Verhuisbedrijf Hillegom | Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Hillegom

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend verhuisbedrijf Hillegom

Verhuist u van of naar Hillegom, en zoekt u een verhuisbedrijf dat netjes werkt en afspraken nakomt? Erkend Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers kan u dan uitstekend van dienst zijn bij het verhuizen in Hillegom en omgeving. Oomen Verhuizers is het snelst-groeiende verhuisbedrijf van de Duin- en Bollenstreek en dat gaat niet vanzelf. Meer weten over onze verhuisservice en een verhuizing met Oomen? Lees hieronder verder!

Vrijblijvende offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Hillegom

Oomen Verhuizers is de meest complete aanbieder van verhuisservices in Hillegom en omgeving. Ook op het gebied van tijdelijke opslag en mobiele opslag van uw inboedel ontzorgt ons verhuisbedrijf u volledig. Wij kunnen uw verhuizing verzorgen zoals u dat wilt, en passend binnen elk budget. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige en voordelige doe-het-zelf-verhuizing, of voor een totaal ontzorgde verhuizing met alle denkbare opties. Voorbeelden van onze verhuisservice:

particulier verhuizen

Bedrijfsverhuizing in Hillegom

Een bedrijfsverhuizing in Hillegom kan erg hectisch zijn. Om toch alles zo goed mogelijk te laten verlopen, krijgt u bij Oomen Verhuizers een accountmanager toegewezen gekregen. Hierdoor heeft u altijd een vast aanspreekpunt en verloopt de communicatie gemakkelijk. U kunt voor vragen altijd bij hem of haar terecht. Daarnaast stellen wij samen met u een projectplan op. Door dit projectplan kunnen uw dagelijkse werkzaamheden zoveel mogelijk doorlopen en kan de zakelijke verhuizing zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Het modernste verhuisbedrijf van Hillegom

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers levert de modernste verhuisservice in Hillegom en maakt daarbij gebruik van de meest innovatieve technieken bij een verhuizing. Door toepassing van de nieuwste technologieën, werken wij uiterst efficiënt en kunnen wij met lage overheadkosten verhuizen. Daardoor kunnen wij u de beste verhuisservice in Hillegom leveren, zonder dat u hiervoor onnodige kosten betaalt. Wij maken gebruik van:

 • Volledig geautomatiseerde plannings- en back office- processen
 • De modernste en meest energiezuinige verhuiswagens uit de regio, met het laagste brandstofverbruik. 89% van onze auto’s is voorzien van een Euro 6 motor. Dit is met afstand het hoogste percentage uit de Duin- en Bollenstreek.
 • Nieuwe en snelle verhuisliften: wij liften 400kg tot de negende verdieping
 • Verhuiswagens met wisselsystemen om efficiënt verhuiscontainers bij u te kunnen plaatsen of te vervoeren naar uw nieuwe woning of naar de opslag
 • Track & Trace op ons gehele wagenpark, verbonden met onze planning

De beste verhuizers in Hillegom

Bij Oomen Verhuizers werken we met gediplomeerde en ervaren verhuizers. Verhuizers van ons verhuisbedrijf zitten jarenlang in het vak en werken uitermate zorgvuldig en behendig. Uw verhuisdag wordt daardoor een ontspannen en soepel lopende dag. Naast onze verhuizers beschikken wij ook over specialisten op de volgende gebieden:

 • Demontage- en montagewerkzaamheden
 • Inpakwerkzaamheden en export-pakken voor internationale verhuizingen
 • Handyman-services
 • Verhuizen van kostbaarheden en kunstvoorwerpen
 • Verhuizen van grote (meubel-)stukken, piano’s, schilderijen en planten/bomen

Al met al een uitgebreide verhuisservice!

Een goed begin van de verhuizing is het halve werk

Het is belangrijk dat een verhuizing goed wordt voorbereid. Hoe meer u opgeruimd heeft, des te soepeler verloopt het verhuizen door ons verhuisbedrijf en het inrichten van uw nieuwe woning. Ruim daarom vóór uw verhuizing bijvoorbeeld uw zolder op. Sorteer uw hangkleding in zomer- en winterkleding. Als u zelf inpakt: doe alle voorwerpen die in een doos passen, in een verhuisdoos. Voor de grotere items hebben wij oversized XL-dozen. Als u uw inboedel zelf inpakt, brengt onze verhuisservice vooraf bij u in elk geval de volgende verhuismaterialen:

Heeft u bijzonder (kunst-)voorwerpen, dan hebben wij de beschikking over allerlei soorten verpakkingsmaterialen die wij graag bij u langsbrengen. Uiteraard kunnen ook wij het inpakken van de bijzondere items verzorgen. 

En na uw verhuizing haalt ons verhuisbedrijf uit Hillegom de lege dozen uiteraard weer op.

Verhuislift huren in Hillegom

Heeft u alleen een verhuislift nodig in Hillegom? Ook dat kan ons verhuisbedrijf voor u verzorgen. Voor elke klus hebben wij de juiste lift. Gemakkelijk en direct rechtstreeks te boeken, ook voor spoedservice op dezelfde dag. Over de capaciteit hoeft u zich geen zorgen te maken. Met gemak liften wij bij een verhuizing voorwerpen tot 400kg naar de negende verdieping. Maar ook voor een bank, een bed of een Amerikaanse koelkast die via het balkon op de tweede verdieping naar binnen moet, komen we graag bij u langs. De verhuisliften zijn voor elke periode te huur, vanaf één uur. U huurt bij ons al een verhuislift in Hillegom vanaf €85,- inclusief bediening per uur! Via onze website kunt u eenvoudig een verhuislift huren. Vaak is spoedservice op dezelfde dag ook mogelijk. Wij adviseren u om voor het boeken zorgvuldig onze tips te lezen.

Meer weten over ons verhuisbedrijf in Hillegom? Verhuizen doet u met de verhuisservice van Oomen Verhuizers! Neem contact op!

Veelgestelde vragen

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

Voordat wij een offerte opmaken, dienen wij te weten wat er precies verhuisd moet worden. Wij kunnen bij u langskomen voor een opname, of wij kunnen een opname maken middels een videogesprek.

Ja, het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.