Verhuisbedrijf Voorschoten

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1
2
3

Verhuisservice Voorschoten

Gaat u verhuizen vanuit of naar Voorschoten? Dan bent u waarschijnlijk aan het zoeken naar een professioneel verhuisbedrijf in Voorschoten dat efficiënt werkt, direct met u meedenkt en ervaren vakmensen met brede kennis in huis heeft. En dat voor een voordelige prijs. Oomen Verhuizers werkt in Voorschoten met verhuizers die jaren ervaring hebben en tot het uiterste gaan voor onze klanten. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een voordelige verhuizing die soepel verloopt. Meer weten over onze diensten in Voorschoten? Lees snel verder.

|

Onze verhuisservice in Voorschoten

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Het verhuisbedrijf in Den haag biedt tussentijdse opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen naar Voorschoten

Oomen Verhuizers is een full service verhuisbedrijf in de regio Voorschoten en omstreken. We zijn in heel Nederland te vinden, waaronder in Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Leiden. Naast verhuizen, kunt u gemakkelijk uw spullen opslaan in een van onze opslagboxen in Voorschoten. U heeft de keuze om uw verhuizing volledig bij ons uit te besteden, of gedeeltelijk. Voor welke vorm u ook kiest, efficiëntie en kwaliteit staan bij ons voorop. Hier vindt u een kort overzicht van onze diensten:

 • Geheel verzorgd particulier verhuizen.
 • Een verhuislift huren om zelf te verhuizen.
 • Een verhuiscontainer huren om zelf te verhuizen.
 • Opslag huren om zelf te verhuizen.
 • Internationale verhuizingen.

Oomen Verhuizers is niet alleen werkzaam in Voorschoten, maar ook als verhuisbedrijf in Leiden, verhuisbedrijf in Den Haag en als verhuisbedrijf in Haarlem. Dagelijks voeren wij particuliere en bedrijfsverhuizingen uit in grote steden. 

Verhuisbedrijf Voorschoten
Verhuisdozen

De voorbereiding van uw verhuizing

Ter voorbereiding van uw verhuizing moet u uw spullen in verhuisdozen plaatsen. Een goede voorbereiding zorgt voor een soepele en efficiënte verhuizing. U kunt zelf aan de slag gaan met het inpakken van spullen in dozen, of onze ervaren verhuizers kunnen dit voor u verzorgen. Kiest u ervoor om zelf uw inboedel in te pakken? Wij brengen vooraf de volgende verhuismaterialen langs:

 

 • Professionele verhuisdozen van dubbel golfkarton.
 • Inpakmateriaal voor breekbare spullen (bijvoorbeeld servies of glazen).
 • Speciale grote dozen gemaakt voor beddengoed, lampenkappen, etc.
 • Dozen gemaakt voor spiegels, schilderijen en tv’s.
 • Hygiënische hoezen voor matrassen.

 

Wanneer de verhuizing volbracht is, halen wij de lege dozen weer bij u op. Vanzelfsprekend krijgt u geruime tijd om uw spullen in- en uit te pakken tijdens de verhuizing.

De modernste verhuisservice van Voorschoten

Oomen Verhuizers is niet alleen het meest efficiënte, maar ook het meest innovatieve verhuisbedrijf in Voorschoten. Iedere verhuizing voeren wij uit moet de laatste technieken en technologieën. Dit zorgt voor lagere kosten, waardoor we u de beste prijs voor verhuisservice in en rondom Voorschoten van hoge kwaliteit kunnen aanbieden. Hoe wij dit doen:

 

 • Volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen
 • Moderne verhuiswagens met laag brandstofverbruik
 • 89% van onze auto’s is voorzien van een Euro 6 motor
 • Snelle verhuisliften 
 • Track & Trace op ons gehele wagenpark, verbonden met onze planning
 • Verhuiswagens met wisselsystemen om eenvoudig verhuiscontainers om te wisselen

Ervaren verhuisteam

Bij Oomen Verhuizers werken we met échte verhuizers. Verhuizers van ons verhuisbedrijf hebben jarenlange ervaring in en om Voorschoten, en beheersen het vak van verhuizer als geen ander.

Naast zeer ervaren verhuizers, beschikt onze verhuisservice over specialisten op de volgende gebieden van een verhuizing:

 • Demontage en montage werkzaamheden
 • Verpakken van alle verhuisdozen
 • Handyman-service
 • Verhuizen van kunst en kostbaarheden
 • Hijsen en liften van vleugels of andere grote en zware stukken

Verhuislift huren Voorschoten

Bent u op zoek naar een verhuislift? Bij Oomen Verhuizers kunt u gemakkelijk een verhuislift huren in Voorschoten. Wij bieden meerdere soorten verhuisliften aan. Deze verhuisliften bereiken maximaal de negende etage en het maximale gewicht dat deze liften kunnen liften is 400 kilo. U kunt ervoor kiezen om een verhuislift voor een gehele dag te huren, of voor slechts een uur. Oomen Verhuizers biedt u al een verhuislift aan voor €85,- inclusief bediening. Huur gemakkelijk en snel uw verhuislift direct via onze website. Spoedservice op dezelfde dag is ook mogelijk.

Verhuislift
Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing in Voorschoten

Oomen Verhuizers helpt niet alleen particulieren met verhuizen in Voorschoten, maar ook bedrijven. Wij kunnen uw gehele bedrijfsverhuizing vanuit of naar Voorschoten uit handen nemen. Onze ervaren vakmensen pakken uw spullen in uw oude pand in en zorgen ervoor dat alles weer geïnstalleerd worden in uw nieuwe pand. U kunt zich op deze manier focussen op de dagelijkse werkzaamheden van uw bedrijf. Bij Oomen Verhuizers heeft u een direct aanspreekpunt waar u terecht kunt tijdens de gehele verhuizing vanuit of naar Voorschoten.

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar een efficiënt verhuisbedrijf in Voorschoten? U kunt gemakkelijk een verhuizing in Voorschoten regelen door het formulier op onze website in te vullen. Op deze manier krijgen wij alle benodigde informatie en kunnen wij uw verhuizing plannen voor de gewenste datum. Vermeld of het gaat om een privé- of zakelijke verhuizing, zodat we rekening kunnen houden met de verschillende aspecten die daarbij komen kijken. Indien nodig, nemen we contact met u op om aanvullende informatie te verkrijgen. Als er bijzondere items zijn die verplaatst moeten worden, zoals kunstwerken, kunt u dit aangeven bij uw aanvraag.

Wanneer u gaat verhuizen is er veel te organiseren. Indien de verhuisdatum ruim van tevoren bekend is, is het raadzaam om alvast te beginnen met opruimen. In elk huis zijn er wel spullen die niet meer gebruikt worden. U kunt deze naar een kringloopwinkel brengen of, indien ze niet geschikt zijn voor hergebruik, naar de afvalverwerking. Op deze manier hoeft u minder dozen in te pakken. U kunt kleding die u niet draagt alvast inpakken. Om de verhuizing soepel te laten verlopen, is het verstandig om de verhuisdozen te voorzien van een label met de verdieping of kamer waar ze heen moeten. Op deze manier zullen de verhuizers de dozen meteen in de betreffende kamer neerzetten bij aankomst op uw nieuwe adres. Zo zult u de keukenspullen niet aantreffen in de slaapkamer en uw beddengoed niet in de keuken. Als u kostbare spullen heeft, zoals sieraden, kunt u deze het beste bij u houden en zelf meenemen naar uw nieuwe adres. Voor waardevolle objecten, zoals schilderijen en andere kunstwerken, zullen onze verhuizers uiterst voorzichtig te werk gaan. 

Waarom zou u voor Oomen Verhuizers kiezen? U kiest ons omdat u waarde hecht aan uw bezittingen en tijdens de verhuizing wilt dat hier voorzichtig mee wordt omgegaan. U wilt ook duidelijke afspraken over de verhuizing en extra services zoals het installeren of verwijderen van lampen en andere decoraties. En uiteraard wilt u voor de verhuizing een eerlijke prijs betalen. Bij Oomen Verhuizers in Voorschoten bent u hiervoor aan het juiste adres. Als u binnenkort verhuisplannen heeft, vraag dan gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan. Het is aan te raden om uw verhuizing ruim van tevoren te plannen, zodat u zeker kunt zijn van onze uitstekende service.

Bij Oomen Verhuizers is het mogelijk om uw verhuizing in Voorschoten volledig uit handen te geven. Wij kunnen u ondersteunen bij het inpakken en uitpakken van uw spullen, het demonteren en monteren van meubels en het verplaatsen van grote meubelstukken en apparaten. Wanneer u ervoor kiest om uw verhuizing volledig door ons te laten uitvoeren, kunt u erop vertrouwen dat deze soepel en efficiënt verloopt. Ons team van deskundige vakmensen heeft de expertise om uw bezittingen zorgvuldig te behandelen tijdens de verhuizing. U kunt zich dus richten op andere belangrijke zaken, terwijl onze verhuizers alles voor u regelen.