Verhuisbedrijf Hoofddorp

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1
2
3

Verhuisbedrijf Hoofddorp

Gaat u verhuizen, en zoekt u een Erkend Verhuisbedrijf Hoofddorp? Dan stellen wij onze verhuisservice in Hoofddorp graag aan u voor.

 

Wij zijn een sterk allround verhuisbedrijf, en u kunt voor elke verhuizing bij ons terecht. Of u nu particulier, zakelijk of internationaal wilt verhuizen: Oomen Verhuisbedrijf Hoofddorp regelt het.

 

Ook voor opslagruimte huren Hoofddorp bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze hoge kwaliteit en werkwijze zijn wij al jaren het snelst-groeiende verhuisbedrijf van de regio Hoofddorp!

|

Onze verhuisservice Hoofddorp

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen Hoofddorp

Bent u van plan als particulier te verhuizen in Hoofddorp? Dan bent u bij Oomen verhuisbedrijf Hoofddorp aan het juiste adres. Wij bieden voor elk budget een geschikte verhuizing.

 

Voor mensen met een klein budget bieden we een voordelige maar handige doe-het-zelf verhuizing. Hierbij plaatsen wij een grote verhuiscontainer voor uw deur in Hoofddorp. Zo hoeft u deze alleen nog maar in te laden.

 

Wanneer u klaar bent plaatsen wij de container weer bij uw nieuwe woning. U kunt deze dan op eigen tempo kunt uitladen.

 

Een andere voordelige optie welke wij bieden is verhuizen op uurbasis. Hierbij kunt u bijvoorbeeld twee verhuizers met een grote verhuiswagen bij ons huren.

 

Vervolgens kunt u zelf (eventueel met familie of vrienden) helpen. Op deze manier laten we de verhuizing zo snel (en goedkoop) mogelijk verlopen. Hoe sneller het gaat, hoe voordeliger u uit bent.

 

Tot slot kunt u ervoor kiezen om uw hele verhuizing door ons te laten uitvoeren. Wij maken dan graag een offerte op maat voor u op. Desgewenst verzorgen wij ook demontage en montage van uw meubilair. Indien wenselijk kunt u tevens het inpakken en/of uitpakken van de verhuisdozen door ons laten verzorgen.

Verhuisbedrijf Hoofddorp
Oomen Verhuizers helpen bij een bedrijfsverhuizing in Den Haag

Bedrijfsverhuizing in Hoofddorp

Naast particuliere verhuizingen, kunt u bij ons terecht voor bedrijfsverhuizingen en kantoorverhuizingen in Hoofddorp. Het maakt hierbij niet uit of u een éénmanszaak of multinational bent. Door onze expertise en schaalbaarheid kunt u voor elke bedrijfsverhuizing terecht. Dankzij ons uitgebreide wagenpark en materieel zijn ook industriële verhuizingen kinderspel voor ons.

 

Opslag nodig voor uw bedrijf in Hoofddorp? Ook dat regelen wij graag voor u. Oomen Verhuizers Hoofddorp. beschikt over diverse eigen opslagfaciliteiten voor containeropslag in diverse maten.

 

Wij kunnen eenvoudig bij uw bedrijf de spullen in een container opslaan. Ook is het mogelijk om een container voor uw bedrijf plaatsen.

Verhuislift huren in Hoofddorp

Wilt u een verhuislift huren in Hoofddorp? Ook dan bent u bij verhuisbedrijf Oomen Verhuizers Hoofddorp aan het goede adres. Wij beschikken over diverse soorten verhuisliften en adderliften.

 

Onze modellen verhuisliften variëren in maat. We bieden kleine soorten, welke in een achtertuin geplaatst kunnen worden aan. Maar ook grote verhuisliften, welke 400kg kunnen liften tot de negende etage.

 

Onze verhuislift-service in Hoofddorp is ook erg handig wanneer u zelf gaat verhuizen. Bijvoorbeeld met behulp van onze doe-het-zelf-service.

 

Verder kunt u onze verhuisliften ook inhuren voor korte duur. Handig als u een nieuw bankstel krijgt geleverd welke niet in de lift past.

 

Een verhuislift huren is erg voordelig. U huurt bij ons al een verhuislift in Hoofddorp voor €90 inclusief btw en voorrijkosten. U kunt via onze website direct een verhuislift huren. Heeft u een verhuislift nodig, lees dat eerst onze tips.

 

Meer weten over de verhuisservice van Oomen verhuisbedrijf Hoofddorp? Neem vrijblijvend contact op!

De verhuislift van Oomen Verhuizers
Verhuizer

Gediplomeerde verhuizers Hoofddorp

Ons verhuisbedrijf Hoofddorp werkt met de meest ervaren verhuizers uit de regio. Onze verhuizers zitten al jarenlang in het vak, en werken netjes en zorgvuldig.

 

Verhuisservice Hoofddorp beschikt tevens over het modernste wagenpark van de regio. Onze verhuizers Hoofddorp beschikken over het meest uitgebreide materieel.

 

Geen verhuizing is voor ons te groot of te moeilijk. Dankzij de combinatie van een uitgebreid wagenpark en de beste verhuizers Hoofddorp.

 

Ons verhuisbedrijf Hoofddorp is aangesloten bij Erkende Verhuizers. Hierdoor is elke verhuizing tevens standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000 en krijgt u op elke verhuizing garantie.

 

Gaat u verhuizen in een andere regio? Ook dan kan Oomen Verhuizers u van dienst zijn. Zo kunt u ook ons verhuisbedrijf Leiden, verhuisbedrijf Den Haag of verhuisbedrijf Haarlem inschakelen.

Veelgestelde vragen over ons verhuisbedrijf Hoofddorp

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen.

Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand? Dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode.

 

Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn. Echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing Hoofddorp lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.