Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Leidschendam

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Contact
2Van/naar
3Extra

Verhuisbedrijf Leidschendam

Gaat u verhuizen naar Leidschendam? Dan heeft u een verhuisbedrijf Leidschendam nodig! Oomen Verhuizers is al jaren als verhuisbedrijf actief in de omgeving van Leidschendam, en biedt u een uitstekende kwaliteit voor een nette prijs. Daarnaast is ons verhuisbedrijf gecertificeerd door Erkende Verhuizers, een fijn gevoel bij uw verhuizing! Neem dan contact op of lees hieronder verder!

|

Onze verhuisservice Leidschendam

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Het verhuisbedrijf in Den haag biedt tussentijdse opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuisbedrijf Leidschendam

Er is geen verhuisbedrijf in de regio Leidschendam dat zo veelzijdig is als ons Oomen Verhuizers. Zo kunt u voor de meest complexe en kritische verhuizingen bij ons verhuisbedrijf terecht, maar u bent ook voor een zeer voordelige doe-het-zelf-verhuizing bij ons welkom. Daarnaast kunt u ook nog eens bij ons terecht voor tijdelijke opslag van uw inboedel en voor het huren van een verhuislift. Een greep uit het dienstenpakket van onze verhuisservice:

  • Zeer goedkoop zelf verhuizen met behulp van een verhuiscontainer;
  • Voordelig maar toch professioneel verhuizen op uurbasis waarbij u zelf kunt meehelpen;
  • Compleet verzorgd en verzekerd verhuizen.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf voor uw bedrijfsverhuizing of projectverhuizing in Leidschendam? Ook dan helpen wij u graag verder!

Verhuisservice Leidschendam

Erkend Verhuisbedrijf Leidschendam

Oomen Verhuizers werkt met zeer ervaren verhuismedewerkers. Alle verhuizers volgen via ons verhuisbedrijf een opleiding tot inboedelverhuizer bij het Verhuiscollege van Erkende Verhuizers. De verhuizers van onze verhuisservice zijn niet alleen in het bezit van een verhuisdiploma, maar zij hebben ook vele jaren ervaring net verhuizen. Naast het verzorgen van uw verhuizing, kan ons verhuisbedrijf in Katwijk en Valkenburg u onder andere ondersteunen met:

  • Demontage en montage van meubels
  • Inpakken en uitpakken van de verhuisdozen
  • Afhalen en/of ophangen van uw lampen en gordijnen
  • Verpakken en inkratten van kostbare en kwetsbare zaken, zoals schilderijen en spiegels.

Verhuislift huren in Leidschendam

Wilt u een verhuislift huren in Leidschendam? Bijvoorbeeld wanneer u zelf gaat verhuizen, of wanneer u nieuwe meubels geleverd krijgt? Ook dat kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt bij ons diverse verhuisliften huren in Leidschendam tegen een scherpe prijs. Onze verhuisliften komen tot maximaal de negende verdieping met een gewicht van 400kg. Ideaal voor grote meubels welke niet via de trap of binnenlift naar boven of beneden kunnen.U huurt in Leidschendam al een verhuislift inclusief bediening voor slechts €95 inclusief voorrijkosten en btw. Direct een verhuislift huren in Leidschendam? U kunt direct online boeken via onze website!

Mobiele opslag

Bedrijfsverhuizing in Leidschendam

Ook voor een zakelijke verhuizing in Leidschendam bent u bij ons verhuisbedrijf aan het juiste adres. Wij kunnen uw gehele bedrijfsverhuizing uit handen nemen. Van het inpakken in uw oude gebouw, tot het uitpakken in uw nieuwe gebouw. Ook kunnen wij alle meubels direct weer monteren. Hierdoor kunt u zich blijven focussen op de dagelijkse werkzaamheden en heeft u nauwelijks omkijken naar de verhuizing. Om de communicatie goed te laten verlopen krijgt u ook altijd een vast aanspreekpunt binnen ons verhuisbedrijf in Leidschendam.

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de diensten van ons verhuisbedrijf in Leidschendam? Of wilt u graag meer weten over het verhuizen met Oomen Verhuizers? Neem dan eenvoudig contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte van ons verhuisbedrijf in Leidschendam.

Veel gestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.