Seniorenverhuizing | Senioren Verhuisservice | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Oomen Verhuizers

Dé Erkende Verhuizer van de
Duin- en Bollenstreek.

Verhuisbedrijf

Offerte aanvragen

Seniorenverhuizing

Ben u opzoek naar een verhuisservice voor seniorenverhuizing? Bij Oomen Verhuizers zijn we gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Ons specialisme ligt bij hoogwaardige en kritische verhuizingen, en verhuizingen met opslag. Door onze persoonlijke aandacht en ontzorgende service in combinatie met een eerlijke prijs zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf van Nederland. In 2019 hebben wij zelfs een Gazelle Award van het Financieel Dagblad in ontvangst mogen nemen. Vele senioren verhuizen vaak voor de laatste keer in hun leven. Wij begrijpen dat verhuizen stressvol is en doen er alles aan om u op elk vlak te ontzorgen. Wilt u ook ontspannen verhuizen? Dan maken wij graag een offerte van ons verhuisbedrijf voor u op.

Erkend Verhuisbedrijf

Vrijblijvende offerte voor uw verhuizing aanvragen

1
2
3

Ouderen verhuizingen

Wij maken graag een passend voorstel voor onze diensten als ouderen verhuisbedrijf. Aangezien ons verhuisbedrijf veel waarde hecht aan een goede persoonlijke voorbereiding en duidelijke afspraken, komen wij hiervoor vrijblijvend bij u in langs. Tijdens dit taxatiebezoek komen de volgende zaken aan bod:

  • Uw wensen: U staat als klant staat bij ons voorop. Omdat wij elke offerte op maat opmaken, kunt u zelf bepalen wat u graag wilt laten doen, en wat u eventueel zelf wilt doen;
  • Uw inboedel: de verhuisadviseur maakt een precieze opname van uw inboedel, en kijkt speciaal naar kwetsbare items en andere risicovolle stukken;
  • Uw woning: zowel de woonsituatie van uw oude als uw nieuwe woning zijn voor ons belangrijk om te weten. Door uw woonsituatie goed door te nemen, kan ons verhuisbedrijf zich goed voorbereiden door extra hulpmiddelen in te zetten voor uw seniorenverhuizing.

Ten aanzien van uw wensen voor uw verhuizing, kunt u zich op vele vlakken door ons laten ontzorgen. Wij kunnen niet alleen uw verhuizing uitvoeren, maar wij kunnen ook alle randzaken voor u verzorgen. Zo kunnen wij alle verhuisdozen in- en/of uitpakken en uw meubels demonteren en monteren. Oomen Verhuizers heeft ook speciaal voor ouderen die gaan verhuizen een handige handyman-service. Onze handyman kan gordijnen, schilderijen, televisies en lampen voor u afhalen en ophangen. Maar ook het afkoppelen en aansluiten van witgoed en apparatuur kan door de handyman van onze ouderen verhuisservice gedaan worden.

verhuisspecialist vlaardingen

Ouderen verhuisservice: verhuizen met extra aandacht

Verhuizen kan veel stress en zorgen met zich mee brengen. U wilt natuurlijk dat uw verhuizing soepel verloopt zonder te veel zorgen. Hierdoor hebben wij bij Oomen Verhuizers een speciale ouderen verhuisservice. U verhuizing krijgt extra aandacht zonder dat u hier meer voor betaald. Een van onze accountmanagers komt persoonlijk bij u langs om te luisteren naar uw wensen en behoeften. Deze accountmanager is uw persoonlijke aanspreekpunt tijdens de gehele verhuizing. Samen met u wordt er een plan opgesteld. Dit doen wij in samenspraak met u, zodat de gehele verhuizing naar wens kan verlopen.

Verhuizen zonder zorgen

Bij Oomen Verhuizers wordt uw seniorenverhuizing zorgeloos uitgevoerd. Wij zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Hierdoor is uw verhuizing met de meeste waarborgen omgeven. Uw verhuizing standaard verzekerd tot €100.000, maar een hogere dekking is natuurlijk mogelijk. Tevens heeft u bij ons als Erkende Verhuizer de garantie dat uw verhuizing altijd wordt uitgevoerd, zelfs in geval van calamiteiten. Tot slot is elke Erkende Verhuizer aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Al deze zekerheden zijn prettig om te hebben, maar het is natuurlijk beter om daar geen gebruik van hoeven te maken. Daarom voeren wij uw seniorenverhuizing uit met échte ervaren vakmensen. Zij worden ondersteund door de nieuwste verhuiswagens van Nederland en het beste verpakkingsmateriaal van ons verhuisbedrijf. Hierdoor kunnen wij uw optimaal begeleiden tijdens uw verhuizing.

Ouderen verhuisservice met opslag

Heeft u opslag nodig tijdens uw verhuizing? Dan biedt Oomen Verhuizers uitkomst. Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in tijdelijke opslag van inboedels. Wij hebben diverse verhuiswagens welke speciaal zijn gemaakt voor vervoer van verhuiscontainers en opslagcontainers. Ook hebben wij diverse zeer moderne opslagfaciliteiten.

Wanneer opslag van uw inboedel gewenst is, laden wij uw inboedel bij u in voor de deur in een van onze speciale opslagcontainers. Deze wordt in uw bijzijn verzegeld. Het grote voordeel van het gebruik van een verhuiscontainer, is dat de inboedel niet later ergens in een opslagbox moet worden uitgeladen. Dit scheelt tijd en kosten. Bovendien is de kans op schade vele malen lager. Wanneer u weer over uw inboedel wenst te beschikken, plannen we een afspraak in om alles weer uit te laden in uw nieuwe woning. Op deze manier kunnen wij u volledig ontzorgen tijdens uw seniorenverhuizing.

 

Voordelen van onze opslagservice

Uw inboedel staat bij ons verwarmd en beveiligd opgeslagen. Enkel bevoegde medewerkers van ons verhuisbedrijf hebben toegang tot de opslagruimtes. Onze opslagruimtes zijn geconditioneerd en voorzien van brand- en inbraakalarmen. Dit alles maakt dat u bij ons zorgeloos kunt verhuizen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw seniorenverhuizing. Wij begeleiden uw graag tijdens uw verhuizing en geven u persoonlijke aandacht.

Mag Oomen Verhuizers u persoonlijke aandacht geven en ontzorgen tijdens uw verhuizing? Vul dan het offerteformulier in of neem direct contact met ons op (088 321 99 00).