Verhuisbedrijf Laren

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Contact
2Van/naar
3Extra

Erkend Verhuisbedrijf Laren

Gaat u verhuizen in Laren? Dan heeft u natuurlijk een verhuisbedrijf in Laren nodig. Oomen Verhuizers is een erkend verhuisbedrijf met landelijke dekking, en zeer actief in de regio Laren. Ons specialisme ligt bij hoogwaardige en kritische verhuizingen, en verhuizingen met opslag in Laren. Door onze hoge kwaliteit en goede service in combinatie met een eerlijke prijs zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf van Nederland. In 2019 hebben wij zelfs een Gazelle Award van het Financieel Dagblad in ontvangst mogen nemen. Ons succes is in de omgeving van Laren niet onopgemerkt gebleven, en daarom zijn onze verhuizers in Laren kind aan huis. Wilt u ook ontspannen verhuizen in Laren? Dan maken wij graag een offerte van ons verhuisbedrijf voor u op.

|

Onze verhuisservice in Laren

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

7 Foto

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen in Laren

Wij maken graag een passend voorstel voor onze diensten als verhuisbedrijf in Laren. Aangezien ons verhuisbedrijf veel waarde hecht aan een goede voorbereiding en duidelijke afspraken, komen wij hiervoor vrijblijvend bij u in Laren langs. Tijdens dit taxatiebezoek komen de volgende zaken aan bod:

  • Uw wensen: de klant staat bij ons voorop. Omdat wij elke offerte op maat opmaken, kunt u zelf bepalen wat u graag wilt laten doen, en wat u eventueel zelf wilt doen;
  • Uw inboedel: de verhuisadviseur maakt een precieze opname van uw inboedel, en kijkt speciaal naar kwetsbare items en andere risicovolle stukken;
  • Uw woning: zowel de woonsituatie van uw oude als uw nieuwe woning zijn voor ons belangrijk om te weten. Door uw woonsituatie goed door te nemen, kan ons verhuisbedrijf zich goed voorbereiden door extra hulpmiddelen in te zetten voor uw verhuizing.

Ten aanzien van uw wensen voor het verhuizen in Laren, kunt u zich op vele vlakken door ons laten ontzorgen. Wij kunnen niet alleen uw verhuizing uitvoeren, maar wij kunnen ook alle randzaken voor u verzorgen. Zo kunnen wij alle verhuisdozen in- en/of uitpakken en uw meubels demonteren en monteren. Oomen Verhuizers heeft ook voor het verhuizen in Laren een handige handyman-service. Onze handyman kan gordijnen, schilderijen, televisies en lampen voor u afhalen en ophangen. Maar ook het afkoppelen en aansluiten van witgoed en apparatuur kan door de handyman van ons verhuisbedrijf in Laren gedaan worden.

Verhuisservice
Oomen Verhuizers helpen bij een bedrijfsverhuizing in Den Haag

Bedrijf verhuizen in Laren

Een bedrijfsverhuizing in Laren moet soepel en snel verlopen. Ook mogen uw dagelijkse werkzaamheden er zo min mogelijk onder lijden. Daarom stellen de professionals van ons verhuisbedrijf voor de verhuizing een projectplan op. Dit doen wij in samenspraak met u, zodat de gehele verhuizing naar wens kan verlopen. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een accountmanager toegewezen. Deze persoon is gedurende de hele bedrijfsverhuizing uw vaste aanspreekpunt. U kunt altijd bij deze persoon terecht voor vragen over het verhuizen in Laren en omgeving.

Oomen Verhuizers is niet alleen werkzaam in Laren, maar ook in de rest van ‘t Gooi. Denk hierbij aan Hilversum, Blaricum, Naarden en Huizen. 

ErkendeVerhuizers Laren

Bij Oomen Verhuizers, uw verhuisbedrijf in Laren, wordt uw verhuizing zorgeloos uitgevoerd. Wij zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Hierdoor is uw verhuizing met de meeste waarborgen omgeven. Uw verhuizing standaard verzekerd tot €100.000, maar een hogere dekking is natuurlijk mogelijk. Tevens heeft u bij Erkende Verhuizers in Laren de garantie dat uw verhuizing altijd wordt uitgevoerd, zelfs in geval van calamiteiten. Tot slot is elke Erkende Verhuizer aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Al deze zekerheden zijn prettig om te hebben, maar het is natuurlijk beter om daar geen gebruik van hoeven te maken. Daarom voeren wij uw verhuizing uit met échte ervaren vakmensen. Zij worden ondersteund door de nieuwste verhuiswagens van Nederland en het beste verpakkingsmateriaal van ons verhuisbedrijf in Laren.

zorgeloos verhuizen
Verhuizen met opslag

Verhuisbedrijf met opslag in Laren

Heeft u opslag nodig tijdens het verhuizen in Laren? Dan biedt Oomen Verhuizers uitkomst. Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in tijdelijke opslag van inboedels. Wij hebben diverse verhuiswagens welke speciaal zijn gemaakt voor vervoer van verhuiscontainers en opslagcontainers. Ook hebben wij diverse zeer moderne opslagfaciliteiten.

Wanneer opslag van uw inboedel in Laren gewenst is, laden wij uw inboedel bij u in Laren voor de deur in een speciale opslagcontainer. Deze wordt in uw bijzijn verzegeld. Het grote voordeel van het gebruik van een verhuiscontainer, is dat de inboedel niet later ergens in een opslagbox moet worden uitgeladen. Dit scheelt tijd en kosten. Bovendien is de kans op schade vele malen lager. Wanneer u weer over uw inboedel wenst te beschikken, plannen we een afspraak in om alles weer uit te laden in uw nieuwe woning.

Uw inboedel staat bij ons verwarmd en beveiligd opgeslagen. Enkel bevoegde medewerkers van ons verhuisbedrijf hebben toegang tot de opslagruimtes van ons verhuisbedrijf in Laren. Onze opslagruimtes zijn geconditioneerd en voorzien van brand- en inbraakalarmen.

 

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.