Opslag

Opslagruimte in Katwijk en Sassenheim

Heeft u tijdelijke opslagruimte nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw spullen opslaan in combinatie met uw verhuizing, maar ook als u gaat verbouwen of tijdelijk in het buitenland verblijft. Onze ervaren verhuizers pakken al uw meubels volledig in voordat deze opgeslagen worden.

De opslagruimte
Wij slaan uw spullen op in één van onze eigen panden in bedrijvenpark ‘T Heen in Katwijk of Industriekade in Sassenheim. Onze panden zijn uiteraard geheel gesloten, geconditioneerd en beveiligd tegen brand en inbraak. Uw inboedel wordt opgeslagen in speciale houten (geventileerde) meubelcontainers.

Beveiligde opslagruimte
De opslaglocaties van Oomen Logistics zijn uitstekend beveiligd middels een directe verbinding met brandweer en politie. Naast deze uitgebreide alarmsystemen wordt er ook gebruik gemaakt van cameratoezicht met de laatste technieken.

Zelf aanleveren of op laten halen
U kunt uw spullen zelf afleveren bij één van onze opslaglocaties, of u kunt alles op laten halen door onze verhuizers. Wanneer u de inboedel door ons laat ophalen, kunnen onze verhuizers deze bij u voor de deur in één van onze containers laden. Deze efficiënte wijze van opslag heeft uiteraard invloed op onze tarieven.

Goedkope opslagruimte
Bij ons kunt u niet ‘s nachts bij uw opgeslagen spullen. We hebben ook geen luxe ontvangstruimte en andere overbodige faciliteiten. Dat komt omdat de ervaring leert dat onze klanten daar ook helemaal geen behoefte aan hebben. Doordat wij uw inboedel in containers opslaan, kunnen wij de opslagruimte optimaal benutten. En dat ziet u terug in de zeer voordelige opslagtarieven!

Tarieven opslag
Kosten afgesloten 8m3 container: €45,00 inclusief BTW per maand.
Kosten afgesloten 12m3 container: €65,00 inclusief BTW per maand.
Opslagkosten worden per dag afgerekend. Voor opslag langer dan 6 maanden kunt u contact opnemen voor een tarief op maat.

Snel geregeld
Wilt u gebruik maken van onze opslagruimte? Vraag een offerte aan via onze website of bel 071 889 2006.

opslag

opslag