Zelf verhuizen met opslag | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Oomen Verhuizers

Dé Erkende Verhuizer van de
Duin- en Bollenstreek.

Verhuisbedrijf

Offerte aanvragen

Zelf verhuizen met opslag

Gaat u uw verhuizing zelf uitvoeren? Het komt geregeld voor dat u uw oude woning moet opleveren maar uw nieuwe woning nog niet kunt betrekken. Dit zien wij vaak bij verhuizingen naar een nieuwbouwwoning. Voorheen bracht u de inboedel of overige eigendommen naar een self-storage. Sjouwen met uw spullen door lange gangen met onhandige karren, hiernaast was u veel geld kwijt aan het huren van een busje of aanhanger. Gelukkig is dit verleden tijd.Met de Oomen Verhuiscontainers komt de opslag naar u toe! U kunt eenvoudig voor uw deur inladen. Dat gaat stukken makkelijker, en u hoeft geen busje meer te huren. Na de opslagperiode brengen we de container weer netjes naar uw nieuwe woning, en kunt u eenvoudig en gemakkelijk uitladen. Dit is niet alleen stukken makkelijker, maar ook nog eens goedkoper dan meerdere dagen een busje te huren en een los self-storage abonnement te nemen. Zelf verhuizen met opslag was nog nooit zo makkelijk én voordelig!

Autolaadkraan Volvo containers

Offerte aanvragen voor zelf verhuizen met opslag

1
2
3

Hoe werkt de mobiele opslag?

De doe-het-zelfs service van Oomen Verhuizers werkt heel eenvoudig. Hieronder hebben we de volgende punten voor u op een rijtje gezet.

  1. Kies de juiste afmeting van uw verhuiscontainer.
  2. Wij plaatsen uw verhuiscontainer voor uw deur. De meeste inboedels passen ruimschoots in een enkele container. Voor de hele grote inboedels kunnen we natuurlijk ook meerdere opslagcontainers aanleveren. Laad vervolgens uw inboedel op eigen tempo in.
  3. Als u klaar bent met het inladen, brengen wij de verhuiscontainer naar onze extreem veilige en geklimatiseerde opslag.
  4. Wanneer u uw inboedel terug wenst, komen wij deze bij uw nieuwe woning afleveren.
  5. Bij uw nieuwe woning kunt u uw inboedel op eigen tempo uitladen. Wanneer u klaar bent met de verhuizing, komen wij de lege container weer bij u ophalen.

Alleen een container voor de deur nodig?


Gaat u niet verhuizen, maar wilt u wel het gemak van een tijdelijke container voor de deur? Bijvoorbeeld bij een verbouwing of het leggen van een nieuwe vloer? Ook dan kunt u bij ons een opslagcontainer huren die we tijdelijk bij uw huis kunnen plaatsen. Dit regelt u snel en gemakkelijk via de onderstaande button.

zelf verhuizen met opslag uitleg

Afmetingen verhuiscontainer

Hieronder hebben we voor u een overzicht gemaakt van de exacte afmetingen en inhoud van de Oomen Verhuiscontainers.

Container 20ftBuitenmatenBinnenmaten
Lengte6,06 meter5,89 meter
Breedte2,44 meter2,35 meter
Hoogte2,59 meter2,39 meter
Inhoud33,2 m3

Direct zelf uw opslagcontainer reserveren? Klik hier.