Verhuisbedrijf Aerdenhout | Verhuizen met Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Aerdenhout

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend verhuisbedrijf Aerdenhout

Gaat u verhuizen in de omgeving van Aerdenhout, en zoekt u een erkend verhuisbedrijf dat hoge kwaliteit levert tegen een eerlijk tarief? Dan bent u bij de verhuisservice van Oomen Verhuizers aan het goede adres! Door onze kwalitatief hoge verhuisservice zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf van Nederland. Verhuizen doen wij enkel met ervaren verhuizers en A-kwaliteit materiaal, waardoor wij zowel particuliere verhuizingen als bedrijfsverhuizingen uit kunnen voeren. Wilt u meer informatie over ons verhuisbedrijf in Aerdenhout? Lees dan hieronder verder.

Vrijblijvende offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Aerdenhout

Oomen Verhuizers is de meest complete aanbieder op het gebied van verhuizingen en opslag in de regio Aerdenhout. U kunt voor alle soorten verhuizingen bij ons verhuisbedrijf terecht; wij beschikken over een schaalbare verhuisservice. Van eenvoudige doe-het-zelf-verhuizing met behulp van onze verhuiscontainers tot compleet verzorgde high-end verhuizingen.

Een aantal van onze verhuisdiensten:

Stille Rijn Leiden

Schaalbare verhuisservice van ons verhuisbedrijf

Ons verhuisbedrijf uit Aerdenhout biedt een volledig schaalbare verhuisservice. Voor ieder budget bieden wij een passende verhuizing aan. De meeste klanten van ons verhuisbedrijf laten de verhuizing (het laden, vervoeren en lossen van de inboedel) geheel aan ons over. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de inboedel in perfecte staat aankomt in uw nieuwe woning.

Wanneer u graag kosten wilt te besparen op het verhuizen in Aerdenhout, kunt u kiezen voor “goedkoop verhuizen“. Bij deze manier van verhuizen rekenen wij de verhuizing op uurbasis met u af. U kunt vooraf een verhuiswagen in de gewenst maat uitzoeken, samen met het gewenste aantal verhuizers en eventueel een verhuislift. Doordat u bij deze optie alleen betaalt voor de gemaakte uren, betaalt u nooit teveel voor uw verhuizing. En hoe meer u zelf (of met vrienden) helpt, hoe voordeliger u uit bent bij ons verhuisbedrijf.

Voor de kleinste budgetten biedt Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers een “doe-het-zelf-verhuizing“. Bij deze variant plaatsen wij een grote verhuiscontainer voor uw deur, welke u zelf kunt inladen. Als de container is ingeladen, brengen wij deze over naar uw nieuwe adres, zodat u in uw eigen tempo kunt uitladen. Op deze manier kunt u zeer voordelig verhuizen, zonder dat u talloze keren heen en weer moet rijden met een gehuurd busje. U kunt ook zelf verhuizen met opslag.

Kortom, voor elke verhuizing in Aerdenhout kunt u bij ons terecht. Oomen Verhuizers biedt een volledig schaalbare verhuisservice in Aerdenhout en omstreken.

De beste verhuizers van Aerdenhout

Ons verhuisbedrijf werkt met de meest ervaren verhuizers uit de regio Aerdenhout. Onze vakmannen hebben allen jarenlange ervaring met verhuizen, waardoor wij een op en top verzorgde verhuisservice kunnen bieden.

Naast ervaren verhuizers, beschikken wij over specialisten op de volgende gebieden:

  • Demontage en montage van uw meubels
  • Inpakken van uw gehele inboedel
  • Overzees-verpakken van uw inboedel
  • Verhuizen van kunst en kostbaarheden
  • Verhuizen van piano’s en vleugels, eventueel op hoogte
  • Speciaal transport van zeer grote of zeer zware items

Bedrijfsverhuizing in Aerdenhout

Zoekt u een verhuizer voor uw zakelijke verhuizing in Aerdenhout? Oomen Verhuizers heeft ervaring met het verhuizen van een bedrijf. Doordat wij vooraf een projectplan opstellen en een risico-analyse met u maken, kunnen wij stiptheid garanderen en zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsvoering niet verstoord wordt. Een verhuizing van een bedrijf in Aerdenhout kan namelijk voor verstoring in de werkzaamheden zorgen. Wij zorgen ervoor dat dit probleem geminimaliseerd wordt. Dit maakt de verhuizing een stuk gemakkelijker.

De voorbereiding van uw verhuizing

Om de verhuizing van of naar Aerdenhout soepel te laten verlopen, is het van groot belang dat alles goed staat ingepakt op de dag van het verhuizen. Dit kunt u ook aan ons verhuisbedrijf overlaten, zodat u zo min mogelijk hinder van de verhuizing ondervindt. Als u ervoor kiest om zelf de inboedel in te pakken, brengen wij vooraf bij u de volgende verhuismaterialen:

Na de verhuizing halen wij de gebruikte dozen weer bij u op met onze verhuisservice. Uiteraard heeft u ruim de tijd om de verhuisdozen in- en uit te pakken.

Verhuislift huren in Aerdenhout

Wilt u een verhuislift huren in Aerdenhout? Ook dan bent u bij verhuisbedrijf Oomen Verhuizers aan het goede adres. Wij beschikken over diverse soorten verhuisliften en adderliften. Onze modellen verhuisliften variëren tussen kleine soorten welke in een achtertuin geplaatst kunnen worden, tot grote verhuisliften welke 400kg kunnen liften tot de negende etage.

Onze verhuislift-service in Aerdenhout is ook erg handig wanneer u zelf gaat verhuizen, bijvoorbeeld met behulp van onze doe-het-zelf-service. Verder kunt u onze verhuisliften ook inhuren voor korte duur, handig als u een nieuw bankstel krijgt geleverd welke niet in de lift past.

Een verhuislift huren is erg voordelig. U huurt bij ons al een verhuislift in Aerdenhout voor €90 inclusief btw en voorrijkosten. U kunt via onze website direct een verhuislift huren. Heeft u een verhuislift nodig, lees dat eerst onze tips.

Meer weten over de verhuisservice van ons verhuisbedrijf en verhuizen met Oomen Verhuizers? Neem vrijblijvend contact op!

Veelgestelde vragen

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Voordat wij een offerte opmaken, dienen wij te weten wat er precies verhuisd moet worden. Wij kunnen bij u langskomen in Aerdenhout voor een opname, of wij kunnen een opname maken middels een videogesprek.

Ja, dit is geen enkel probleem. Wij kunnen uw inboedel voor uw deur in een container laden en efficiënt opslaan.