Oomen Verhuizers logo

Piano verhuizen

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Piano of vleugel verhuizen

Een piano verhuizen is een lastige klus! Vanwege het gewicht van een piano of een vleugel is dit niet een klusje dat u zomaar even doet. Gelukkig zijn wij er om u hierbij te helpen. Oomen Verhuizers is dé specialist in het verhuizen van vleugels en piano’s. Wij weten maar al te goed dat het vervoeren of verhuizen van een piano specialistisch werk is. Gelukkig hebben wij dankzij onze jarenlange ervaring veel kennis opgedaan en weten wij als geen ander uw piano te verhuizen. We beschikken daarnaast over het nieuwste en modernste materiaal om uw piano te beschermen. Onze verhuiswagens zijn bijvoorbeeld luchtgeveerd. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare instrument veilig op de plek van bestemming aankomt. Meer weten? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

|

Onze verhuisservice

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Piano of vleugel verhuizen met Oomen Verhuizers

Waarom Oomen Verhuizers kiezen voor het vervoeren van uw piano? Omdat wij beschikken over ervaren vleugel- en pianoverhuizers, die ervoor zorgen dat uw muziekinstrument veilig op de plek van bestemming aankomt!

 

 • In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw Giano verhuizing zodat uw wensen helemaal duidelijk zijn. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Wij trouwens ook niet, want dankzij dit gesprek weten we precies waar uw piano of vleugel langs moet worden vervoerd en welke hulpmiddelen we hier eventueel voor nodig hebben.
 • Onze verhuizers zijn ervaren in het vervoeren van piano’s en vleugels. Ze weten precies hoe ze deze taak moeten aanpakken en zorgen ervoor dat uw instrument veilig op de plaats van bestemming aankomt. 
 • Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan? Uw piano is bij ons altijd verzekerd. 
 • Op de dag van de verhuizing pakken wij uw muziekinstrument met de uiterste precisie in. We beschermen de piano met materialen zoals een transporthoes. Deze zorgt ervoor dat de lak niet beschadigt. 
 • Een piano naar de verhuiswagen tillen is vanwege het gewicht geen goed idee. Gelukkig hebben we ook hiervoor de juiste hulpmiddelen in huis. Onze verhuizers tillen uw piano op en zetten deze op een zogenaamde “pianokar”. Dit hulpmiddel bestaat uit een plateau op wieltjes en is ideaal bij het verplaatsen van zware Piano’s. Onze verhuizers zetten uw piano goed vast en zorgen ervoor dat deze heelhuids bij de verhuiswagen aankomt. Zijn er onderweg naar de verhuiswagen bepaalde obstakels zoals trappen of grindpaden? Dit is geen enkel probleem dankzij de juiste hulpmiddelen.
 • Het is heel belangrijk dat uw piano of vleugel goed vast staat in de verhuiswagen. Onze verhuizers weten uiteraard precies hoe ze dit het beste kunnen aanpakken en zetten het instrument goed vast met spanbanden. Onze verhuiswagens zijn bovendien voorzien van luchtvering. Dit zorgt ervoor dat uw piano uiterst stabiel wordt getransporteerd. 
 • Veilig bij uw nieuwe woning aangekomen? Ook hier wordt door onze verhuizers aan alles gedacht. Zo maken zij bijvoorbeeld gebruik van beschermmateriaal zoals speciale rijplaten zodat uw nieuwe vloer niet zal beschadigen. 

Piano of vleugel verhuizen?

Het verhuizen van een piano is een stuk eenvoudiger dan het verhuizen van een vleugel. Gelukkig is beide voor ons geen enkel probleem. Baby-vleugel, normale vleugel of concertvleugel; Oomen Verhuizers zorgt ervoor dat deze veilig op de plek van bestemming aankomt. Het verhuizen van een vleugel heeft wel iets meer voorbereiding nodig dan het verhuizen van een piano. Bij een vleugel moeten namelijk eerst de poten gedemonteerd worden voordat deze kan worden getransporteerd. Als dit is gedaan dan pakken onze verhuizers de vleugel goed in en binden deze zijwaarts op een zogenaamde vleugelplank. Deze plaatsen zij vervolgens op een vleugelkar zodat uw muziekinstrument eenvoudig naar de verhuiswagen kan worden gereden. 

Pianowagen
4 Foto

Piano verhuizen met opslag

Gaat u tijdelijk kleiner wonen? Of staat er een verbouwing van uw woning op de planning? Wat de reden ook is: bij Oomen Verhuizers kunt u makkelijk en eenvoudig uw piano of vleugel opslaan voor een bepaalde periode. Wij komen met een opslagbox bij uw voor de deur. We pakken uw piano of vleugel (en eventueel andere inboedel) veilig in en zetten deze stevig vast in de opslagcontainer. Deze brengen we vervolgens naar onze moderne en beveiligde opslag, waar de opslagcontainer blijft staan totdat u de inhoud weer nodig heeft. Onze opslagruimtes zijn veilig, geconditioneerd en volledig wind- en waterdicht. Bij ons kunt u uw muziekinstrument met een gerust hart opslaan. 

Zelf een piano verhuizen

Bent u van plan zelf uw piano te gaan verhuizen? En zijn veel dingen waar rekening mee gehouden moet worden bij het verhuizen van een piano of vleugel. Het muziekinstrument is namelijk ontzettend zwaar en weegt al gauw 300 kilo. Daarnaast is het een onhandig instrument, u tilt het niet  eenvoudig op. Een piano is bovendien erg kwetsbaar, de lak raakt bijvoorbeeld makkelijk beschadigd. Een piano van de trap verhuizen is al helemaal lastig en bij de ARBO-wet zelfs verboden. Tot slot is een piano of vleugel een kostbaar instrument en heeft het vaak ook een grote emotionele waarde. Het zou toch zonde zijn als uw piano tijdens de verhuizing beschadigt! Wij raden u dan ook aan om dit niet zelf te doen maar om hier professionele verhuizers voor in te schakelen. Vragen over hoe Oomen Verhuizers u hierbij kan helpen? Neem gerust contact met ons op.

Werkgebied Flevoland
Verhuislift

Piano verhuizen met verhuislift

Woont u in een appartement en moet uw piano van één of meerdere verdiepingen komen? Oomen Verhuizers is u graag van dienst! Wij beschikken over het nieuwste en modernste materiaal. We hebben verschillende zware verhuisliften en zelfs een eigen hijskraan. Het verhuizen van een piano of vleugel naar een hogere verdieping door het raam is één van onze specialiteiten. Dankzij ons goede materiaal en onze uitstekende expertise is het verhuizen van uw piano een routineklus U kunt met een gerust hart toekijken hoe wij uw piano of vleugel vervoeren. 

Na het verhuizen

Onze verhuizers laten uw piano natuurlijk netjes achter op de nieuwe, daarvoor bestemde plek. Het is goed om te weten dat uw piano of vleugel daarna een tijdje nodig heeft om te wennen aan de luchtvochtigheid op de nieuwe locatie. Dit kan tot vier weken duren. Het is verstandig om tot na deze periode te wachten voordat u de piano laat stemmen. Als u het muziekinstrument te vroeg afstemt en bespeelt hebt u namelijk kans op blijvende schade. Geef de piano of vleugel daarom wat tijd om te wennen. 

Piano verhuizen: wat zijn de kosten?

Als u uw piano gaat vervoeren of uw vleugel moet verhuizen, dan bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. Hier is geen eenvoudig antwoord op te geven, want de kosten voor het verhuizen van uw piano zijn afhankelijk van een aantal factoren. Eén daarvan is het vervoer. Een piano is een prachtig maar ook een zwaar en lomp instrument. Er is dan ook in ieder geval een verhuiswagen nodig voor het vervoeren van uw piano of vleugel. Voor het gebruik van de verhuiswagen wordt een bedrag gerekend, maar uiteraard ook voor het aantal kilometers. Hoe groter de afstand waarover de piano verplaatst moet worden, hoe hoger de kosten. Daarnaast is de hoeveelheid verhuizers van invloed op de kosten. Wilt u een piano verplaatsen? Dan zijn er in ieder geval twee verhuizers nodig. Wilt u een vleugel verhuizen? Deze is over het algemeen een stuk groter en zwaarder, er zijn dan ook meer verhuizers nodig. Tot slot kan het zo zijn dat uw muziekinstrument niet door de deur past. Als dat het geval is hebt u wellicht een hijskraan of verhuislift nodig om de piano of vleugel uw woning uit te krijgen. Ook hier zijn kosten aan verbonden. Omdat elke verhuizing uniek is komen we graag persoonlijk met u in contact zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen. 

Accountmanager
1 Foto

Zonder zorgen uw piano verplaatsen

Wilt u dat uw piano zonder zorgen van de oude naar de nieuwe locatie wordt verplaatst? Schakel dan de hulp van Oomen Verhuizers in! Zoals u hebt kunnen lezen is het vervoeren van een piano of vleugel een specifieke klus die veel aandacht vraagt. Gelukkig weten onze verhuizers hier wel raad mee, dankzij hun jarenlange ervaring. We bespreken de hele verhuizing van uw piano tot in de puntjes met u door zodat we overal op voorbereid zijn. We pakken uw muziekinstrument met uiterste precisie in zodat deze helemaal veilig vervoerd kan worden. We weten precies hoe we een vleugel of piano het beste kunnen vervoeren en zorgen ervoor dat deze zonder schade op de plek van bestemming aankomt. Wilt u ook genieten van een verhuizing van uw piano of vleugel zonder zorgen? Oomen Verhuizers staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Dit is gratis en helemaal vrijblijvend. We helpen u graag met het verhuizen van uw muziekinstrument. Voordat u het weet vliegen uw vingers weer over de toetsen van uw piano of vleugel in uw nieuwe woning. 

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen. 

Piano verhuizen of vervoeren

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Piano of vleugel verhuizen

Een piano verhuizen is een lastige klus! Vanwege het gewicht van een piano of een vleugel is dit niet een klusje dat u zomaar even doet. Gelukkig zijn wij er om u hierbij te helpen. Oomen Verhuizers is dé specialist in het verhuizen van vleugels en piano’s. Wij weten maar al te goed dat het vervoeren of verhuizen van een piano specialistisch werk is. Gelukkig hebben wij dankzij onze jarenlange ervaring veel kennis opgedaan en weten wij als geen ander uw piano te verhuizen. We beschikken daarnaast over het nieuwste en modernste materiaal om uw piano te beschermen. Onze verhuiswagens zijn bijvoorbeeld luchtgeveerd. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare instrument veilig op de plek van bestemming aankomt. Meer weten? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Onze verhuisservice

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Verhuisbedrijf Leiden

Met opslag

Piano of vleugel verhuizen met Oomen Verhuizers

Waarom Oomen Verhuizers kiezen voor het vervoeren van uw piano? Omdat wij beschikken over ervaren vleugel- en pianoverhuizers, die ervoor zorgen dat uw muziekinstrument veilig op de plek van bestemming aankomt!

 

 • In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw Giano verhuizing zodat uw wensen helemaal duidelijk zijn. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Wij trouwens ook niet, want dankzij dit gesprek weten we precies waar uw piano of vleugel langs moet worden vervoerd en welke hulpmiddelen we hier eventueel voor nodig hebben.
 • Onze verhuizers zijn ervaren in het vervoeren van piano’s en vleugels. Ze weten precies hoe ze deze taak moeten aanpakken en zorgen ervoor dat uw instrument veilig op de plaats van bestemming aankomt. 
 • Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan? Uw piano is bij ons altijd verzekerd. 
 • Op de dag van de verhuizing pakken wij uw muziekinstrument met de uiterste precisie in. We beschermen de piano met materialen zoals een transporthoes. Deze zorgt ervoor dat de lak niet beschadigt. 
 • Een piano naar de verhuiswagen tillen is vanwege het gewicht geen goed idee. Gelukkig hebben we ook hiervoor de juiste hulpmiddelen in huis. Onze verhuizers tillen uw piano op en zetten deze op een zogenaamde “pianokar”. Dit hulpmiddel bestaat uit een plateau op wieltjes en is ideaal bij het verplaatsen van zware Piano’s. Onze verhuizers zetten uw piano goed vast en zorgen ervoor dat deze heelhuids bij de verhuiswagen aankomt. Zijn er onderweg naar de verhuiswagen bepaalde obstakels zoals trappen of grindpaden? Dit is geen enkel probleem dankzij de juiste hulpmiddelen.
 • Het is heel belangrijk dat uw piano of vleugel goed vast staat in de verhuiswagen. Onze verhuizers weten uiteraard precies hoe ze dit het beste kunnen aanpakken en zetten het instrument goed vast met spanbanden. Onze verhuiswagens zijn bovendien voorzien van luchtvering. Dit zorgt ervoor dat uw piano uiterst stabiel wordt getransporteerd. 
 • Veilig bij uw nieuwe woning aangekomen? Ook hier wordt door onze verhuizers aan alles gedacht. Zo maken zij bijvoorbeeld gebruik van beschermmateriaal zoals speciale rijplaten zodat uw nieuwe vloer niet zal beschadigen. 

Piano of vleugel verhuizen?

Het verhuizen van een piano is een stuk eenvoudiger dan het verhuizen van een vleugel. Gelukkig is beide voor ons geen enkel probleem. Baby-vleugel, normale vleugel of concertvleugel; Oomen Verhuizers zorgt ervoor dat deze veilig op de plek van bestemming aankomt. Het verhuizen van een vleugel heeft wel iets meer voorbereiding nodig dan het verhuizen van een piano. Bij een vleugel moeten namelijk eerst de poten gedemonteerd worden voordat deze kan worden getransporteerd. Als dit is gedaan dan pakken onze verhuizers de vleugel goed in en binden deze zijwaarts op een zogenaamde vleugelplank. Deze plaatsen zij vervolgens op een vleugelkar zodat uw muziekinstrument eenvoudig naar de verhuiswagen kan worden gereden. 

Pianowagen

Piano verhuizen met opslag

Gaat u tijdelijk kleiner wonen? Of staat er een verbouwing van uw woning op de planning? Wat de reden ook is: bij Oomen Verhuizers kunt u makkelijk en eenvoudig uw piano of vleugel opslaan voor een bepaalde periode. Wij komen met een opslagbox bij uw voor de deur. We pakken uw piano of vleugel (en eventueel andere inboedel) veilig in en zetten deze stevig vast in de opslagcontainer. Deze brengen we vervolgens naar onze moderne en beveiligde opslag, waar de opslagcontainer blijft staan totdat u de inhoud weer nodig heeft. Onze opslagruimtes zijn veilig, geconditioneerd en volledig wind- en waterdicht. Bij ons kunt u uw muziekinstrument met een gerust hart opslaan. 

4 Foto

Zelf een piano verhuizen

Bent u van plan zelf uw piano te gaan verhuizen? En zijn veel dingen waar rekening mee gehouden moet worden bij het verhuizen van een piano of vleugel. Het muziekinstrument is namelijk ontzettend zwaar en weegt al gauw 300 kilo. Daarnaast is het een onhandig instrument, u tilt het niet  eenvoudig op. Een piano is bovendien erg kwetsbaar, de lak raakt bijvoorbeeld makkelijk beschadigd. Een piano van de trap verhuizen is al helemaal lastig en bij de ARBO-wet zelfs verboden. Tot slot is een piano of vleugel een kostbaar instrument en heeft het vaak ook een grote emotionele waarde. Het zou toch zonde zijn als uw piano tijdens de verhuizing beschadigt! Wij raden u dan ook aan om dit niet zelf te doen maar om hier professionele verhuizers voor in te schakelen. Vragen over hoe Oomen Verhuizers u hierbij kan helpen? Neem gerust contact met ons op.

Werkgebied Flevoland

Piano verhuizen met verhuislift

Woont u in een appartement en moet uw piano van één of meerdere verdiepingen komen? Oomen Verhuizers is u graag van dienst! Wij beschikken over het nieuwste en modernste materiaal. We hebben verschillende zware verhuisliften en zelfs een eigen hijskraan. Het verhuizen van een piano of vleugel naar een hogere verdieping door het raam is één van onze specialiteiten. Dankzij ons goede materiaal en onze uitstekende expertise is het verhuizen van uw piano een routineklus U kunt met een gerust hart toekijken hoe wij uw piano of vleugel vervoeren. 

Verhuislift

Na het verhuizen

Onze verhuizers laten uw piano natuurlijk netjes achter op de nieuwe, daarvoor bestemde plek. Het is goed om te weten dat uw piano of vleugel daarna een tijdje nodig heeft om te wennen aan de luchtvochtigheid op de nieuwe locatie. Dit kan tot vier weken duren. Het is verstandig om tot na deze periode te wachten voordat u de piano laat stemmen. Als u het muziekinstrument te vroeg afstemt en bespeelt hebt u namelijk kans op blijvende schade. Geef de piano of vleugel daarom wat tijd om te wennen. 

Piano verhuizen: wat zijn de kosten?

Als u uw piano gaat vervoeren of uw vleugel moet verhuizen, dan bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. Hier is geen eenvoudig antwoord op te geven, want de kosten voor het verhuizen van uw piano zijn afhankelijk van een aantal factoren. Eén daarvan is het vervoer. Een piano is een prachtig maar ook een zwaar en lomp instrument. Er is dan ook in ieder geval een verhuiswagen nodig voor het vervoeren van uw piano of vleugel. Voor het gebruik van de verhuiswagen wordt een bedrag gerekend, maar uiteraard ook voor het aantal kilometers. Hoe groter de afstand waarover de piano verplaatst moet worden, hoe hoger de kosten. Daarnaast is de hoeveelheid verhuizers van invloed op de kosten. Wilt u een piano verplaatsen? Dan zijn er in ieder geval twee verhuizers nodig. Wilt u een vleugel verhuizen? Deze is over het algemeen een stuk groter en zwaarder, er zijn dan ook meer verhuizers nodig. Tot slot kan het zo zijn dat uw muziekinstrument niet door de deur past. Als dat het geval is hebt u wellicht een hijskraan of verhuislift nodig om de piano of vleugel uw woning uit te krijgen. Ook hier zijn kosten aan verbonden. Omdat elke verhuizing uniek is komen we graag persoonlijk met u in contact zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen. 

Accountmanager

Zonder zorgen uw piano verplaatsen

Wilt u dat uw piano zonder zorgen van de oude naar de nieuwe locatie wordt verplaatst? Schakel dan de hulp van Oomen Verhuizers in! Zoals u hebt kunnen lezen is het vervoeren van een piano of vleugel een specifieke klus die veel aandacht vraagt. Gelukkig weten onze verhuizers hier wel raad mee, dankzij hun jarenlange ervaring. We bespreken de hele verhuizing van uw piano tot in de puntjes met u door zodat we overal op voorbereid zijn. We pakken uw muziekinstrument met uiterste precisie in zodat deze helemaal veilig vervoerd kan worden. We weten precies hoe we een vleugel of piano het beste kunnen vervoeren en zorgen ervoor dat deze zonder schade op de plek van bestemming aankomt. Wilt u ook genieten van een verhuizing van uw piano of vleugel zonder zorgen? Oomen Verhuizers staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Dit is gratis en helemaal vrijblijvend. We helpen u graag met het verhuizen van uw muziekinstrument. Voordat u het weet vliegen uw vingers weer over de toetsen van uw piano of vleugel in uw nieuwe woning. 

1 Foto

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.