Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Zoeterwoude

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisservice Zoeterwoude

Zoekt u een verhuisbedrijf in Zoeterwoude? Oomen Verhuizers is een Erkende Verhuizer, en zeer actief in Zoeterwoude. Doordat onze verhuisservice in Zoeterwoude een zorgeloze verhuizing aanbiedt tegen een vriendelijke prijs, zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf uit de regio. Onlangs is ons verhuisbedrijf zelfs bekroond met een FD-Gazelle Award. U kunt niet alleen voor particuliere- en bedrijfsverhuizingen in Zoeterwoude bij ons terecht, maar ook voor verhuizen met opslag in Zoeterwoude. Dus gaat u verhuizen in Zoeterwoude, vraag dan direct een offerte aan voor uw verhuizing in Zoeterwoude.

|

Onze verhuisservice in Zoeterwoude

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Erkende verhuizers Zoeterwoude

Zorgeloos verhuizen in Zoeterwoude begint met de juiste voorbereiding. Omdat een goed begin het halve werk is, besteden wij veel aandacht aan een precieze opname van uw inboedel. Op die manier weten onze verhuizers in Zoeterwoude precies wat hen te wachten staat. Voor het maken van een opname van uw inboedel komen wij in de meeste gevallen bij u thuis langs. Dit is kosteloos en vrijblijvend. Naast het maken van een opname van uw inboedel, bespreekt onze verhuisadviseur ook alle bijzonderheden en uw wensen met u. Wij kunnen niet alleen het standaard verhuiswerk voor u uitvoeren, maar ook aanvullende zaken. Zo kunnen wij uw meubels demonteren en monteren. Ook het ophangen van schilderijen en aansluiten van apparatuur en witgoed is mogelijk. U kunt voor uw verhuizing in Zoeterwoude zoveel of zo weinig door ons laten verzorgen als u zelf wilt.

Wanneer u akkoord bent met de offerte, plannen we samen een verhuisdatum in. Ook wordt al het verpakkingsmateriaal bij u in Zoeterwoude bezorgd (mits u zelf inpakt).

Verhuisbedrijf Zoeterwoude
Verhuizers

Erkende verhuizers Zoeterwoude

Wanneer u gaat verhuizen in Zoeterwoude, wilt u natuurlijk geen risico’s lopen. Ons verhuisbedrijf in Zoeterwoude is zeer uitgebreid verzekerd tegen alle risico’s. U kunt hierbij denken aan schade aan uw woning of aan uw inboedel. Standaard is uw inboedel bij ons verzekerd tot €100.000, maar een hogere dekking is vanzelfsprekend geen probleem. Zeker als u veel kostbaarheden of kunst heeft, is het belangrijk hier goed op te letten.

Een verzekering voor uw verhuizing in Zoeterwoude is natuurlijk belangrijk om te hebben, maar het is beter om deze niet te hoeven gebruiken. Daarom werkt onze verhuisservice in Zoeterwoude enkel met de allerbeste verhuizers. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring, en weten als geen ander hoe te verhuizen. Onze verhuisservice beschikt over het modernste materieel van Nederland, waar ze elke klus mee kunnen klaren. Zo ook bedrijfsverhuizingen. Door de combinatie van goed materieel met ervaren verhuizers, is de hoogste kwaliteit voor uw verhuizing in Zoeterwoude gewaarborgd.

Opslag van uw inboedel in Zoeterwoude

Gaat u verhuizen in Zoeterwoude, en heeft u tijdelijke opslag nodig? Ook dan hebben wij de makkelijkste oplossing voor uw verhuizing. Voor verhuizingen met opslag in Zoeterwoude heeft ons verhuisbedrijf speciale verhuiswagens voor opslagcontainers. Wanneer opslag voor uw verhuizing gewenst is, kunnen we dit direct bij u voor de deur in een opslagcontainer laden. Al uw spullen worden netjes ingepakt, en ingeladen in de opslagcontainer. Wanneer de verhuizers klaar zijn met het inladen, wordt de container samen met u voorzien van een zegel. U weet zo zeker dat er niemand in uw container kan komen. Wanneer de verhuizers klaar zijn met het opslaan van uw inboedel in Zoeterwoude, wordt de container in onze hypermoderne opslaglocatie van de verhuiswagen gehaald. Daarna wordt uw inboedel verwarmd en beveiligd opgeslagen. Als u weer over uw inboedel wilt beschikken, maken we een afspraak om deze weer bij u af te leveren. Dit kunnen onze verhuizers natuurlijk doen in Zoeterwoude, maar dit kan ook in een andere woonplaats.

Verhuizen met opslag

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.