Verhuisbedrijf Hazerswoude

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Contact
2Van/naar
3Extra

Erkend verhuisbedrijf Hazerswoude

Gaat u verhuizen in Hazerswoude? Oomen Verhuizers is uw erkend verhuisbedrijf in Hazerswoude. Of u nu gaat verhuizen naar Hazerswoude-Dorp of Hazerswoude-Rijndijk: bij ons verhuisbedrijf zit u altijd goed. Oomen Verhuizers voert dagelijks vele verhuizingen uit in de regio van Hazerswoude. Omdat ons verhuisbedrijf uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit combineert met een aantrekkelijke prijs, zijn wij al jaren het snelst-groeiende verhuisbedrijf uit de regio. Onlangs hebben wij zelfs een Gazelle Award ontvangen van het Financieel Dagblad!

|

Onze verhuisservice in Hazerswoude

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen in Hazerswoude

Als u ons verhuisbedrijf inschakelt voor uw verhuizing in Hazerswoude-Dorp of Hazerswoude-Rijndijk, bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing. Ons verhuisbedrijf Hazerswoude beschikt over de nieuwste verhuiswagens van Nederland, en werkt met zeer ervaren verhuizers. U kunt voor alle soorten verhuizingen in Hazerswoude bij ons terecht. Zo kunt u alleen uw piano door ons laten verhuizen in Hazerswoude, maar ook voor kantoorpanden met honderden werkplekken kunt u bij ons terecht. En uiteraard elke verhuizing daar tussenin, met of zonder tussentijdse opslag. Omdat wij een gecertificeerd en Erkend Verhuisbedrijf in Hazerswoude zijn, is elke verhuizing standaard verzekerd tot €100.000. Indien nodig kunnen wij deze dekking ook voor u ophogen.

Verhuizers

Bedrijfsverhuizing Hazerswoude

Een zakelijke verhuizing in Hazerswoude moet natuurlijk soepel en snel verlopen. Uw dagelijkse werkzaamheden mogen geen last hebben van de verhuizing. Om dit te kunnen waarborgen, stellen wij samen met u een projectplan op. Hierdoor kunnen uw dagelijkse werkzaamheden zoveel als mogelijk is doorlopen en wordt de bedrijfsverhuizing ook zo snel mogelijk uitgevoerd. Bij Oomen Verhuizers krijgt u ook altijd een accountmanager toegewezen gekregen. Deze persoon blijft de gehele verhuizing uw aanspreekpunt.

Verhuizen met opslag

Verhuizen in Hazerswoude met opslag

Heeft u opslag nodig tijdens uw verhuizing in Hazerswoude? Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in tussenopslag. Wij beschikken hiervoor over het beste materieel uit de regio. Voor verhuizingen met opslag beschikken wij over diverse speciale containerwagens, zodat wij de opslagcontainer direct bij u voor de deur kunnen inladen. Hierdoor is het niet nodig om uw inboedel na de verhuizing over te laden in een opslagbox. Dit scheelt een hoop in de kosten, omdat het verhuisproces vele malen efficiënter verloopt. Daarnaast is kans op schade veel lager, omdat we uw spullen slechts één keer in onze handen hebben. Voor de opslag van uw spullen maakt ons verhuisbedrijf Hazerswoude gebruik van state-of-the-art verhuiscontainers. Deze verhuiscontainers zijn goed afsluitbaar en geconditioneerd. Het grote voordeel van onze opslagcontainers, is dat al uw grote meubelstukken in de containers passen. Veel andere verhuisbedrijven in de regio maken gebruik van ouderwetse houten opslagkisten, en hierdoor moeten grote stukken vaak los worden opgeslagen. Hierdoor is de kans op schade groter.

Bij gebruik van opslag tijdens uw verhuizing in Hazerswoude wordt de container altijd in uw bijzijn verzegeld. Hierdoor weet u 100% zeker dat er niemand bij uw opgeslagen spullen kan komen.

Erkend Verhuisbedrijf Hazerswoude

Als u ervoor kiest om in Hazerswoude te verhuizen met Oomen Verhuizers, dan kiest u voor zekerheid. Oomen Verhuizers is erkend door de Organisatie van Erkende Verhuizers. Alleen bedrijven die aan de lijst met strenge eisen voldoen, komen in aanmerking voor een erkenning. Deze erkenning geeft u als klant extra zekerheden. Zo is uw inboedel via ons standaard verzekerd, zijn onze medewerkers goed opgeleid, en kunt u zich wenden tot een geschillencommissie. Tevens heeft u de garantie dat uw verhuizing altijd wordt uitgevoerd op de afgesproken datum, zelfs in geval van calamiteiten.

Gratis offerte

Gaat u verhuizen in Hazerswoude? Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte op voor uw verhuizing. Hiervoor komt onze verhuisadviseur gratis en vrijblijvend bij u langs. Vraag snel uw offerte aan via onze website, of bel ons op 088-321 99 00 voor het inplannen van een gratis offertegesprek.

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.