Verhuisbedrijf Leiden

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1
2
3

Verhuizen naar Leiden

Zoekt u naar een verhuisbedrijf uit Leiden, omdat u binnenkort gaat verhuizen? Dan schakelt u de verhuisservice van Oomen Verhuizers in voor uw verhuizing! Een ervaren verhuizer, met enkel A-kwaliteit materiaal, dat is waar Oomen Verhuizers voor staat. Meer weten over ons verhuisbedrijf in Leiden en de mogelijkheden bespreken? Neem gerust vrijblijvend contact op middels het offerteformulier, of lees hieronder verder!

|

Onze verhuisservice in Leiden

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen naar Leiden

Verhuist u naar leiden, of gaat u de sleutelstad verlaten? Met een ervaren verhuisbedrijf als Oomen Verhuizers bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing. U kunt rekenen op enthousiaste verhuizers, hoge kwaliteit verhuismateriaal en een zorgeloos verloop van uw verhuizing. Oomen Verhuizers kan u geheel ontzorgen bij uw verhuizing naar Leiden. Indien gewenst pakken wij de verhuisdozen voor u in, demonteren en monteren uw meubels én wij zorgen dat uw woning schoon wordt opgeleverd aan die nieuwe bewoners. 

Voor elke verhuizing in de regio van Leiden kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt bij onze verhuisservice onder andere denken aan:

Verhuizers Leiden

Bedrijfsverhuizing in Leiden

Bij een bedrijfsverhuizing in Leiden komt er veel kijken. Om uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren, kan Oomen Verhuizers de gehele zakelijke verhuizing voor u uitvoeren. Van het inpakken op de oude locatie, tot het uitpakken op uw nieuwe locatie. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een accountmanager toegewezen. De accountmanager blijft de gehele verhuizing uw vaste aanspreekpunt. U kunt altijd bij deze persoon terecht voor vragen of opmerkingen. Zo zorgen wij voor duidelijke communicatie en een soepel verloop van uw bedrijfsverhuizing in of naar Leiden.

Erkende Verhuizers

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in Leiden werkt met vakmensen. Onze verhuizers zijn zeer ervaren en goed opgeleid. Al onze medewerkers worden via het verhuiscollege van Erkende Verhuizers een opleiding tot Erkend inboedelverhuizer. Het grootste deel van ons personeelsbestand heeft al tientallen jaren ervaring met vele uiteenlopende verhuizingen. Om er zeker van te zijn dat onze vakmannen verhuizen met behulp van de modernste technieken, krijgen zij regelmatig bijscholing. De verhuisservice van ons verhuisbedrijf kan u bij uw verhuizing tevens bijstaan met de volgende zaken:

 • Demontage en montage van uw meubilair
 • Het inpakken en eventueel uitpakken van de verhuisdozen
 • Afhalen en ophangen van uw lampen
 • Verpakken van uw kunst en kostbaarheden (Art-Handling)

Verhuizen naar Leiden met opslag

Verhuizers

Heeft u opslag nodig tijdens uw verhuizing naar Leiden? Ook dit kan Oomen Verhuizers tot in de puntjes voor u verzorgen. Oomen Verhuizers beschikt over een modern opslagsysteem waar uw inboedel moeiteloos veilig kan worden opgeslagen tijdens uw verhuizing. Wij vertellen u graag hoe dit werkt. 

Indien u verhuist naar een nieuwbouwwoning of naar een woning waar de verbouwingswerkzaamheden nog in volle gang zijn, kan tussentijdse opslag u meer ruimte geven om uw werkzaamheden af te ronden voordat u verhuist. Indien u gebruik maakt van verhuizen met tussentijdse opslag, gaat ons verhuisbedrijf in Leiden als volgt te werk:

 • U krijgt een persoonlijke opslagbox die u kunt verzegelen met eigen sloten.
 • Op de dag van de verhuizing wordt de opslagbox op één van onze verhuiswagens geplaatst.
 • Uw inboedel of spullen die u wilt opslaan worden zorgvuldig voor u ingeladen.
 • Uw opslagbox wordt naar ons zwaar beveiligde opslagcentrum in Katwijk gebracht.
 • De geautomatiseerde kraan plaatst uw opslagbox tussen honderden andere opslagruimtes, dit maakt uw opslagbox onbereikbaar voor anderen.  

Staat er iets in uw opslagruimte opgeslagen wat u nodig heeft? Geen probleem! Via uw telefoon, tablet of computer maakt u eenvoudig een afspraak om uw opslagruimte te bezoeken. De automatische kraan plaatst op uw verzoek uw opslagruimte bij één van onze laaddocks. Met de sms- code die u van ons heeft ontvangen kunt u de overhead deur openen en heeft u toegang tot uw opslagruimte. Wilt u meer weten over dit duurzame en innoverende opslagsysteem? Neem eens een kijkje op de website van Oomen Opslag, of maak een afspraak om te komen kijken in ons opslagcentrum. U bent van harte welkom! 

Verhuislift huren

Heeft u een verhuislift nodig in de omgeving van Leiden? Ook dan kunt u terecht bij Oomen Verhuizers. Ons verhuisbedrijf beschikt over verschillende verhuisliften in allerlei soorten en maten. Onze verhuisliften reiken tot wel 29 meter hoog, dit staat gelijk aan ongeveer de negende etage. Met een hefvermogen van maximaal 400kg kunnen we zelfs uw piano of vleugel voor u omhoog liften. Via de verhuur pagina op onze website kunt u direct een verhuislift reserveren. Lees voor het huren van een verhuislift in Leiden onze tips goed door, zo bent u goed voorbereid op het gebruik van een verhuislift. 

Wilt u meer weten over de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Leiden? Vul vrijblijvend het contactformulier in, we komen graag persoonlijk met u in contact.

Verhuislift
Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Verhuizen naar het buitenland, ook dit behoort tot één van de specialiteiten van Oomen Verhuizers. Verhuist u vanuit Leiden naar bijvoorbeeld SpanjeFrankrijk of Duitsland? Ook dan kunt u rekenen op onze ontzorgende verhuisservice. Van zorgvuldig inpakken van uw inboedel tot verschepen naar het buitenland en uw inboedel op de plaats van bestemming weer uitladen. Ook kunnen onze professionals u ondersteunen met het vergaren van de juiste documentatie voor uw verhuizing naar het buitenland. 

Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen voor uw verhuizing naar het buitenland? Middels het offerteformulier komt u in contact met één van onze verhuisspecialisten. De specialist zal u gedurende de verhuizing persoonlijk begeleiden, ook kunt u hier met al uw vragen terecht.

Een internationale verhuizing vergt een goede voorbereiding. Hierom komen we graag persoonlijk met u in contact en voorzien u graag van passend advies. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar: 088 321 99 00 of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

Busje of aanhanger huren

Ook huurt u voordelig een busje, aanhanger of verhuismateriaal bij Oomen Verhuizers. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark, verhuisliften, verschillende soorten aanhangers en professionele verhuismaterialen. Alles wat u nodig heeft voor uw klus kunt u eenvoudig huren via onze website. Heeft u advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Verhuizen met opslag

Neem een kijkje bij Oomen Verhuizers

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis, zeker wanneer u naar het buitenland verhuist of met uw bedrijf naar een nieuwe locatie gaat verhuizen. Wij begrijpen dat u een weloverwogen beslissing wilt maken wanneer u deze gebeurtenis uit handen geeft aan een verhuisbedrijf. Hierom willen wij u de gelegenheid bieden eens een kijkje te nemen bij Oomen Verhuizers. Wij vertellen u graag over ons geavanceerde opslagsysteem, toegewijde verhuisteam en moderne apparatuur. Voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen via: 088 321 99 00. 

Veelgestelde vragen

Wij raden u aan om ongeveer anderhalf tot 2 maanden voor het begin van uw verhuizing een offerte aan te vragen. De laatste week van iedere maand is de drukste periode, dan is het extra belangrijk om de verhuizing goed en op tijd in te plannen. Met ons grote netwerk kunnen wij u ook helpen met een spoedverhuizing voor een voordelige prijs.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing. Bij Oomen Verhuizers bent u verzekerd van een voordelige prijs. Onze ervaren vakmensen helpen u graag bij een verhuizing van of naar Leiden.

Bij Oomen Verhuizers staan wij voor kwaliteit en veiligheid. Uw verhuizing is daarom standaard verzekerd tot €100.000 voor zowel uw oude huis als uw nieuwe huis volgens de standaardvoorwaarden van inboedelverzekering. Heeft u een hogere dekking nodig? Ook dit is mogelijk bij Oomen Verhuizers in Leiden. Laat het gerust weten bij vragen rondom inboedelverzekering.

Als uw verhuizing door Oomen Verhuizers verzorgd wordt, hoeft u zich geen zorgen te maken om het verkrijgen van kwalitatieve verhuisdozen. Bij een volledig verzorgde verhuizing kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen. Hierna komen wij ze weer bij u ophalen, zodat ze bij u niet in de weg staan.

Verhuisbedrijf Leiden

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1
2
3

Verhuizen naar Leiden

Zoekt u naar een verhuisbedrijf uit Leiden, omdat u binnenkort gaat verhuizen? Dan schakelt u de verhuisservice van Oomen Verhuizers in voor uw verhuizing! Een ervaren verhuizer, met enkel A-kwaliteit materiaal, dat is waar Oomen Verhuizers voor staat. Meer weten over ons verhuisbedrijf in Leiden en de mogelijkheden bespreken? Neem gerust vrijblijvend contact op middels het offerteformulier, of lees hieronder verder!

Onze verhuisservice in Leiden

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Het verhuisbedrijf in Den haag biedt tussentijdse opslag

Met opslag

Verhuizen naar Leiden

Verhuist u naar leiden, of gaat u de sleutelstad verlaten? Met een ervaren verhuisbedrijf als Oomen Verhuizers bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing. U kunt rekenen op enthousiaste verhuizers, hoge kwaliteit verhuismateriaal en een zorgeloos verloop van uw verhuizing. Oomen Verhuizers kan u geheel ontzorgen bij uw verhuizing naar Leiden. Indien gewenst pakken wij de verhuisdozen voor u in, demonteren en monteren uw meubels én wij zorgen dat uw woning schoon wordt opgeleverd aan die nieuwe bewoners. 

Voor elke verhuizing in de regio van Leiden kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt bij onze verhuisservice onder andere denken aan:

Verhuizers Leiden

Bedrijfsverhuizing in Leiden

Bij een bedrijfsverhuizing in Leiden komt er veel kijken. Om uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren, kan Oomen Verhuizers de gehele zakelijke verhuizing voor u uitvoeren. Van het inpakken op de oude locatie, tot het uitpakken op uw nieuwe locatie. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een accountmanager toegewezen. De accountmanager blijft de gehele verhuizing uw vaste aanspreekpunt. U kunt altijd bij deze persoon terecht voor vragen of opmerkingen. Zo zorgen wij voor duidelijke communicatie en een soepel verloop van uw bedrijfsverhuizing in of naar Leiden.

Erkende Verhuizers

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in Leiden werkt met vakmensen. Onze verhuizers zijn zeer ervaren en goed opgeleid. Al onze medewerkers worden via het verhuiscollege van Erkende Verhuizers een opleiding tot Erkend inboedelverhuizer. Het grootste deel van ons personeelsbestand heeft al tientallen jaren ervaring met vele uiteenlopende verhuizingen. Om er zeker van te zijn dat onze vakmannen verhuizen met behulp van de modernste technieken, krijgen zij regelmatig bijscholing. De verhuisservice van ons verhuisbedrijf kan u bij uw verhuizing tevens bijstaan met de volgende zaken:

 • Demontage en montage van uw meubilair
 • Het inpakken en eventueel uitpakken van de verhuisdozen
 • Afhalen en ophangen van uw lampen
 • Verpakken van uw kunst en kostbaarheden (Art-Handling)

Verhuizen naar Leiden met opslag

Heeft u opslag nodig tijdens uw verhuizing naar Leiden? Ook dit kan Oomen Verhuizers tot in de puntjes voor u verzorgen. Oomen Verhuizers beschikt over een modern opslagsysteem waar uw inboedel moeiteloos veilig kan worden opgeslagen tijdens uw verhuizing. Wij vertellen u graag hoe dit werkt. 

Indien u verhuist naar een nieuwbouwwoning of naar een woning waar de verbouwingswerkzaamheden nog in volle gang zijn, kan tussentijdse opslag u meer ruimte geven om uw werkzaamheden af te ronden voordat u verhuist. Indien u gebruik maakt van verhuizen met tussentijdse opslag, gaat ons verhuisbedrijf in Leiden als volgt te werk:

 • U krijgt een persoonlijke opslagbox die u kunt verzegelen met eigen sloten.
 • Op de dag van de verhuizing wordt de opslagbox op één van onze verhuiswagens geplaatst.
 • Uw inboedel of spullen die u wilt opslaan worden zorgvuldig voor u ingeladen.
 • Uw opslagbox wordt naar ons zwaar beveiligde opslagcentrum in Katwijk gebracht.
 • De geautomatiseerde kraan plaatst uw opslagbox tussen honderden andere opslagruimtes, dit maakt uw opslagbox onbereikbaar voor anderen.  

Staat er iets in uw opslagruimte opgeslagen wat u nodig heeft? Geen probleem! Via uw telefoon, tablet of computer maakt u eenvoudig een afspraak om uw opslagruimte te bezoeken. De automatische kraan plaatst op uw verzoek uw opslagruimte bij één van onze laaddocks. Met de sms- code die u van ons heeft ontvangen kunt u de overhead deur openen en heeft u toegang tot uw opslagruimte. Wilt u meer weten over dit duurzame en innoverende opslagsysteem? Neem eens een kijkje op de website van Oomen Opslag, of maak een afspraak om te komen kijken in ons opslagcentrum. U bent van harte welkom! 

Verhuizers

Verhuislift huren

Heeft u een verhuislift nodig in de omgeving van Leiden? Ook dan kunt u terecht bij Oomen Verhuizers. Ons verhuisbedrijf beschikt over verschillende verhuisliften in allerlei soorten en maten. Onze verhuisliften reiken tot wel 29 meter hoog, dit staat gelijk aan ongeveer de negende etage. Met een hefvermogen van maximaal 400kg kunnen we zelfs uw piano of vleugel voor u omhoog liften. Via de verhuur pagina op onze website kunt u direct een verhuislift reserveren. Lees voor het huren van een verhuislift in Leiden onze tips goed door, zo bent u goed voorbereid op het gebruik van een verhuislift. 

Wilt u meer weten over de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Leiden? Vul vrijblijvend het contactformulier in, we komen graag persoonlijk met u in contact.

Verhuislift

Internationaal verhuizen

Verhuizen naar het buitenland, ook dit behoort tot één van de specialiteiten van Oomen Verhuizers. Verhuist u vanuit Leiden naar bijvoorbeeld SpanjeFrankrijk of Duitsland? Ook dan kunt u rekenen op onze ontzorgende verhuisservice. Van zorgvuldig inpakken van uw inboedel tot verschepen naar het buitenland en uw inboedel op de plaats van bestemming weer uitladen. Ook kunnen onze professionals u ondersteunen met het vergaren van de juiste documentatie voor uw verhuizing naar het buitenland. 

Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen voor uw verhuizing naar het buitenland? Middels het offerteformulier komt u in contact met één van onze verhuisspecialisten. De specialist zal u gedurende de verhuizing persoonlijk begeleiden, ook kunt u hier met al uw vragen terecht.

Een internationale verhuizing vergt een goede voorbereiding. Hierom komen we graag persoonlijk met u in contact en voorzien u graag van passend advies. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar: 088 321 99 00 of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

Internationaal verhuizen

Busje of aanhanger huren

Ook huurt u voordelig een busje, aanhanger of verhuismateriaal bij Oomen Verhuizers. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark, verhuisliften, verschillende soorten aanhangers en professionele verhuismaterialen. Alles wat u nodig heeft voor uw klus kunt u eenvoudig huren via onze website. Heeft u advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Neem een kijkje bij Oomen Verhuizers

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis, zeker wanneer u naar het buitenland verhuist of met uw bedrijf naar een nieuwe locatie gaat verhuizen. Wij begrijpen dat u een weloverwogen beslissing wilt maken wanneer u deze gebeurtenis uit handen geeft aan een verhuisbedrijf. Hierom willen wij u de gelegenheid bieden eens een kijkje te nemen bij Oomen Verhuizers. Wij vertellen u graag over ons geavanceerde opslagsysteem, toegewijde verhuisteam en moderne apparatuur. Voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen via: 088 321 99 00. 

Verhuizen met opslag

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen. 

Voor iedere verhuizing

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Het verhuisbedrijf in Den haag biedt tussentijdse opslag

Met opslag

Verhuizen naar Leiden

Verhuist u naar leiden, of gaat u de sleutelstad verlaten? Met een ervaren verhuisbedrijf als Oomen Verhuizers bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing. U kunt rekenen op enthousiaste verhuizers, hoge kwaliteit verhuismateriaal en een zorgeloos verloop van uw verhuizing. Oomen Verhuizers kan u geheel ontzorgen bij uw verhuizing naar Leiden. Indien gewenst pakken wij de verhuisdozen voor u in, demonteren en monteren uw meubels én wij zorgen dat uw woning schoon wordt opgeleverd aan die nieuwe bewoners. 

Voor elke verhuizing in de regio van Leiden kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt bij onze verhuisservice onder andere denken aan:

Verhuizers Leiden

Bedrijfsverhuizing in Leiden

Bij een bedrijfsverhuizing in Leiden komt er veel kijken. Om uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren, kan Oomen Verhuizers de gehele zakelijke verhuizing voor u uitvoeren. Van het inpakken op de oude locatie, tot het uitpakken op uw nieuwe locatie. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een accountmanager toegewezen. De accountmanager blijft de gehele verhuizing uw vaste aanspreekpunt. U kunt altijd bij deze persoon terecht voor vragen of opmerkingen. Zo zorgen wij voor duidelijke communicatie en een soepel verloop van uw bedrijfsverhuizing in of naar Leiden.

Erkende Verhuizers

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in Leiden werkt met vakmensen. Onze verhuizers zijn zeer ervaren en goed opgeleid. Al onze medewerkers worden via het verhuiscollege van Erkende Verhuizers een opleiding tot Erkend inboedelverhuizer. Het grootste deel van ons personeelsbestand heeft al tientallen jaren ervaring met vele uiteenlopende verhuizingen. Om er zeker van te zijn dat onze vakmannen verhuizen met behulp van de modernste technieken, krijgen zij regelmatig bijscholing. De verhuisservice van ons verhuisbedrijf kan u bij uw verhuizing tevens bijstaan met de volgende zaken:

 • Demontage en montage van uw meubilair
 • Het inpakken en eventueel uitpakken van de verhuisdozen
 • Afhalen en ophangen van uw lampen
 • Verpakken van uw kunst en kostbaarheden (Art-Handling)

Verhuizen naar Leiden met opslag

Heeft u opslag nodig tijdens uw verhuizing naar Leiden? Ook dit kan Oomen Verhuizers tot in de puntjes voor u verzorgen. Oomen Verhuizers beschikt over een modern opslagsysteem waar uw inboedel moeiteloos veilig kan worden opgeslagen tijdens uw verhuizing. Wij vertellen u graag hoe dit werkt. 

Indien u verhuist naar een nieuwbouwwoning of naar een woning waar de verbouwingswerkzaamheden nog in volle gang zijn, kan tussentijdse opslag u meer ruimte geven om uw werkzaamheden af te ronden voordat u verhuist. Indien u gebruik maakt van verhuizen met tussentijdse opslag, gaat ons verhuisbedrijf in Leiden als volgt te werk:

Verhuizers

 

 • U krijgt een persoonlijke opslagbox die u kunt verzegelen met eigen sloten.
 • Op de dag van de verhuizing wordt de opslagbox op één van onze verhuiswagens geplaatst.
 • Uw inboedel of spullen die u wilt opslaan worden zorgvuldig voor u ingeladen.
 • Uw opslagbox wordt naar ons zwaar beveiligde opslagcentrum in Katwijk gebracht.
 • De geautomatiseerde kraan plaatst uw opslagbox tussen honderden andere opslagruimtes, dit maakt uw opslagbox onbereikbaar voor anderen.  

Staat er iets in uw opslagruimte opgeslagen wat u nodig heeft? Geen probleem! Via uw telefoon, tablet of computer maakt u eenvoudig een afspraak om uw opslagruimte te bezoeken. De automatische kraan plaatst op uw verzoek uw opslagruimte bij één van onze laaddocks. Met de sms- code die u van ons heeft ontvangen kunt u de overhead deur openen en heeft u toegang tot uw opslagruimte. Wilt u meer weten over dit duurzame en innoverende opslagsysteem? Neem eens een kijkje op de website van Oomen Opslag, of maak een afspraak om te komen kijken in ons opslagcentrum. U bent van harte welkom! 

Verhuislift huren

Heeft u een verhuislift nodig in de omgeving van Leiden? Ook dan kunt u terecht bij Oomen Verhuizers. Ons verhuisbedrijf beschikt over verschillende verhuisliften in allerlei soorten en maten. Onze verhuisliften reiken tot wel 29 meter hoog, dit staat gelijk aan ongeveer de negende etage. Met een hefvermogen van maximaal 400kg kunnen we zelfs uw piano of vleugel voor u omhoog liften. Via de verhuur pagina op onze website kunt u direct een verhuislift reserveren. Lees voor het huren van een verhuislift in Leiden onze tips goed door, zo bent u goed voorbereid op het gebruik van een verhuislift. 

Wilt u meer weten over de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Leiden? Vul vrijblijvend het contactformulier in, we komen graag persoonlijk met u in contact.

Verhuislift

Internationaal verhuizen

Verhuizen naar het buitenland, ook dit behoort tot één van de specialiteiten van Oomen Verhuizers. Verhuist u vanuit Leiden naar bijvoorbeeld SpanjeFrankrijk of Duitsland? Ook dan kunt u rekenen op onze ontzorgende verhuisservice. Van zorgvuldig inpakken van uw inboedel tot verschepen naar het buitenland en uw inboedel op de plaats van bestemming weer uitladen. Ook kunnen onze professionals u ondersteunen met het vergaren van de juiste documentatie voor uw verhuizing naar het buitenland. 

Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen voor uw verhuizing naar het buitenland? Middels het offerteformulier komt u in contact met één van onze verhuisspecialisten. De specialist zal u gedurende de verhuizing persoonlijk begeleiden, ook kunt u hier met al uw vragen terecht.

Een internationale verhuizing vergt een goede voorbereiding. Hierom komen we graag persoonlijk met u in contact en voorzien u graag van passend advies. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar: 088 321 99 00 of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

Internationaal verhuizen

Busje of aanhanger huren

Ook huurt u voordelig een busje, aanhanger of verhuismateriaal bij Oomen Verhuizers. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark, verhuisliften, verschillende soorten aanhangers en professionele verhuismaterialen. Alles wat u nodig heeft voor uw klus kunt u eenvoudig huren via onze website. Heeft u advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Neem een kijkje bij Oomen Verhuizers

Verhuizen met opslag

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis, zeker wanneer u naar het buitenland verhuist of met uw bedrijf naar een nieuwe locatie gaat verhuizen. Wij begrijpen dat u een weloverwogen beslissing wilt maken wanneer u deze gebeurtenis uit handen geeft aan een verhuisbedrijf. Hierom willen wij u de gelegenheid bieden eens een kijkje te nemen bij Oomen Verhuizers. Wij vertellen u graag over ons geavanceerde opslagsysteem, toegewijde verhuisteam en moderne apparatuur. Voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen via: 088 321 99 00. 

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.