Verhuisbedrijf Voorschoten

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Voorschoten

Gaat u verhuizen vanuit of naar Voorschoten? Dan bent u waarschijnlijk aan het zoeken naar een professioneel verhuisbedrijf Voorschoten dat efficiënt werkt, direct met u meedenkt en ervaren vakmensen met brede kennis in huis heeft. En dat voor een voordelige prijs. Oomen Verhuizers werkt in Voorschoten met verhuizers die jaren ervaring hebben en tot het uiterste gaan voor onze klanten. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een voordelige verhuizing die soepel verloopt. Meer weten over onze diensten in Voorschoten? Lees snel verder.

|

Onze verhuisservice Voorschoten

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen naar Voorschoten

Oomen Verhuizers is een full service verhuisbedrijf Voorschoten en omstreken. We zijn in heel Nederland te vinden. Zo kunt u terecht bij ons verhuisbedrijf Amsterdam, verhuisbedrijf Den Haag, verhuisbedrijf Haarlem en verhuisbedrijf Leiden.

 

Naast verhuizen, kunt u gemakkelijk uw spullen opslaan, dankzij Oomen opslagruimte huren Voorschoten. U heeft de keuze om uw verhuizing volledig bij ons uit te besteden, of gedeeltelijk. Voor welke vorm u ook kiest, efficiëntie en kwaliteit staan bij ons voorop. Hier vindt u een kort overzicht van onze diensten:

 

 • Geheel verzorgd particulier verhuizen.
 • Een verhuislift huren om zelf te verhuizen.
 • Een verhuiscontainer huren om zelf te verhuizen.
 • Opslag huren Voorschoten om zelf te verhuizen.
 • Internationale verhuizingen.
Verhuisbedrijf Voorschoten
Verhuisdozen

De voorbereiding van uw verhuizing Voorschoten

Ter voorbereiding van uw verhuizing moet u uw spullen in verhuisdozen plaatsen. Een goede voorbereiding zorgt voor een soepele en efficiënte verhuizing.

 

U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met het inpakken van spullen in dozen. Een andere mogelijkheid is om dit te laten verzorgen door onze ervaren verhuizers. Kiest u ervoor om zelf uw inboedel in te pakken? Wij brengen vooraf de volgende verhuismaterialen langs:

 

 • Professionele verhuisdozen van dubbel golfkarton.
 • Inpakmateriaal voor breekbare spullen (bijvoorbeeld servies of glazen).
 • Speciale grote dozen gemaakt voor beddengoed, lampenkappen, etc.
 • Dozen gemaakt voor spiegels, schilderijen en tv’s.
 • Hygiënische hoezen voor matrassen.

 

Wanneer de verhuizing volbracht is, halen wij de lege dozen weer bij u op. Vanzelfsprekend krijgt u geruime tijd om uw spullen in- en uit te pakken tijdens de verhuizing Voorschoten.

De modernste verhuisservice Voorschoten

Oomen Verhuizers is niet alleen het meest efficiënte, maar ook het meest innovatieve verhuisbedrijf Voorschoten. Iedere verhuizing voeren wij uit moet de laatste technieken en technologieën. Dit zorgt voor lagere kosten. Hierdoor kunnen we u de beste prijs voor onze verhuisservice Voorschoten bieden.

 

Hoe doen wij dit?

 • Volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen
 • Moderne verhuiswagens met laag brandstofverbruik
 • 89% van onze auto’s is voorzien van een Euro 6 motor
 • Snelle verhuisliften 
 • Track & Trace op ons gehele wagenpark, verbonden met onze planning
 • Verhuiswagens met wisselsystemen om eenvoudig verhuiscontainers om te wisselen

Ervaren verhuizers Voorschoten

Bij Oomen Verhuizers Voorschoten werken we met échte verhuizers. Verhuizers van ons verhuisbedrijf hebben jarenlange ervaring en beheersen het vak van verhuizer als geen ander.

Naast zeer ervaren verhuizers, beschikt onze verhuisservice over specialisten op de volgende gebieden van een verhuizing:

 

 • Demontage en montage werkzaamheden
 • Verpakken van alle verhuisdozen
 • Handyman-service
 • Verhuizen van kunst en kostbaarheden
 • Hijsen en liften van vleugels of andere grote en zware stukken

Verhuislift huren Voorschoten

Bent u op zoek naar een verhuislift? Bij Oomen Verhuizers Voorschoten kunt u gemakkelijk een verhuislift huren. Wij bieden meerdere soorten verhuisliften aan.

 

Deze verhuisliften bereiken maximaal de negende etage. Ze dragen een maximaal gewicht van 400 kilo. U kunt ervoor kiezen om een verhuislift voor een gehele dag te huren. Ook is het mogelijk de lift te huren voor slechts een uurtje.

 

Oomen Verhuizers Voorschoten biedt u al een verhuislift aan voor €85,- inclusief bediening. Huur gemakkelijk en snel uw verhuislift direct via onze website. Spoedservice op dezelfde dag is ook mogelijk.

Verhuislift
Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing in Voorschoten

Ons verhuisbedrijf Voorschoten helpt niet alleen particulieren met verhuizen in Voorschoten, maar ook bedrijven. Wij kunnen uw gehele bedrijfsverhuizing vanuit of naar Voorschoten uit handen nemen.

 

De ervaren vakmensen van verhuisbedrijf Voorschoten pakken uw spullen in uw oude pand in. Vervolgens wordt alles weer geïnstalleerd in uw nieuwe pand. U kunt zich op deze manier focussen op de dagelijkse werkzaamheden van uw bedrijf.

 

Bij Oomen Verhuizers Voorschoten heeft u een direct aanspreekpunt waar u terecht kunt tijdens de gehele verhuizing.

Veelgestelde vragen over Verhuisbedrijf Voorschoten

Bent u op zoek naar een efficiënt verhuisbedrijf Voorschoten? U kunt gemakkelijk een verhuizing in Voorschoten regelen door het formulier op onze website in te vullen. Op deze manier krijgen wij alle benodigde informatie en kunnen gaan plannen.

 

Vermeld of het gaat om een privé- of zakelijke verhuizing. Zo kunnen wij rekening houden met de verschillende aspecten die daarbij komen kijken. Indien nodig, nemen we contact met u op om aanvullende informatie te verkrijgen.

 

Zijn er bijzondere items die verplaatst moeten worden zoals kunstwerken? Dan kunt u dit aangeven bij uw aanvraag.

Wanneer u gaat verhuizen is er veel te organiseren. Indien de verhuisdatum ruim van tevoren bekend is, is het raadzaam om alvast te beginnen met opruimen.

In elk huis zijn er wel spullen die niet meer gebruikt worden. U kunt deze naar een kringloopwinkel brengen. Indien ze niet geschikt zijn voor hergebruik, naar de afvalverwerking. Op deze manier hoeft u minder dozen in te pakken.

 

U kunt kleding die u niet draagt alvast inpakken. Om de verhuizing soepel te laten verlopen, is het verstandig om de verhuisdozen te labelen. Schrijf hierop de verdieping of kamer waar ze heen moeten. Op deze manier zullen de verhuizers de dozen meteen in de juiste kamer zetten.

 

Zo zult u de keukenspullen niet aantreffen in de slaapkamer en uw beddengoed niet in de keuken. Als u kostbare spullen heeft, zoals sieraden, kunt u deze het beste bij u houden. Neem deze zelf mee naar uw nieuwe adres. Voor waardevolle objecten, zoals schilderijen en andere kunstwerken, zullen onze verhuizers uiterst voorzichtig te werk gaan. 

Waarom zou u voor Oomen Verhuizers Voorschoten kiezen?

 

U kiest ons omdat u waarde hecht aan uw bezittingen. Tijdens de verhuizing wilt u dat hier voorzichtig mee wordt omgegaan.

 

U wilt ook duidelijke afspraken over de verhuizing en extra services. Denk hierbij aan het installeren of verwijderen van lampen en andere decoraties.

 

Uiteraard wilt u voor de verhuizing een eerlijke prijs betalen. Bij Oomen Verhuizers Voorschoten bent u hiervoor aan het juiste adres. Als u binnenkort verhuisplannen heeft, vraag dan gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan.

 

Wij raden aan om uw verhuizing ruim van tevoren te plannen. Zo kunt u zeker zijn van onze uitstekende service.

Bij Oomen Verhuizers Voorschoten is het mogelijk om uw verhuizing in Voorschoten volledig uit handen te geven.

 

Wij kunnen u ondersteunen bij het inpakken en uitpakken van uw spullen. Ook helpen wij graag bij het demonteren en monteren van meubel. Verder is het verplaatsen van grote meubelstukken en apparaten ook geen enkel probleem.

 

Kiest u ervoor om uw verhuizing volledig door ons te laten uitvoeren? Dan kunt u erop vertrouwen dat deze soepel en efficiënt verloopt. Ons team van deskundige vakmensen heeft de expertise om uw bezittingen zorgvuldig te behandelen tijdens de verhuizing. U kunt zich dus richten op andere belangrijke zaken, terwijl onze verhuizers alles voor u regelen.