Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn | Verhuizen met Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Gaat u verhuizen naar of vanuit Alphen aan den Rijn en zoekt u een verhuisbedrijf uit de regio? Dan bent u bij de verhuisservice van Oomen Verhuizers aan het goede adres. Wij zijn een Erkend Verhuisbedrijf, werken met zeer ervaren verhuizers en uw inboedel is goed verzekerd bij iedere verhuizing. Niet voor niets zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf uit de omgeving van Alphen aan den Rijn!

Lees hieronder verder over onze verhuisservice en een verhuizing met Oomen!

particulier verhuizen

Vrijblijvende offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Alphen aan den Rijn

Oomen Verhuizers is de meest complete aanbieder van verhuisservices in Alphen aan den Rijn en omgeving. Ons verhuisbedrijf biedt een zeer breed scala aan diensten om u voor elke prijs het beste te ‘ontzorgen’. Of uw inboedel nu groot of klein, robuust of kwetsbaar, oud of gloednieuw is, u bent bij ons altijd aan het juiste adres. U kunt ervoor kiezen om al uw zorgen uit handen te geven, en alles aan ons verhuisbedrijf over te laten. U kunt er ook voor kiezen om de verhuizing samen met ons uit te voeren, en zo kosten te besparen. Of u kunt gebruik maken van onze “doe-het-zelf-service” om voor een klein budget toch makkelijk te verhuizen.

Een greep uit de diensten van ons verhuisbedrijf:

 • Particuliere verhuizingen, groot of klein in heel Nederland
 • Bedrijfsverhuizingen in de regio Alphen aan den Rijn
 • Wereldwijd internationaal verhuizen vanuit Alphen aan den Rijn
 • Opslag voor uw inboedel
 • Verhuizen met tussentijdse opslag
 • Verhuisliften huren
 • Piano of vleugel verhuizen
 • En nog veel meer

Bedrijfsverhuizing in Alphen aan den Rijn

Een bedrijfsverhuizing in Alphen aan den Rijn kan er toe leiden dan de werkzaamheden van het bedrijf worden verstoord. Door onze ervaring met het verhuizen van een bedrijf weten wij hoe wij dit probleem kunnen minimaliseren. Vooraf stellen wij samen met u een projectplan op en maken wij samen een risico-analyse. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u zo min mogelijk hinder van de verhuizing ondervindt. Van kleine tot grote bedrijven, wij zorgen dat de verhuizing soepel verloopt.

Unieke verhuisservice: Het modernste verhuisbedrijf van Alphen aan den Rijn

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers levert de modernste verhuisservice in Alphen aan den Rijn, en u profiteert daarvan. Zo hebben wij met afstand het jongste en modernste wagenpark uit de regio Alphen aan den Rijn. Hierdoor zijn onze brandstofkosten bij het verhuizen laag, en kunnen wij in elke binnenstad of milieuzone in Europa komen. En op deze manier belasten wij het milieu ook nog eens zo min mogelijk.

Naast moderne verhuiswagens, werken wij met de laatste technologieën. Zo zijn onze systemen op kantoor volledig geautomatiseerd, en hebben al onze verhuiswagens Track & Trace systemen. Zo houden we de overheadkosten laag.

Tot slot werkt verhuisbedrijf Oomen Verhuizers met de modernste hulpmiddelen en verhuisliften, om uw verhuizing in Alphen aan den Rijn zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De beste verhuizers in Alphen aan den Rijn

Verhuizen is veel meer dan “een dagje sjouwen”. Wat spullen optillen kan iedereen wel, maar een verhuizing soepel, netjes, schadevrij en binnen de geplande tijd uitvoeren is vakwerk. En voor vakwerk heb je een ervaren verhuisservice. Gelukkig hebben wij dat. Bij ons verhuisbedrijf werken de meest ervaren verhuizers uit de regio Alphen aan den Rijn. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring, en oefenen hun werk uit als geen ander. Wij hebben specialisten op het gebied van verhuizen, maar ook op het gebied van:

 • Demontage en montage van uw meubels
 • Inpakken en uitpakken van uw inboedel
 • Export verpakken van uw huisraad ten behoeve van een overhuizing overzee
 • Handyman-diensten
 • Verhuizen van kunst en schilderijen

Verhuislift huren in Alphen aan den Rijn

U kunt bij ons ook alleen een verhuislift huren in Alphen aan den Rijn. Erg handig als u bijvoorbeeld zelf gaat verhuizen. Maar ook erg fijn als u een nieuwe bank geleverd krijgt welke niet in de lift past. Voor elke situatie hebben wij de juiste verhuislift. Zo hebben wij kleine opbouwliften, welke bijvoorbeeld in een achtertuin geplaatst kunnen worden. Maar we beschikken ook over zeer grote verhuisliften, welke moeiteloos 400kg naar de negende etage kunnen liften. Kortom, wij hebben altijd de juiste verhuislift in Alphen aan den Rijn. U huurt al een verhuislift in bij ons verhuisbedrijf voor slechts €100,- inclusief btw en voorrijkosten!

Wenst u meer te weten te komen over verhuizen met Oomen Verhuizers en de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn? Neem dan direct contact met ons op. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Veelgestelde vragen

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

De meeste verhuizingen (binnen dezelfde regio) kunnen in één dag worden uitgevoerd.

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor geldt wel een toeslag. Dit omdat onze medewerkers volgens de CAO recht hebben op een hoger salaris in het weekend.