Verhuisbedrijf in Leiden | Verhuizen met Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Oomen Verhuizers Dé Erkende Verhuizer van Leiden Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf in Leiden

Zoekt u naar een verhuisbedrijf uit Leiden, omdat u binnenkort gaat verhuizen? Dan schakelt u de verhuisservice van Oomen Verhuizers in voor uw verhuizing! Een ervaren verhuizer, met enkel A-kwaliteit materiaal, dat is waar Oomen voor staat. Meer weten over ons verhuisbedrijf in Leiden en de mogelijkheden bespreken? Neem contact op, of lees hieronder verder!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen naar Leiden

Voor elke verhuizing in de regio van Leiden kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt bij onze verhuisservice onder andere denken aan:

Stille Rijn Leiden

Bedrijfsverhuizing in Leiden

Bij een bedrijfsverhuizing in Leiden komt er veel kijken. Om uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren, kan Oomen Verhuizers de gehele zakelijke verhuizing uitvoeren. Van het inpakken op de oude locatie, tot het uitpakken op uw nieuwe locatie. Daarnaast krijgt u bij ons altijd een vaste accountmanager toegewezen gekregen. De accountmanager blijft de gehele verhuizing uw vaste aanspreekpunt. U kunt altijd bij deze persoon terecht voor vragen of opmerkingen. Zo zorgen wij ervoor dat uw verhuizing soepel en snel verloopt.

De beste verhuizers van Leiden

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in Leiden werkt met vakmensen. Onze verhuizers zijn zeer ervaren en goed opgeleid. Al onze medewerkers worden via het verhuiscollege van Erkende Verhuizers een opleiding tot inboedelverhuizer. Het grootste deel van ons personeelsbestand heeft al tientallen jaren ervaring met verhuizen. Om er zeker van te zijn dat onze vakmannen verhuizen met behulp van de modernste technieken, krijgen zij regelmatig bijscholing. De verhuisservice van ons verhuisbedrijf kan u bij uw verhuizing tevens bijstaan met de volgende zaken:

  • Demontage en montage van uw meubilair
  • Het inpakken en eventueel uitpakken van de verhuisdozen
  • Afhalen en ophangen van uw lampen
  • Verpakken van uw kunst en kostbaarheden (Art-Handling)

De verhuisservice van Oomen Verhuizers

Een verhuisbedrijf uit Leiden is vaak enkel gedeeltelijk nodig. U kunt ervoor kiezen om veel zelf te doen, maar u kunt zich ook compleet door ons laten verhuizen. Wij kunnen dan alle verhuisdozen voor u inpakken, lampen/gordijnen afhalen en uw woning bezemschoon opleveren. In de nieuwe woning kunnen wij een voorloop-schoonmaak verzorgen, alle meubels op de juiste plek plaatsen en alle dozen weer uitpakken. Uiteraard is een tussenweg tussen ‘veel zelf doen’ en ‘totale ontzorging’ ook mogelijk, iedere verhuizing is maatwerk en onze verhuisservice is schaalbaar.

Wanneer u ervoor kiest om het inpakken zelf te verzorgen, leveren wij vooraf:

Wanneer u klaar bent met uitpakken, haalt ons verhuisbedrijf in Leiden alle overgebleven verhuisdozen weer bij u op.

Onze verhuisservice kan ook veel bijkomende zaken voor u verzorgen, zoals:

  • Regelen van de parkeervergunning(en) voor de verhuiswagen
  • Het afvoeren van overgebleven meubels
  • Tijdelijke huisvesting wanneer u uw nieuwe woning nog niet in kunt, of nog geen nieuwe woning heeft gevonden.

Verhuislift Leiden huren

Heeft u een verhuislift nodig in Leiden? Dan helpen wij u graag. Wij hebben diverse verhuisliften in allerlei soorten en maten. Onze liften gaat tot wel 29 meter hoog, dit is ongeveer de negende etage. Het hefvermogen van onze verhuisliften is maximaal 400kg, dus zelfs zware piano’s en vleugels kunnen wij voor u omhoog liften. Via onze website kunt u direct een verhuislift boeken. Natuurlijk is het handig om voor het boeken onze tips te lezen.

Meer weten over verhuizen met Oomen Verhuizers en de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Leiden? Neem vrijblijvend contact op!