Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Erkend verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn nodig? Dan bent u bij de verhuisservice van Oomen Verhuizers aan het goede adres. Wij zijn een Erkend Verhuisbedrijf, werken met zeer ervaren verhuizers en uw inboedel is goed verzekerd bij iedere verhuizing. Niet voor niets zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf uit de omgeving van Alphen aan den Rijn!

Lees hieronder verder over onze verhuisservice en een verhuizing met Oomen!

|

Onze verhuisservice in Alphen aan den Rijn

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen in Alphen aan den Rijn

Oomen Verhuizers is de meest complete aanbieder van verhuisservices in Alphen aan den Rijn en omgeving. Ons verhuisbedrijf biedt een zeer breed scala aan diensten om u voor elke prijs het beste te ‘ontzorgen’. Of uw inboedel nu groot of klein, robuust of kwetsbaar, oud of gloednieuw is, u bent bij ons altijd aan het juiste adres. U kunt ervoor kiezen om al uw zorgen uit handen te geven, en alles aan ons verhuisbedrijf over te laten. U kunt er ook voor kiezen om de verhuizing samen met ons uit te voeren, en zo kosten te besparen. Of u kunt gebruik maken van onze “doe-het-zelf-service” om voor een klein budget toch makkelijk te verhuizen.

Een greep uit de diensten van ons verhuisbedrijf:

  • Particuliere verhuizingen, groot of klein in heel Nederland
  • Bedrijfsverhuizingen in de regio Alphen aan den Rijn
  • Wereldwijd internationaal verhuizen vanuit Alphen aan den Rijn
  • Opslag voor uw inboedel
  • Verhuizen met tussentijdse opslag
  • Verhuisliften huren
  • Piano of vleugel verhuizen
  • En nog veel meer
Verhuisbedrijf Alphen aan den rijn
Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing Alphen aan den Rijn

Een bedrijfsverhuizing in Alphen aan den Rijn kan er toe leiden dan de werkzaamheden van het bedrijf worden verstoord. Door onze ervaring met het verhuizen van een bedrijf weten wij hoe wij dit probleem kunnen minimaliseren. Vooraf stellen wij samen met u een projectplan op en maken wij samen een risico-analyse. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u zo min mogelijk hinder van de verhuizing ondervindt. Van kleine tot grote bedrijven, wij zorgen dat de verhuizing soepel verloopt.

Unieke verhuisservice: Het modernste verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers levert de modernste verhuisservice in Alphen aan den Rijn, en u profiteert daarvan. Zo hebben wij met afstand het jongste en modernste wagenpark uit de regio Alphen aan den Rijn. Hierdoor zijn onze brandstofkosten bij het verhuizen laag, en kunnen wij in elke binnenstad of milieuzone in Europa komen. En op deze manier belasten wij het milieu ook nog eens zo min mogelijk.

Naast moderne verhuiswagens, werken wij met de laatste technologieën. Zo zijn onze systemen op kantoor volledig geautomatiseerd, en hebben al onze verhuiswagens Track & Trace systemen. Zo houden we de overheadkosten laag.

Tot slot werkt verhuisbedrijf Oomen Verhuizers met de modernste hulpmiddelen en verhuisliften, om uw verhuizing in Alphen aan den Rijn zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Verhuizers
Verhuislift

Verhuislift huren in Alphen aan den Rijn

U kunt bij ons ook alleen een verhuislift huren in Alphen aan den Rijn. Erg handig als u bijvoorbeeld zelf gaat verhuizen. Maar ook erg fijn als u een nieuwe bank geleverd krijgt welke niet in de lift past. Voor elke situatie hebben wij de juiste verhuislift. Zo hebben wij kleine opbouwliften, welke bijvoorbeeld in een achtertuin geplaatst kunnen worden. Maar we beschikken ook over zeer grote verhuisliften, welke moeiteloos 400kg naar de negende etage kunnen liften. Kortom, wij hebben altijd de juiste verhuislift in Alphen aan den Rijn. U huurt al een verhuislift in bij ons verhuisbedrijf voor slechts €100,- inclusief btw en voorrijkosten!

Wenst u meer te weten te komen over verhuizen met Oomen Verhuizers en de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn? Neem dan direct contact met ons op. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Veel gestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.