Zelf verhuizen met opslag | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Zelf verhuizen met opslag

Wilt u zelf verhuizen? Dan kan het voorkomen dat u uw oude woning moet opleveren, maar uw nieuwe woning nog niet kunt betrekken. Vroeger was het dan zo dat u alles naar een self-storage moest brengen. Dat was natuurlijk een enorm gedoe. U moet met een busje meerdere keren rijden en bij de self-storage alles weer uitladen. Om dat enige tijd later weer opnieuw te doen als het weer uit de opslag moet. Gelukkig is dat verleden tijd. Met de Oomen Verhuiscontainers komt de opslag naar u toe! U kunt eenvoudig voor uw deur inladen. Dat gaat stukken makkelijker, en u hoeft geen busje meer te huren. Na de opslagperiode brengen we de container weer netjes naar uw nieuwe woning, en kunt u eenvoudig en gemakkelijk uitladen. Dit is niet alleen stukken makkelijker, maar ook nog eens goedkoper dan meerdere dagen een busje te huren en een los self-storage abonnement te nemen. Zelf verhuizen met opslag was nog nooit zo makkelijk én voordelig!

Autolaadkraan Volvo containers

Offerte aanvragen voor zelf verhuizen via opslag

1
2
3

Hoe werkt de mobiele opslag?

De doe-het-zelf-service is heel eenvoudig, en heeft vier stappen, namelijk:

  1. Wij plaatsen een grote verhuiscontainer voor uw deur. De meeste inboedels passen ruimschoots hierin. Voor de hele grote inboedels kunnen we natuurlijk ook twee verhuiscontainers brengen. Vervolgens kunt u de verhuiscontainer op uw gemak inladen.
  2. Als u klaar bent met het inladen, brengen wij de verhuiscontainer naar onze verwarmde en geconditioneerde opslag.
  3. Wanneer u de container terug wenst, komen wij deze bij uw nieuwe woning afleveren.
  4. Bij uw nieuwe woning kunt u uw inboedel in uw eigen tempo uitladen. Wanneer u klaar bent met de verhuizing, komen wij de lege container weer bij u ophalen.

Alleen een container voor de deur nodig?
Gaat u niet verhuizen, maar wilt u wel het gemak van een tijdelijke container voor de deur? Bijvoorbeeld bij een verbouwing of het leggen van een nieuwe vloer? Ook dan kunt u bij ons een opslagcontainer huren die we tijdelijk bij uw huis kunnen plaatsen.

Afmetingen verhuiscontainer

De exacte afmetingen en de inhoud van de Oomen Verhuiscontainer zijn als volgt:

Container 20ftBuitenmatenBinnenmaten
Lengte6,06 meter5,89 meter
Breedte2,44 meter2,35 meter
Hoogte2,59 meter2,39 meter
Inhoud33,2 m3