Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Zoetermeer

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Erkend verhuisbedrijf Zoetermeer

Zoekt u een ervaren en betrouwbaar verhuisbedrijf in Zoetermeer? Oomen Verhuizers is een Erkend Verhuisbedrijf met een groot marktaandeel in Zoetermeer. Of u nu opzoek bent naar een particuliere, zakelijke of internationale verhuizing in Zoetermeer: Oomen Verhuizers heeft altijd de juiste oplossing voor uw verhuizing. We ontzorgen u volledig tijdens een verhuizing van de ene woning naar de andere of zorgen voor een soepele bedrijfsverhuizing. Ook wanneer u tijdelijk opslag nodig heeft kunnen we u op zeer efficiënte wijze van dienst zijn. Daarnaast kunnen we u op allerlei andere manieren van dienst zijn. Bijvoorbeeld met het verhuizen van uw piano in Zoetermeer, of het huren van opslagruimte, verhuismaterialen of een verhuislift in Zoetermeer. Oomen Verhuizers is niet voor niets al jaren het snelst-groeiende verhuisbedrijf uit de regio! 

Bepaal zelf of u de volledige verhuizing of een deel hiervan wilt uitbesteden en of u nog aanvullende hulp wenst, zoals bij het demonteren van meubelen. Bij Oomen Verhuizers is dit allemaal mogelijk.

|

Onze verhuisservice in Zoetermeer

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Onze verhuisservice in Zoetermeer

Het grootste gedeelte van de verhuizingen van Oomen Verhuizers betreft particuliere verhuizingen. Zo ook in Zoetermeer. Ons verhuisbedrijf voert gemiddeld ruim vijf verhuizingen per dag uit. Door ons zeer uitgebreide wagenpark en ervaren en goed opgeleide verhuizers kunnen wij elke verhuizing in Zoetermeer aan. Van klein appartement tot grote vrijstaande villa, en van eenvoudig verhuizing tot complex verhuisproject. Ons verhuisbedrijf Zoetermeer voert niet alleen de verhuizing zelf uit, maar kan u ook ontzorgen bij allerlei randzaken. Zo kunnen onze verhuizers meubelen voor u demonteren en monteren, en uw inboedel inpakken. We gaan nog een stukje verder met onze Handyman-service in Zoetermeer. Onze Handyman kan voor u extra klusjes uitvoeren, zoals het afhalen en ophangen van lampen en schilderijen. Maar ook gordijnen ophangen en uw televisie aansluiten valt onder het dienstenpakket. Kortom: wij bieden u de meest uitgebreide verhuisservice van Zoetermeer.

Verhuisbedrijf Zoetermeer
Verhuizers

Bedrijfsverhuizing in Zoetermeer

Ons verhuisbedrijf in Zoetermeer voert naast particuliere verhuizingen ook bedrijfsverhuizingen en projectverhuizingen in Zoetermeer uit. Het maakt hierbij niet uit of het een verhuizing van een eenmanszaak of van een multinational betreft. Wij hebben altijd het juiste materieel en expertise in huis. Onze ervaren projectverhuizers kunnen elke bedrijfsverhuizing met zo min mogelijk hinder voor uw bedrijf uitvoeren. Ook het uitvoeren van projectverhuizingen in het weekend of ‘s nachts is geen enkel probleem voor ons verhuisbedrijf.

Wanneer u uw bedrijfsverhuizing door onze verhuizers laat uitvoeren, maken wij altijd een draaiboek op voor de verhuizing. Deze wordt door onze projectleider zorgvuldig met u doorgenomen zodat de verhuizing op rolletjes verloopt.

100% garantie op uw verhuizing in Zoetermeer

U kunt elke verhuizing gerust aan ons verhuisbedrijf Zoetermeer toevertrouwen. Wij werken met zeer modern materieel, en onze verhuizers kennen het vak met hun jarenlange ervaring als geen ander. Toch blijft verhuizen mensenwerk, en zit een ongeluk in een klein hoekje. Om ervoor te zorgen dat uw  verhuizing zonder zorgen zal verlopen, sluiten wij voor elke verhuizing een uitgebreide verhuisverzekering voor u af. Met het Garantiecertificaat van Erkende Verhuizers is uw inboedel standaard verzekerd tot €100.000. Wanneer deze dekking niet hoog genoeg is voor uw inboedel, kunnen wij deze uiteraard voor u verhogen.

Verhuizers
Verhuislift

Verhuislift huren in Zoetermeer

Wilt u een verhuislift huren in Zoetermeer? Bijvoorbeeld omdat u zelf gaat verhuizen, of nieuwe meubels krijgt geleverd? Ook dan is ons verhuisbedrijf de oplossing voor u. Wij hebben diverse verhuisliften met bediening te huur. Onze liften komen tot de 10e etage met een maximaal gewicht van 400kg. Moet er iets zwaarders omhoog? Dan hebben we zelfs een eigen hijskraan waarmee we elke klus aankunnen. Moet de verhuislift in uw achtertuin of andere krappe plek geplaatst worden? Ook dan hebben we een geschikte verhuislift voor u.

Een verhuislift huren in Zoetermeer kunt u direct online boeken via onze website. Het tarief voor één uur is slechts €100 inclusief voorrijkosten en btw. U kunt via onze website direct online boeken. Makkelijk toch?

Veelgestelde vragen over een verhuisbedrijf in Zoetermeer

Bij een verhuizing in Zoetermeer wordt u volledig ontzorgd door Oomen Verhuizers. We zijn aangesloten bij “Erkende Verhuizers”, een brancheorganisatie. Dit betekent dat u profiteert van voordelen zoals een verzekerde inboedel, opgeleide en gediplomeerde medewerkers en een CO2-neutrale verhuizing. We garanderen een soepele verhuizing in Zoetermeer.

Wilt u slechts voor een deel van de verhuizing in Zoetermeer hulp inschakelen? Oomen Verhuizers kan een deel van de verhuizing op zich nemen en u kunt de rest zelf regelen. Verhuis bijvoorbeeld de verhuisdozen zelf in een busje of auto die u tot uw beschikking heeft. Grotere meubels passen hier waarschijnlijk niet in en dan kan Oomen Verhuizers u helpen. U beslist zelf welk deel van de verhuizing u uit wilt besteden en welk deel u voor eigen rekening neemt.

Oomen Verhuizers verzorgt met name particuliere verhuizingen en is een ervaren verhuisbedrijf in Zoetermeer. Of u nu van een appartement naar een ander appartement verhuist of de inhoud van een groot huis moet verplaatsen, Oomen Verhuizers zorgt voor een soepele particuliere verhuizing in Zoetermeer. We verplaatsen niet alleen dozen en meubels, maar kunnen u ook ontzorgen op andere vlakken. Zo helpen onze verhuizers bij het demonteren en monteren van meubels en kunnen we de inboedel inpakken indien gewenst.

Oomen Verhuizers staat ook voor u klaar bij een bedrijfsverhuizing. We verhuizen eenmanszaken naar een nieuw kantoor, de inhoud van een magazijn naar een nieuwe opslagplaats of een grote multinational met alle kantoorapparatuur en ander toebehoor. We hebben personeel en verpakkingsmateriaal in huis om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsverhuizing van, naar of binnen Zoetermeer soepel verloopt. Bedrijfsverhuizingen voeren we indien gewenst ook ’s nachts of in het weekend uit, om zo geen waardevolle werktijd te verliezen.

De prijs van een verhuizing hangt geheel af van de omvang van de verhuizing. Verhuist u bijvoorbeeld van een appartement naar een ander appartement? Deze relatief kleine verhuizing is makkelijker uit te voeren dan een verhuizing van een groot landhuis en dus zijn de kosten hiervoor ook lager. De kosten van de verhuizing in Zoetermeer hangen af van de hoeveelheid spullen, de hoeveelheid verhuishulp en of u voor aanvullende diensten kiest. We helpen u bijvoorbeeld bij het demonteren en monteren van meubelen tegen extra kosten. Op onze website vraagt u een offerte aan om de exacte kosten te weten te komen.

U kiest voor Oomen Verhuizers als verhuisbedrijf in Zoetermeer, omdat wij een ervaren verhuisbedrijf zijn en aangesloten zijn bij de brancheorganisatie “Erkende Verhuizers”. Dit betekent onder andere dat uw volledige inboedel verzekerd is, dat onze verhuizers opgeleid en gediplomeerd zijn en dat de verhuizing CO2-neutraal is. Dankzij onze jarenlange ervaring verzorgen wij soepele verhuizingen en hoeft u zich nergens druk over te maken. We voeren uw geplande verhuizing gegarandeerd uit, wat er ook gebeurt. Oomen Verhuizers biedt een zorgvuldige, veilige en efficiënte verhuizing.

Een verhuizing is vaak stressvol en er moet een hoop geregeld worden. U moet alle spullen inpakken, meubels demonteren en eenmaal op locatie moet alles uitgepakt worden. Zeker met kleine kinderen of een drukke baan ernaast, is een verhuizing een lastig. Door uw verhuizing volledig uit te besteden, heeft u er weinig omkijken naar. De ervaren verhuizers van Oomen Verhuizers pakken al uw spullen in, demonteren meubels voor u en monteren ze in het nieuwe huis opnieuw. U kiest zelf hoeveel hulp u wilt: geef al het werk uit handen of pak bijvoorbeeld zelf de spullen in en laat de verhuizers de dozen tillen.

U bereidt zich goed voor op een verhuizing door tijdig een offerte aan te vragen bij een ervaren verhuisbedrijf en te regelen dat er verhuizers beschikbaar zijn op de afgesproken datum. U geeft zelf aan welke verhuiswagen u nodig heeft en hoeveel verhuizers er moeten komen. Gemiddeld is er één verhuizer nodig voor tien kubieke meter. Bij Oomen Verhuizers adviseren we u graag, zodat uw verhuizing soepel verloopt. Voor de grote dag kunt u zelf al verhuisdozen inpakken, sorteren welke spullen wel en niet mee moeten en eventueel overbodige spullen doneren. Dit scheelt tijd op de verhuisdag zelf.

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.