Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Spanje

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Emigreren naar Spanje met een erkend verhuisbedrijf

U heeft besloten te gaan emigreren naar Spanje. Een grote stap die u naar alle waarschijnlijkheid niet vaak zult maken. Bij Oomen Verhuizers bent u in goede handen. Met onze ervaring en erkende verhuizers zijn wij de aangewezen partner als het gaat om uw verhuizing naar Spanje. De laatste jaren hebben de erkende verhuizers van Oomen veelvoudig internationale verhuizingen uitgevoerd en zich ontwikkeld tot ervaringsdeskundigen. Niet alleen zorgen wij voor een soepel en zorgeloos verloop van uw verhuizing, ook zullen wij u ondersteunen met het vergaren van de benodigde documentatie. Oomen Verhuizers is op de hoogte van alle toepasselijke wet- en regelgeving en zal u op passende wijze adviseren.

|

Onze verhuisservice wanneer u verhuist naar Spanje

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Mobiele opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Persoonlijke aanpak van Oomen Verhuizers

Een verhuizing kan de nodige zorgen met zich mee brengen. Wij van Oomen Verhuizers geloven in een persoonlijke aanpak en advies op maat om al uw zorgen uit handen te nemen voor uw verhuizing naar Spanje. Vanaf het eerste moment heeft u contact met uw persoonlijke accountmanager die tijdens de gehele verhuizing naar Spanje uw persoonlijke aanspreekpunt is. Uw accountmanager is op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en zal waar nodig ondersteunen bij het verzamelen van de benodigde documentatie. 

 

Persoonlijke begeleiding en ervaren vakmanschap zal ertoe leiden dat uw verhuizing zonder zorgen zal verlopen. U kunt dan ook te allen tijde met uw vragen terecht bij uw accountmanager die zowel via e-mail als telefonisch en via whatsapp voor u bereikbaar is. Voor uw verhuizing naar Spanje is Guido Baalbergen uw contactpersoon.

Verhuisservice op maat
Verhuizen met opslag

Veilig en efficiënt tussentijds opslaan

Bij een verhuizing komt het regelmatig voor dat u tussentijds uw inboedel tijdelijk moet onderbrengen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, denk aan bijvoorbeeld een verbouwing die niet aansluit op uw verhuisdatum. Oomen Opslag biedt u de mogelijkheid uw inboedel tussentijds op te slaan in het modernste en meest veilige opslagcentrum ter wereld. Een opslaglocatie voorzien van de meest veilige en geklimatiseerde omgeving waar uw inboedel wordt opgeslagen in extreem schone opslagcontainers. Geen enkel opslagbedrijf kan uw inboedel zo efficiënt, veilig en flexibel opslaan als Oomen opslag. 

Hieronder een aantal stappen die wij doorlopen bij het opslaan van uw inboedel.

 1. Wanneer u een formaat heeft gekozen van uw opslagcontainer, plaatsen wij deze met onze automatische kraan op een van onze vrachtwagens.
 2. Onze ervaren en erkende verhuizen laden uw inboedel in de container. U kunt er ook voor kiezen het inladen zelf uit te voeren.
 3. Indien gewenst kunt u in het bijzijn van de voorman de container voorzien van een slot.
 4. De erkende verhuizers van Oomen brengen uw container naar onze moderne opslaglocatie.
 5. U kunt te allen tijde via onze app uw eigen container beheren.
 6. Op de dag van uw verhuizing plaatsen wij uw container bij uw nieuwe adres.

Meer weten over onze meest veilige, efficiënte en innoverende opslagmethode? >Klik Hier.

Samenstellen wat voor u belangrijk is

Bij Oomen verhuizers heeft u de mogelijkheid zelf u verhuizing samen te stellen. U kunt alles uit handen laten nemen door onze erkende verhuizers, maar kan er ook voor kiezen een budget vriendelijk pakket samen te stellen. Voorafgaand aan de verhuizing hebben wij meerdere malen contact om met u alle mogelijkheden door te spreken en advies op maat te leveren. Indien gewenst kunnen wij naast het vervoeren van uw inboedel een hoop extra voor u betekenen, hieronder een aantal punten op een rijtje.

 • Demontage en montage van uw meubilair
 • Inpakken van al uw huisraad in verhuisdozen
 • Het uitpakken van de verhuisdozen in Spanje
 • Het verpakken van kwetsbare items zoals schilderijen
 • Europees verpakken van uw meubels voor bescherming tijdens het transport
 • Milieuvriendelijk afvoeren van verpakkingsmateriaal

Liever zelf uw inboedel inpakken? Wij stellen voldoende pakmateriaal ter beschikking.

Oomen Verhuizers
Auto opslag

Uw auto meenemen naar Spanje

U verhuisd naar Spanje en  twijfelt of u de auto mee zal verhuizen. Wij begrijpen dat dit een lastige keuze voor u kan zijn. De meest voor de hand liggende optie is het verkopen van u auto en waneer u verhuisd bent een nieuwe auto aan te schaffen in het land van bestemming. Uiteraard is het voor u mogelijk uw eigen auto mee te nemen en deze te importeren in Spanje zodat u kunt blijven rijden in uw eigen auto. Om u alvast op weg te helpen hebben we voor u alvast de volgende punten op een rijtje gezet wat betreft het invoeren van uw auto.

 • U dient uw auto uit te voeren bij het Nederlandse RDW.
 • Kopieer als uw belangrijke documenten. Denk hierbij aan uw ID/ paspoort. Recidencia en inschrijvingsbewijs van uw Spaanse gemeente.
 • U zal aan een aantal voorwaarden voldoen. U bent resident, bent minimaal 1 jaar eigenaar van de auto en u mag de auto niet binnen 1 jaar na invordering verkopen.

Geld besparen op uw verhuizing naar Spanje

U heeft bij ons de mogelijkheid om voordelig naar Spanje te verhuizen doordat wij regelmatig verhuizen tussen Nederland en Spanje . Dit kan voor u voordelig uitpakken waneer u maar een beperkte laadruimte nodig heeft, u kunt de laadruimte delen met een andere klant. Vanzelfsprekend worden de kosten hierdoor ook gedeeld. Wanneer u enigszins flexibel bent qua verhuisdatum, kunt u van deze aantrekkelijke mogelijkheid gebruik maken.

NIE-Nummer

Eenmaal in Spanje aangekomen na een ontspannen verhuizing met Oomen verhuizers dient u vrijwel direct een zogeheten NIE- nummer aan te vragen, ook wel bekend al Numero de Identidad de Extranjero. NIE is een persoonsgebonden nummer wat op een groen kaartje staat weergegeven. Zonder dit nummer kunt u weinig regelen binnen Spanje. Met het groene kaartje waarop uw persoonlijke NIE nummer staat vermeldt kunt u gas, water en licht aansluiten en heeft u het nodig voor de notaris en voor het afsluiten van een telefoon abonnement. Dit NIE – nummer kunt u aanvragen bij de vreemdelingenpolitie. 

Wees goed voorbereid

Een goede voorbereiding is het halve werk, die uitspraak is u vast wel bekend. Wij weten als geen ander hoe het is om naar Spanje te verhuizen en zijn ervan bewust dat dit enige zorgen met zich mee kan brengen, we reiken u graag de hand toe. Wanneer u naar Spanje verhuist met Oomen verhuizers is alles tot in de puntjes verzorgd en kunt u rekenen op een zorgeloze verhuizing. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden hebben we een interessante blog geschreven om u alvast op weg te helpen met de voorbereiding van uw verhuizing. Onderaan deze blog over verhuizen naar het buitenland, vindt u een checklist die u zal ondersteunen bij het voorbereiden van de verhuizing.

> Lees hier de blog.

Seniorenverhuizing

Veel gestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.