Zelf verhuizen met een verhuiscontainer | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Zelf verhuizen met een verhuiscontainer

Wilt u zelf verhuizen? Maak dan gebruik van onze doe-het-zelf verhuiscontainerservice!

Wij plaatsen op afroep een grote Verhuiscontainer bij uw huis, wij verplaatsen deze naar uw nieuwe huis wanneer u dat wenst, en als uw verhuizing achter de rug is halen wij de container weer weg. Dit bespaart u veel tijd, geld en moeite, en is veel makkelijker dan het huren van een busje. Zo bent u geen tijd kwijt aan het halen en weer terugbrengen van het busje, en heeft u geen brandstofkosten, verzekeringskosten, afkoopkosten eigen risico, etcetera. In een verhuiscontainer past ongeveer drie keer zoveel als in een busje, dus meerdere malen heen-en-weer rijden is er niet meer bij. De container staat gelijkvloers en alle meubels zet u er makkelijk in. Dit is nog eens ontspannen verhuizen. U heeft alle tijd heeft om de container in- en uit te laden. U hoeft zich niet aldoor te haasten om het huurbusje weer op tijd in te leveren. Zelf verhuizen was nog nooit zo makkelijk!

Autolaadkraan Volvo containers

Offerte aanvragen doe-het-zelf verhuizing

1
2
3

Hoe werkt de doe-het-zelf-service?

De doe-het-zelf-service is heel eenvoudig, en heeft drie stappen, namelijk:

  1. Wij plaatsen een grote verhuiscontainer voor uw deur. De meeste inboedels passen ruimschoots hierin. Voor de hele grote inboedels kunnen we natuurlijk ook twee verhuiscontainers brengen. Vervolgens kunt u de verhuiscontainer op uw gemak inladen.
  2. Als u klaar bent met het inladen, brengen wij de Verhuiscontainer naar uw nieuwe woning.
  3. Bij uw nieuwe woning kunt u uw inboedel in uw eigen tempo uitladen. Wanneer u klaar bent met de verhuizing, komen wij de container weer bij u ophalen.

Alleen een container voor de deur nodig?
Gaat u niet verhuizen, maar wilt u wel het gemak van een tijdelijke container voor de deur? Bijvoorbeeld bij een verbouwing of het leggen van een nieuwe vloer? Ook dan kunt u bij ons een opslagcontainer huren die we tijdelijk bij uw huis kunnen plaatsen.

Afmetingen verhuiscontainer

De exacte afmetingen en de inhoud van de Oomen Verhuiscontainer zijn als volgt:

Container 20ftBuitenmatenBinnenmaten
Lengte6,06 meter5,89 meter
Breedte2,44 meter2,35 meter
Hoogte2,59 meter2,39 meter
Inhoud33,2 m3