Verhuisbedrijf Rijnsburg - Erkende Verhuizer - Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Rijnsburg

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Rijnsburg

Op zoek naar een verhuisbedrijf uit Rijnsburg en wilt u een Erkende Verhuizer inschakelen? Dan bent u bij verhuisbedrijf Oomen Verhuizers uit Katwijk aan het goede adres! Door onze kwalitatief hoge verhuisservice zijn wij het snelst-groeiende verhuisbedrijf van Nederland. Tevens zijn wij het dichtstbijzijnde verhuisbedrijf voor Rijnsburg. Wilt u meer weten over onze verhuisservice en verhuizen met onze ervaren vakmensen? Lees hieronder verder!

Direct een offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen in Rijnsburg

Oomen Verhuizers is het meest complete verhuisbedrijf op het gebied van verhuizingen en opslag in de regio Heemstede. Van een eenvoudige en voordelige doe-het-zelf-verhuizing tot de totaal ontzorgde full-service verhuizing kunt bij ons terecht. En alle soorten verhuisservice daar tussenin. Een greep uit onze verhuisservice:

Verhuislift in Rijnsburg

Voor elk budget de juiste verhuisservice in Rijnsburg

Ons verhuisbedrijf uit Rijnsburg biedt voor elk budget een passende verhuisservice. Allereerst kunt u natuurlijk de gehele verhuizing door ons laten verzorgen. Onze verhuizers dragen dan zorg voor het overbrengen van uw inboedel naar uw nieuwe woning. Indien gewenst kunt u bij deze optie ook kiezen voor het laten (de)monteren van meubels en in- en/of uitpakken van de verhuisdozen.

Wanneer u graag kosten wilt te besparen op het verhuizen naar Rijnsburg, kunt u kiezen voor “goedkoop verhuizen“. U kunt dan zelf een verhuiswagen in de juiste maat uitzoeken, en zelf kiezen hoeveel ervaren verhuizers u wenst. U kunt de verhuizing dan samen met onze verhuizers uitvoeren. Hoe meer u zelf meehelpt, hoe voordeliger u uit bent.

Tot slot biedt ons verhuisbedrijf uit Rijnsburg u de optie voor een “doe-het-zelf-verhuizing“. Wij plaatsen dan een verhuiscontainer voor uw deur, welke u op uw gemak zelf kunt inladen. Wanneer u klaar bent met inladen, brengen wij de container over naar uw nieuwe woning. U kunt dan weer in uw eigen tempo uitladen. U kunt ook zelf verhuizen met opslag.

Kortom, voor elke verhuizing in Rijnsburg kunt u bij ons terecht. Oomen Verhuizers is de meest complete aanbieder van verhuizingen in de regio.

De beste verhuizers van Rijnsburg

Bij Oomen Verhuizers werken we met zeer ervaren en gediplomeerde vakmensen. Verhuizers van ons verhuisbedrijf hebben alle relevante opleidingen gevolgd en beheersen het vak van verhuizer als geen ander.

Naast ervaren verhuizers, beschikken wij binnen onze verhuisservice over specialisten op de volgende gebieden:

  • Demontage en montage van uw meubels
  • Inpakken van uw huisraad in dozen
  • Export-verpakken voor verhuizingen overzee (wereldwijd)
  • Verhuizen van schilderijen en kunst
  • Hijsen en liften van piano’s, vleugels en andere grote en zware stukken
  • Bijzonder vervoer met eigen autolaadkraan

De voorbereiding van uw verhuizing

Om de verhuizing soepel te laten verlopen, is het van groot belang dat alles goed staat ingepakt op de verhuisdag. Dit kunt u ook aan ons verhuisbedrijf uit Rijnsburg overlaten, zodat u zo min mogelijk hinder van het verhuizen ondervindt. Als u ervoor kiest om zelf de inboedel in te pakken, brengt onze verhuisservice vooraf bij u de volgende verhuismaterialen:

Na de verhuizing halen wij de gebruikte dozen weer bij u op. Uiteraard heeft u ruim de tijd om de verhuisdozen in- en uit te pakken.

Verhuislift huren in Rijnsburg

Wilt u een verhuislift huren in Rijnsburg? Ook dan bent u bij Oomen Verhuizers aan het goede adres. Ons verhuisbedrijf heeft verschillende soorten verhuisliften. Van eenvoudige opbouw-/ladderliften voor kleine opstelplaatsen, tot grote verhuisliften die tot de negende etage reiken, met een maximaal te liften gewicht van 400kg.

Onze verhuisservice voor verhuisliften is ook ideaal te combineren met een doe-het-zelf verhuizing. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de verhuislift apart in te huren. De verhuislift wordt altijd verhuurd met een ervaren verhuizer, die de verhuislift bedient en u assisteert bij het liften van uw inboedel.

De kosten van het huren van een verhuislift in Rijnsburg bij het verhuizen zijn laag. Zo huurt u bij ons al een verhuislift voor €85 inclusief voorrijkosten en btw. U kunt via onze website direct een verhuislift huren.

Heeft u een verhuislift nodig, lees dat eerst onze tips. Neem contact op met ons verhuisbedrijf uit Rijnsburg om de mogelijkheden te bespreken!

Bedrijfsverhuizing in Rijnsburg

Een bedrijfsverhuizing in Rijnsburg moet natuurlijk snel en soepel verlopen. Door onze werkwijze kunnen wij ervoor zorgen dat uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk last hebben van de verhuizing. Wij stellen namelijk vooraf een projectplan op, waar ook uw wensen in worden meegenomen. Daarnaast kunnen wij de gehele zakelijke verhuizing uitvoeren. Van het inpakken van alle meubels en computers tot het opnieuw monteren en installeren. Ook krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt tijdens de verhuizing, waardoor de communicatie goed blijft verlopen.

Veelgestelde vragen

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

Voordat wij een offerte opmaken, dienen wij te weten wat er precies verhuisd moet worden. Wij kunnen bij u langskomen voor een opname, of wij kunnen een opname maken middels een videogesprek.

Ja, dit is geen enkel probleem. Wij kunnen uw inboedel voor uw deur in een container laden en efficiënt opslaan.