Verhuisbedrijf Wassenaar

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1
2
3

Erkend en vertrouwd verhuisbedrijf Wassenaar

Oomen Verhuizers is een erkend en vertrouwd verhuisbedrijf Wassenaar. Door ons in de arm te nemen, weet u zeker dat uw verhuizing voorspoedig en zonder schade verloopt. Bovendien hanteren we scherpe prijzen én leveren we maatwerk. Geen enkele verhuizing is immers hetzelfde. 

|

Onze verhuisservice Wassenaar

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Het verhuisbedrijf in Den haag biedt tussentijdse opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Wat kan Oomen Verhuizers Wassenaar voor u betekenen?

Bij Oomen Verhuizers bent u voor verschillende soorten verhuizingen aan het juiste adres. Het grootste aantal verhuizingen dat ons bedrijf uitvoert betreft particuliere verhuizingen, waarbij met al uw wensen rekening wordt gehouden. Daarnaast kan Oomen Verhuizers Wassenaar u bijstaan in bedrijfsverhuizingen, of u nu een zzp’er of een multinational bent. Tevens behoren onder andere verhuislift services, internationale verhuizingen en verhuizingen met tussentijdse opslag tot het dienstenpakket. Ons verhuisbedrijf is werkzaam in Wassenaar en is u daarnaast ook in de regio’s Den Haag, Leiden en Haarlem van dienst. 

Verhuisbedrijf Wassenaar
Verhuiswagens

Onze moderne en efficiënte werkwijzen

Ons verhuisbedrijf maakt gebruik van de modernste technologieën. Zowel op kantoor als in de praktijk. Denkt u hierbij aan de nieuwste vrachtwagens -die ook nog eens aanzienlijk minder CO2 uitstoten-, handige wisselsystemen voor containers en laadbakken en volautomatische verhuisliften. Bovendien zijn alle verhuiswagens van Oomen Verhuizers van een track & trace systeem voorzien. Doordat wij over de modernste middelen én ervaren verhuisteams beschikken, leiden wij elke verhuizing vlot en efficiënt in goede banen.

Schaalbare diensten voor uw verhuizing in Wassenaar

Onze diensten zijn geheel schaalbaar en leveren maatwerk af. Wilt u uw spullen zelf inpakken? Dan levert Oomen Verhuizers de benodigde inpakmaterialen. Wanneer u op uw nieuwe locatie eenmaal klaar bent met het uitpakken, komt ons team de verpakkingsmaterialen weer ophalen. Heeft u geen tijd om zelf uw inboedel verhuisklaar te maken? Dan kunt u voor onze full-service verhuisdienst kiezen. Dit houdt in dat wij uw spullen demonteren en inpakken en op locatie uitpakken en monteren. 

Verhuisservice Leidschendam
Verhuislift

Een verhuislift huren in Wassenaar?

Heeft u grote meubelstukken die moeilijk door het trappenhuis of in de lift passen? Met behulp van een verhuislift kunnen wij ze toch via het balkon of het venster naar beneden halen. Bij Oomen Verhuizers huurt u een verhuislift die precies aansluit bij uw situatie. Verhuisliften bestaan in verschillende maten. Ons grootste exemplaar weet de negende etage te bereiken. Voorwerpen met gewichten tot 400 kilo kunnen op deze manier worden opgetild. Net als alle andere diensten kan ook een verhuislift snel via onze website worden geboekt. 

Meer weten over het verhuizen met Oomen Verhuizers en het inschakelen van de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Wassenaar? Neem vrijblijvend contact op!

Veelgestelde vragen

Verhuizen is geen dagelijkse aangelegenheid. Daar komt bovenop dat er meer bij komt kijken dan vaak wordt gedacht. Met regelmaat vergist men zich in de tijd die er nodig is voor het demonteren, verhuizen en weer opnieuw monteren en inrichten op de nieuwe locatie. Ook de hoeveelheid benodigde verhuismaterialen is soms moeilijk in te schatten. 

 

Het inschakelen van een verhuisbedrijf maakt deze drukke periode een stuk minder stressvol. Ons verhuisbedrijf in Wassenaar, dat ook in andere steden opereert, is specialist in onder andere  particuliere verhuizingen, seniorenverhuizingen, bedrijfsverhuizingen en internationale verhuizingen. Het is raadzaam om uw offerte zes tot acht weken voor de geplande verhuisdatum aan te vragen. Naar aanleiding van uw online of telefonische aanvraag vindt er bij u thuis een gesprek plaats om de situatie en uw wensen te inventariseren. Iedere verhuizing betreft immers maatwerk. 

Hoe u zich op uw verhuizing in Wassenaar dient voor te bereiden, is gedeeltelijk afhankelijk van welk type dienstverlening uw voorkeur heeft. U kunt ervoor kiezen om al uw spullen helemaal zelf in te pakken of om dit uit handen te geven. Kiest u voor dit laatste? Oomen Verhuizers gebruikt hoogwaardig beschermingsmateriaal dat de kans op beschadiging minimaal maakt. Doorgaans neemt een verhuizing ongeveer een dag in beslag. Kiest u ervoor om deze zelf voor te bereiden en enkel het transport aan Oomen Verhuizers uit handen te geven? Dan trekt u daarvoor aanzienlijk meer tijd uit. 

Oomen Verhuizers staat bekend als hét verhuisbedrijf van de Rijn- en Bollenstreek, de regio’s Amsterdam, Zoetermeer, Almere en Voorschoten. Een status die het bedrijf niet zomaar heeft verkregen. Oomen staat garant voor een vlekkeloos verlopende verhuizing. Ongeacht of dit nu een particuliere of zakelijke verhuizing betreft of dat het om een lokale of zelfs internationale onderneming gaat. De beste resultaten behalen wij door gebruik te maken van de modernste materialen en vervoermiddelen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren verhuizers. Tot slot draagt Oomen Verhuizers ook duurzaamheid hoog in het vaandel.

Jazeker. Ons bedrijf, dat over het keurmerk Erkende Verhuizer beschikt, kan u uw verhuizing geheel uit handen nemen. Dit scheelt u een hoop stress tijdens het verhuisproces. Oomen Verhuizers voldoet aan alle kwaliteitseisen van het branchekeurmerk én geeft u nog enkele extra garanties. Zo is uw inboedel standaard verzekerd tot een bedrag van 100.000 euro en is indien gewenst een hogere dekking mogelijk. Tevens is uw woning zelf verzekerd tegen eventuele schade tijdens het verhuizen.