Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Blaricum

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Erkend Verhuisbedrijf Blaricum

Zoekt u een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf in Blaricum? Dan is Oomen Verhuizers een goede keuze. Ons verhuisbedrijf bedient de gehele randstad, en door onze hoge kwaliteit en goed service is ons verhuisbedrijf zeer actief in Blaricum en omgeving. Ons verhuisbedrijf onderscheidt zich onder andere door gebruik te maken van modernste wagenpark van Nederland en de zeer ervaren verhuismedewerkers die wij in dienst hebben. Door onze efficiënte werkwijze en hoge volume, zijn wij tevens in staat hoge kwaliteit te combineren met een aantrekkelijke prijs. In 2019 heeft ons verhuisbedrijf zelfs (als enige verhuisbedrijf in Nederland) een Gazelle Award ontvangen van het Financieel Dagblad! Meer weten over verhuizen in Blaricum met ons verhuisbedrijf? Lees dan verder.

|

Onze verhuisservice in Blaricum

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen in Blaricum

Wanneer u gaat verhuizen naar, vanuit of binnen Blaricum maakt ons verhuisbedrijf graag een offerte voor u op. Een goede voorbereiding is het halve werk, en daarom komen wij voor elke offerte kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Eén van onze verhuisadviseurs kan dan een nauwkeurige opname maken van de te verrichten werkzaamheden. Ook bespreekt de verhuisadviseur uitgebreid al uw wensen. In dit gesprek wordt een hoop aandacht besteed aan de kwetsbare zaken binnen uw inboedel. Ook brengen we de situatie rond zowel uw oude als uw nieuwe woning goed in kaart. Hierdoor weten de verhuizers van ons verhuisbedrijf in Blaricum precies wat hen te wachten staat, en komen zij niet voor verassingen te staan tijdens uw verhuizing. Ook zijn we hierdoor in staat u een offerte met een vaste aanneemsom aan te bieden, zodat u niet geconfronteerd wordt met onverwachte kosten achteraf. Wanneer u een offerte aanvraagt voor verhuizen in Blaricum, nemen wij contact met u op voor het inplannen van een kosteloze en vrijblijvende taxatie bij u aan huis. Uiteraard kunt u ons verhuisbedrijf in Blaricum ook bellen om de taxatie direct in te plannen.

Oomen Verhuizers is niet alleen in te schakelen voor uw verhuizing in Blaricum, maar ook in de rest van ‘t Gooi. Denk aan Hilversum, Laren, Naarden en Huizen!

Verhuisbedrijf Blaricum
Container laden

Zorgeloos verhuizen

Wanneer u kiest voor Oomen Verhuizers, kiest u voor de zekerheid van een erkend verhuisbedrijf in Blaricum. Wij voeren uw verhuizing uit met de beste vakmensen en hoogwaardig materiaal. Elke verhuizing die wij uitvoeren is verzekerd tot ten minste €100.000, zonder eigen risico. Tot slot staan wij onder toezicht van de Organisatie van Erkende Verhuizers. Hierdoor is uw verhuizing met de meeste waarborgen omgeven.

Omdat wij elke offerte op basis van uw wensen samenstellen, kunt u zelf bepalen wat u graag door ons verhuisbedrijf in Blaricum wilt laten doen. Dit kan alleen het verhuizen zijn, maar wij kunnen u ook ontlasten door het uitvoeren van extra services. U kunt hierbij denken aan het in- en/of uitpakken van verhuisdozen en demontage en montage van meubels. Maar ook zaken als het ophangen van televisies en schilderijen en het installeren van apparatuur kunnen wij voor u uit handen nemen. Zelfs voor randzaken zoals het schoonmaken van uw nieuwe woning of het bezemschoon opleveren van uw oude woning kunt u bij ons verhuisbedrijf in Blaricum terecht.

Verhuisbedrijf met opslag in Blaricum

Soms kan het voorkomen dat tussentijdse opslag van uw huisraad tijdens het verhuizen in Blaricum gewenst is. In dat geval kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met onze speciale ‘tussenopslag’. Ons verhuisbedrijf in Blaricum loopt voorop als het gaat om verhuizingen met tijdelijke opslag. Het grootste gedeelte van ons wagenpark is speciaal gemaakt voor verhuizingen met opslag. Daarnaast beschikken wij over de modernste opslagfaciliteiten uit de regio.

Wanneer tijdelijke opslag van uw inboedel bij ons verhuisbedrijf in Blaricum gewenst is, komen wij met een speciale verhuiswagen met een opslagcontainer. Hiermee kunnen we uw inboedel direct bij u in Blaricum voor de deur in een nette en schone opslagcontainer laden. Hierdoor hoeven we uw inboedel niet aan het einde van de dag over te laden in een opslagbox. Onze werkwijze is hierdoor een stuk efficiënter dan bij veel andere verhuisbedrijven. Hierdoor kunnen wij u een gunstigere prijs bieden. Bovendien is de kans op schade veel lager, omdat we bij het verhuizen met opslag in Blaricum alles maar één keer in onze handen hebben. Een ander voordeel is dat we de opslagcontainer in uw bijzijn kunnen verzegelen. Hierdoor bent u er zeker van dat er niemand bij uw spullen kan komen. Als onze opslagcontainers worden opgeslagen in één van onze verwarmde en beveiligde opslaglocaties in de omgeving van ons verhuisbedrijf in Blaricum.

Verhuizen met opslag
Verhuisservice op maat

Bedrijf verhuizen in Blaricum

Bij een bedrijf verhuizen in Blaricum en omgeving gaat het om een vlekkeloze aanpak. Deze vlekkeloze aanpak kunnen wij u garanderen doordat ons verhuisbedrijf vooraf een projectplan opstelt. Op deze manier kan uw bedrijf gewoon doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast krijgt u bij ons een accountmanager toegewezen. Zo heeft u altijd een vast contactpersoon tijdens een zakelijke verhuizing. Hierdoor verloopt de communicatie gemakkelijker. Elk soort verhuizing van een bedrijf in Blaricum kan ons verhuisbedrijf uitvoeren, van grote tot kleine projecten.

Gratis offerte

Wanneer u voor het verhuizen in Blaricum een offerte van ons verhuisbedrijf wenst te ontvangen, kunt u deze via de website aanvragen. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Ons verhuisbedrijf is u graag in Blaricum en omgeving van dienst.

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.