Verhuisbedrijf Zuid Holland

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Verhuisbedrijf Zuid Holland

Zoekt u een verhuisbedrijf in Zuid-Holland? Dan zit u bij Oomen Verhuizers goed. Ons verhuisbedrijf heeft de gehele provincie Zuid-Holland als werkgebied, en is niet voor niets één van de grootste verhuisbedrijven in Zuid-Holland. Ook wanneer u zoekt naar een verhuisbedrijf met opslag in Zuid-Holland, zijn wij u graag van dienst. Wij beschikken over de grootste en modernste opslagfaciliteiten van alle verhuizers in Zuid-Holland. Doordat wij het keurmerk “Erkende Verhuizers” hebben, heeft u bij ons tevens garantie op uw verhuizing. Uw inboedel is bij ons verzekerd tot €100.000.

|

Onze verhuisservice in Zuid Holland

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuisbedrijf Leiden

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen in Zuid-Holland

Wanneer u uw verhuizing in Zuid-Holland door Oomen Verhuizers laat uitvoeren, bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing. Ons verhuisbedrijf werkt met de beste vakmensen en beschikt over het meest moderne materieel van Nederland. Dit, in combinatie met onze ervaren en klantgerichte klantenservice zorgt voor de ultieme verhuiservaring.

U kunt met ons verhuisbedrijf van A naar B verhuizen, maar wij kunnen uw inboedel ook tussentijds opslaan wanneer dit gewenst is. Daarnaast kunt u onze verhuizers ook in heel Zuid-Holland inzetten voor bijkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan het monteren van meubels, inpakken van verhuisdozen en het ophangen van uw lampen.

Verhuizen Zuid-Holland
Expat verhuisservice

Ook internationaal verhuizen vanuit Zuid Holland

Oomen Verhuizers is niet alleen de beste partij voor uw verhuizing binnen Zuid-Holland, maar is u ook graag van dienst bij uw internationale verhuizing. Wij verhuizen zowel vanuit Zuid-Holland naar het buitenland als andersom. Wij verhuizen zowel binnen heel Europa als overzees. Met onze internationale partnerships zijn wij meestal in staat uw verhuizing te combineren met andere vrachten. Dit is efficient en kostenbesparend. Voor verhuizingen overzees kunnen wij ook uw gehele inboedel export-verpakken.

 

Veel gestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.