Oomen Verhuizers logo

Verhuisbedrijf Wassenaar

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Contact
2Van/naar
3Extra

Erkend en vertrouwd verhuisbedrijf Wassenaar

Oomen Verhuizers is een erkend en vertrouwd verhuisbedrijf Wassenaar. Met Oomen Verhuizers Wassenaar weet u zeker dat uw verhuizing voorspoedig en zonder schade verloopt. Bovendien hanteren we scherpe prijzen én leveren we maatwerk. Geen enkele verhuizing is immers hetzelfde. 

|

Onze verhuisservice Wassenaar

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Het verhuisbedrijf in Den haag biedt tussentijdse opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Wat kan Oomen Verhuizers Wassenaar voor u betekenen?

Bij Oomen Verhuizers Wassenaar bent u voor verschillende soorten verhuizingen aan het juiste adres. 

 

Het grootste aantal verhuizingen dat ons verhuisbedrijf Wassenaar uitvoert betreft particuliere verhuizingen. Hierbij wordt er met al uw wensen rekening gehouden. 

 

Daarnaast kan Oomen Verhuizers Wassenaar u bijstaan in bedrijfsverhuizingen. Of u nu een zzp’er of een multinational bent. 

 

Tevens behoren onder andere verhuislift services, internationale verhuizingen en verhuizingen met tussentijdse opslagruimte huren Wassenaar tot het dienstenpakket. 

 

Ons verhuisbedrijf is werkzaam in Wassenaar, maar ook op andere locaties in Nederland. Zo kunt u ook aan Oomen denken bij een Verhuisbedrijf LeidenVerhuisbedrijf Den Haag of een Verhuisbedrijf Haarlem.

 

Verhuist u van of naar het zuiden van ons land? Dan verwijzen wij u graag naar Nouwens door, ons verhuisbedrijf Tilburg.

Verhuisbedrijf Wassenaar
Verhuiswagens

De moderne en efficiënte werkwijze van onze verhuisservice Wassenaar

Ons verhuisbedrijf Wassenaar maakt gebruik van de modernste technologieën. Zowel op kantoor als in de praktijk. 

 

Denkt u hierbij aan de nieuwste vrachtwagens. Deze stoten aanzienlijk minder CO2 uit. Maar ook handige wisselsystemen voor containers en laadbakken en volautomatische verhuisliften.

 

Bovendien zijn alle verhuiswagens van Oomen Verhuizers van een track & trace systeem voorzien. Wij beschikken over de modernste middelen én ervaren verhuisteams. Hierdoor leiden wij elke verhuizing vlot en efficiënt in goede banen.

Schaalbare diensten verhuisbedrijf Wassenaar

Onze diensten zijn geheel schaalbaar en leveren maatwerk af. Wilt u uw spullen zelf inpakken? Dan levert Oomen Verhuizers Wassenaar de benodigde inpakmaterialen. 

 

Bent u klaar met het uitpakken? Ons team komt dan de verpakkingsmaterialen weer netjes ophalen. 

 

Heeft u geen tijd om zelf uw inboedel verhuisklaar te maken? Dan kunt u voor onze full-service verhuisdienst kiezen. Dit houdt in dat wij uw spullen demonteren en inpakken en op locatie uitpakken en monteren. 

Verhuisservice Leidschendam
Verhuislift

Een verhuislift huren bij ons verhuisbedrijf Wassenaar?

Heeft u grote meubelstukken die moeilijk door het trappenhuis of in de lift passen? Met een verhuislift kunnen wij deze toch via het balkon of venster naar beneden halen. Bij Oomen Verhuizers Wassenaar huurt u een verhuislift die precies aansluit bij uw situatie. 

 

Verhuisliften bestaan in verschillende maten. Ons grootste exemplaar weet de negende etage te bereiken. Voorwerpen met gewichten tot 400 kilo kunnen op deze manier worden opgetild. Net als alle andere diensten kan ook een verhuislift snel via onze website worden geboekt. 

 

Meer weten over het verhuizen met Oomen Verhuizers Wassenaar? Neem vrijblijvend contact op!

Veelgestelde vragen Wassenaar verhuizing

Verhuizen is geen dagelijkse aangelegenheid. Daar komt bovenop dat er meer bij komt kijken dan vaak wordt gedacht.

Met regelmaat vergist men zich in de tijd die er nodig is voor bijvoorbeeld het demonteren. Ook de hoeveelheid benodigde verhuismaterialen is soms moeilijk in te schatten. Het inschakelen van een verhuisbedrijf Wassenaar maakt deze drukke periode een stuk minder stressvol.


Ons verhuisbedrijf Wassenaar is specialist in onder andere particuliere en seniorenverhuizingen.

Ook bedrijfsverhuizingen en internationale verhuizingen doen wij met grote regelmaat. 

Wilt u graag weten hoe u zich voorbereid op een Wassenaar verhuizing? De voorbereiding is gedeeltelijk afhankelijk van welk type dienstverlening uw voorkeur heeft. 


U kunt ervoor kiezen om al uw spullen helemaal zelf in te pakken. Daarnaast is het mogelijk om dit uit handen te geven. Kiest u voor dit laatste? Oomen Verhuizers Wassenaar gebruikt hoogwaardig beschermingsmateriaal dat de kans op beschadiging minimaal maakt. 


Doorgaans neemt een Wassenaar verhuizing ongeveer een dag in beslag. U kunt er ook voor kiezen enkel het transport aan Oomen Verhuizers Haarlem uit te besteden. Voor het inpakken van de inboedel kunt u dan zelf natuurlijk meer tijd uitrekken. 

Oomen Verhuizers Wassenaar staat bekend als hét verhuisbedrijf van de randstad. Een status die het bedrijf niet zomaar heeft verkregen. 


Oomen staat garant voor een vlekkeloos verlopende verhuizing. Ongeacht of dit nu een particuliere of zakelijke verhuizing betreft. 


 De beste resultaten behalen wij door gebruik te maken van de modernste materialen en vervoermiddelen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren verhuizers. Tot slot draagt Oomen Verhuizers Wassenaar ook duurzaamheid hoog in het vaandel. 

Jazeker. Ons bedrijf, dat over het keurmerk Erkende Verhuizer beschikt, kan u uw verhuizing geheel uit handen nemen. Dit scheelt u een hoop stress tijdens het verhuisproces. 


Oomen Verhuizers Wassenaar voldoet aan alle kwaliteitseisen van het branchekeurmerk. 


Ook geven wij u nog enkele extra garanties. Zo is uw inboedel standaard verzekerd tot een bedrag van 100.000 euro. Indien gewenst een hogere dekking mogelijk. 


Tevens is uw woning zelf verzekerd tegen eventuele schade tijdens het verhuizen.