Verhuisbedrijf Amstelveen | Erkende Verhuisservice | Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Amstelveen

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend Verhuisbedrijf Amstelveen

Verhuizen binnen, naar of vanuit Amstelveen? Dan kiest u natuurlijk voor Oomen Verhuizers als uw verhuisbedrijf in Amstelveen. Wij zijn een Erkend Verhuisbedrijf en voeren vele verhuizingen per maand uit. Geen straat is onbekend voor onze professionele verhuizers. Bij Oomen Verhuizers staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij de snelst-groeiende bedrijf zijn voor het verhuizen in Amstelveen en omgeving. Meer weten over ons verhuisbedrijf in Amstelveen? Lees dan hieronder verder.

Verhuisbedrijf Den Haag

Vrijblijvende offerte voor uw verhuizing aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Amstelveen

Geen verhuisbedrijf in Amstelveen heeft een dienstenpakket dat zo breed is als dat van Oomen Verhuizers. Of uw verhuizing nu klein of groot en eenvoudig of complex is: voor elke verhuizing kunt u bij ons terecht. Door ons nieuwe en uitgebreide wagenpark kunnen wij elke verhuizing in Amstelveen eigen beheer uitvoeren. U kunt onder andere voor de volgende verhuizingen in Amstelveen bij ons terecht:

 • Particuliere verhuizingen;
 • Bedrijfsverhuizing in Amstelveen;
 • Piano verhuizen in Amstelveen;
 • Zelf verhuizen met een verhuiscontainer;
 • Verhuizingen met opslag;
 • Goedkoop verhuizen op uurbasis, waarbij u betaalt voor de gemaakte uren.

Elke verhuizing in Amstelveen en omstreken die wij uitvoeren is volledig verzekerd tot een bedrag van minimaal €100.000.

Zakelijke verhuizing in Amstelveen

Een zakelijke verhuizing in Amstelveen moet snel en vlekkeloos uitgevoerd worden. Wij hebben veel ervaring met bedrijfsverhuizingen en kunnen mede door onze aanpak dit garanderen. Wij stellen namelijk vooraf een projectplan op en maken een risico-analyse. Hierdoor kan de verhuizing van uw bedrijf in Amstelveen en omgeving soepel verlopen. Wij houden rekening met uw dagelijkse werkzaamheden en zorgen dat deze zo min mogelijk hinder ondervinden van de verhuizing. Dit maakt de verhuizing een stuk prettiger voor uw bedrijf. Ook voor een zakelijke verhuizing in Amstelveen bent u dus aan het goede adres bij Oomen Verhuizers.

Het beste verhuisbedrijf van Amstelveen

Verhuizen doet u niet dagelijks, ons verhuisbedrijf in Amstelveen gelukkig wel. Sterker nog, wij voeren ongeveer vijf verhuizingen per dag uit. Hierdoor is ons verhuisbedrijf wekelijks in Amstelveen te vinden. Wanneer u bij ons een offerte voor de verhuizing opvraagt, komt één van onze verhuisadviseurs vrijblijvend bij u langs. De verhuisadviseur neemt al uw wensen met u door. Ook vraagt hij of zij naar alle bijzonderheden ten aanzien van uw inboedel of uw woningen. Zo kunnen we goed voorbereid aan uw verhuizing starten, en weten we zeker dat deze soepel verloopt. Naast het standaard verhuiswerk, bieden wij ook aanvullende diensten aan om u compleet te ontzorgen. Extra verhuisdiensten die wij aanbieden zijn onder andere:

 • Demontage en montage van uw meubilair;
 • Inpakken en/of uitpakken van verhuisdozen;
 • Afkoppelen een aankoppelen van witgoed en apparatuur;
 • Extra klussen in en om het huis, bijvoorbeeld ophangen van lampen, gordijnen en schilderijen;
 • Verpakken van kunstwerken en kwetsbaarheden;
 • Export-verpakken van uw inboedel voor uw verhuizing overzees.

Wij kunnen u wereldwijd van dienst zijn met uw verhuizing. Ook voor een internationale verhuizing van of naar Amstelveen kunt u dus contact met ons opnemen.

Ook voor verhuizingen met tussentijdse opslag

De meeste verhuizingen van ons verhuisbedrijf in de regio Amstelveen gaan direct van A naar B. Maar het kan ook voorkomen dat u tussentijdse opslag nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen doordat uw nieuwbouwwoning nog niet af in, of als u eerst uw woning nog gaat verbouwen. Wat uw reden voor tussenopslag ook is, bij ons verhuisbedrijf is opslag een fluitje van een cent. Wij kunnen uw inboedel namelijk direct bij u voor de deur in een verhuiscontainer laden. Nadat onze verhuizers uw inboedel vakkundig hebben ingeladen in de verhuiscontainer, wordt deze overgebracht naar onze opslagruimte in de buurt van Amstelveen. Hier wordt uw inboedel verwarmd en beveiligd opgeslagen. De termijn van opslag maakt voor ons niet uit. Opslag kan vanaf één dag tot meerdere jaren.

Wanneer u uw inboedel weer terug wilt hebben vanuit de opslag in Amstelveen, maken we een afspraak voor de bezorging. Hierna komen wij uw inboedel weer in Amstelveen afleveren. Dit gebeurt net als bij het inladen van uw inboedel direct vanuit de verhuiscontainer. Doordat wij uw inboedel niet hoeven over te laden, besparen wij hiermee veel kosten. Daarnaast is de kans op schade tijdens de verhuizing in Amstelveen stukken kleiner.

Verhuislift huren in Amstelveen

Ook wanneer u een verhuislift wilt huren in Amstelveen bent u bij ons aan het goede adres. Het huren van een verhuislift kan een uitkomst zijn wanneer u zelf gaat verhuizen. Maar ook wanneer u nieuwe meubels krijgt geleverd in uw appartement is het huren van een verhuislift handig.

Onze verhuisliften kunnen tot een hoogte van 29 meter hoogte komen. Dit is afhankelijk van de parkeersituatie ongeveer de tiende etage. Het maximale gewicht van onze verhuisliften bedraagt 400kg. Dit is voldoende voor het liften van een piano of vleugel. Wanneer dit gewicht niet toereikend is, kunnen wij u ook van dienst zijn met onze eigen hijskraan.

U huurt al een verhuislift in Amstelveen voor €95 inclusief btw

Wilt u meer weten over de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Amstelveen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 071-8892006!

Veelgestelde vragen

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor geldt wel een toeslag. Dit omdat onze medewerkers volgens de CAO recht hebben op een hoger salaris in het weekend.

Ja. Wanneer u zelf de verhuisdozen inpakt, krijgt u van ons alle verpakkingsmaterialen in bruikleen.