Verhuisbedrijf Laren | Oomen Verhuizers | Erkende Verhuisservice
  • Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Erkend Verhuisbedrijf Laren

Gaat u verhuizen in Laren? Dan heeft u natuurlijk een verhuisbedrijf in Laren nodig. Oomen Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf met landelijke dekking, en zeer actief in de regio Laren. Ons specialisme ligt bij hoogwaardige en kritische verhuizingen, en verhuizingen met opslag in Laren. Door onze hoge kwaliteit en goede service in combinatie met een eerlijke prijs zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf van Nederland. Onlangs hebben wij zelfs een Gazelle Award van het Financieel Dagblad in ontvangst mogen nemen. Ons succes is in de omgeving van Laren niet onopgemerkt gebleven, en daarom zijn onze verhuizers in Laren kind aan huis. Wilt u ook een ontspannen verhuizing in Laren? Dan maken wij graag een offerte voor u op.

Erkend Verhuisbedrijf

Vrijblijvende offerte voor uw verhuizing aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Laren

Wij maken graag een passend voorstel voor uw verhuizing naar Laren. Aangezien ons verhuisbedrijf veel waarde hecht aan een goede voorbereiding en duidelijke afspraken, komen wij hiervoor vrijblijvend bij u in Laren langs. Tijdens dit taxatiebezoek komen de volgende zaken aan bod:

  • Uw wensen: de klant staat bij ons voorop. Omdat wij elke offerte op maat opmaken, kunt u zelf bepalen wat u graag wilt laten doen, en wat u eventueel zelf wilt doen.
  • Uw inboedel: de verhuisadviseur maakt een precieze opname van uw inboedel, en kijkt speciaal naar kwetsbare items en andere risicovolle stukken.
  • Uw woning: zowel de woonsituatie van uw oude als uw nieuwe woning zijn voor ons belangrijk om te weten. Door uw woonsituatie goed door te nemen, kan ons verhuisbedrijf zich goed voorbereiden door extra hulpmiddelen in te zetten voor uw verhuizing.

Ten aanzien van uw wensen voor uw verhuizing in Laren, kunt u zich op vele vlakken door ons laten ontzorgen. Wij kunnen niet alleen uw verhuizing uitvoeren, maar wij kunnen ook alle randzaken voor u verzorgen. Zo kunnen wij alle verhuisdozen inpakken en/of uitpakken en uw meubels demonteren en monteren. Maar ons verhuisbedrijf in Laren heeft ook een handige handyman-service. Onze handyman kan gordijnen, schilderijen, televisies en lampen voor u afhalen en ophangen. Maar ook het afkoppelen en aansluiten van witgoed en apparatuur kan door onze handyman gedaan worden.

Zorgeloos verhuizen in Laren

Bij Oomen Verhuizers wordt uw verhuizing in Laren zorgeloos uitgevoerd. Wij zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Hierdoor is uw verhuizing met de meeste waarborgen omgeven. Uw verhuizing standaard verzekerd tot €100.000, maar een hogere dekking is natuurlijk mogelijk. Tevens heeft u bij Erkende Verhuizers in Laren de garantie dat uw verhuizing altijd wordt uitgevoerd, zelfs in geval van calamiteiten. Tot slot is elke Erkende Verhuizer aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Al deze zekerheden zijn prettig om te hebben, maar het is natuurlijk beter om daar geen gebruik van hoeven te maken. Daarom voeren wij uw verhuizing uit met échte ervaren vakmensen. Zij worden ondersteund door de nieuwste verhuiswagens van Nederland en het beste verpakkingsmateriaal.

Verhuisbedrijf met opslag in Laren

Heeft u opslag nodig tijdens uw verhuizing in Laren? Dan biedt Oomen Verhuizers uitkomst. Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in tijdelijke opslag van inboedels. Wij hebben diverse verhuiswagens welke speciaal zijn gemaakt voor vervoer van verhuiscontainers en opslagcontainers. Ook hebben wij diverse zeer moderne opslagfaciliteiten.

Wanneer opslag van uw inboedel in Laren gewenst is, laden wij uw inboedel bij u in Laren voor de deur in een speciale opslagcontainer. Deze wordt in uw bijzijn verzegeld. Het grote voordeel van het gebruik van een verhuiscontainer, is dat de inboedel niet later ergens in een opslagbox moet worden uitgeladen. Dit scheelt tijd en kosten. Bovendien is de kans op schade vele malen lager. Wanneer u weer over uw inboedel wenst te beschikken, plannen we een afspraak in om alles weer uit te laden in uw nieuwe woning.

Uw inboedel staat bij ons verwarmd en beveiligd opgeslagen. Enkel bevoegde medewerkers van ons verhuisbedrijf hebben toegang tot onze opslagruimtes. Onze opslagruimtes zijn geconditioneerd en voorzien van brand- en inbraakalarmen.

0