fbpx
  • Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Erkend Verhuisbedrijf Blaricum

Zoekt u een goed verhuisbedrijf in Blaricum? Dan is Oomen Verhuizers een goede keuze. Ons verhuisbedrijf bedient  de gehele randstad, en door onze hoge kwaliteit en goed service is ons verhuisbedrijf zeer actief in Blaricum en omgeving. Ons verhuisbedrijf onderscheidt zich onder andere door gebruik te maken van modernste wagenpark van Nederland en de zeer ervaren verhuismedewerkers die wij in dienst hebben. Door onze efficiënte werkwijze en hoge volume, zijn wij tevens in staat hoge kwaliteit te combineren met een aantrekkelijke prijs. Onlangs heeft ons verhuisbedrijf zelfs (als enige verhuisbedrijf in Nederland) een Gazelle Award ontvangen van het Financieel Dagblad!

Erkend Verhuisbedrijf

Vrijblijvende offerte voor uw verhuizing aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Blaricum

Wanneer u gaat verhuizen naar, vanuit of binnen Blaricum maken wij graag een offerte voor u op. Een goede voorbereiding is het halve werk, en daarom komen wij voor elke offerte kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Eén van onze verhuisadviseurs kan dan een nauwkeurige opname maken van de te verrichten werkzaamheden. Ook bespreekt de verhuisadviseur uitgebreid al uw wensen. In dit gesprek wordt een hoop aandacht besteed aan de kwetsbare zaken binnen uw inboedel. Ook brengen we de situatie rond zowel uw oude als uw nieuwe woning goed in kaart. Hierdoor weet ons verhuisbedrijf in Blaricum precies wat ons te wachten staat, en komen we niet voor verassingen te staan tijdens uw verhuizing. Ook zijn we hierdoor in staat u een offerte met een vaste aanneemsom aan te bieden, zodat u niet geconfronteerd wordt met onverwachte kosten achteraf. Wanneer u een offerte aanvraagt voor uw verhuizing in Blaricum, nemen wij contact met u op voor het inplannen van een kosteloze en vrijblijvende taxatie bij u aan huis. Uiteraard kunt u ons ook bellen om de taxatie direct in te plannen.

Bedrijfsverhuizing in Blaricum

Bij een bedrijfsverhuizing gaat het om een vlekkeloze aanpak. Deze vlekkeloze aanpak kunnen wij u garanderen doordat wij vooraf een projectplan opstellen. Op deze manier kan uw bedrijf gewoon doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast krijgt u bij ons een accountmanager toegewezen. Zo heeft u altijd een vast contactpersoon tijdens een zakelijke verhuizing. Hierdoor verloopt de communicatie gemakkelijker. Elk soort verhuizing van een bedrijf in Blaricum kunnen wij uitvoeren, van grote tot kleine projecten.

Zorgeloos verhuizen in Blaricum

Wanneer u kiest voor Oomen Verhuizers, kiest u voor zekerheid. Wij voeren uw verhuizing uit met de beste vakmensen en hoogwaardig materiaal. Elke verhuizing die wij uitvoeren is verzekerd tot ten minste €100.000, zonder eigen risico. Tot slot staan wij onder toezicht van de Organisatie van Erkende Verhuizers. Hierdoor is uw verhuizing met de meeste waarborgen omgeven.

Omdat wij elke offerte op basis van uw wensen samenstellen, kunt u zelf bepalen wat u graag door ons wilt laten doen. Dit kan alleen het verhuizen zijn, maar wij kunnen u ook ontlasten door het uitvoeren van extra services. U kunt hierbij denken aan het inpakken en/of uitpakken van verhuisdozen en demontage en montage van meubels. Maar ook zaken als het ophangen van televisies en schilderijen en het installeren van apparatuur kunnen wij voor u uit handen nemen. Zelfs voor randzaken zoals een het schoonmaken van uw nieuwe woning of het bezemschoon opleveren van uw oude woning kunt u bij ons terecht.

Verhuisbedrijf met opslag in Blaricum

Soms kan het voorkomen dat tussentijdse opslag van uw huisraad gewenst is. In dat geval kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met onze speciale ‘tussenopslag’. Ons verhuisbedrijf in Blaricum loopt voorop als het gaat om verhuizingen met tijdelijke opslag. Het grootste gedeelte van ons wagenpark is speciaal gemaakt voor verhuizingen met opslag. Daarnaast beschikken wij over de modernste opslagfaciliteiten uit de regio.

Wanneer tijdelijke opslag van uw inboedel in Blaricum gewenst is, komen wij met een speciale verhuiswagen met een opslagcontainer. Hiermee kunnen we uw inboedel direct bij u in Blaricum voor de deur in een nette en schone opslagcontainer laden. Hierdoor hoeven we uw inboedel niet aan het einde van de dag over te laden in een opslagbox. Onze werkwijze is hierdoor een stuk efficiënter dan bij veel andere verhuisbedrijven. Hierdoor kunnen wij u een gunstigere prijs bieden. Bovendien is de kans op schade veel lager, omdat we bij uw verhuizing met opslag in Blaricum alles maar één keer in onze handen hebben. Een ander voordeel is dat we de opslagcontainer in uw bijzijn kunnen verzegelen. Hierdoor bent u er zeker van dat er niemand bij uw spullen kan komen. Als onze opslagcontainers worden opgeslagen in één van onze verwarmde en beveiligde opslaglocaties.

Gratis offerte

Wanneer u voor uw verhuizing in Blaricum een offerte van ons verhuisbedrijf wenst te ontvangen, kunt u deze via de website aanvragen. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Ons verhuisbedrijf is u graag in Blaricum en omgeving van dienst.