Verhuisbedrijf Wassenaar | Verhuizen met Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Oomen Verhuizers Dé Erkende Verhuizer van Wassenaar Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf in Wassenaar

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Wassenaar, omdat u binnenkort gaat verhuizen? Dan wilt u dat uw verhuizing soepel, netjes, schadevrij en gezellig verloopt. En dan het liefst een verhuisservice een scherpe prijs. Er is geen verhuisbedrijf dat dit beter voor u kan verzorgen dan Oomen Verhuizers. Onze verhuizers leveren u de beste prijs-kwaliteit verhouding. Niet voor niets zijn wij met afstand het snelst-groeiende verhuisbedrijf Wassenaar en van de kuststreek.

Vrijblijvende offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen naar Wassenaar

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers heeft een brede verhuisservice. U kunt bij het verhuizen onder andere voor de volgende soorten verhuizingen in Wassenaar bij ons terecht:

Verhuisbedrijf Wassenaar

Het modernste verhuisbedrijf

Doordat ons verhuisbedrijf in Wassenaar gebruik maakt van de modernste technologieën, zijn wij in staat super efficiënt te werken. Het gevolg daarvan is dat wij u de hoogste kwaliteit kunnen bieden bij het verhuizen, zonder daarvoor ook de hoogste kosten te rekenen. Enkele voorbeelden van deze verhuisservice zijn:

 • Volledig geautomatiseerde processen op ons kantoor
 • De modernste verhuiswagens uit de regio, met hierdoor een zeer laag brandstofverbruik
 • De snelste en automatische verhuisliften
 • Verhuiswagens met wisselsystemen om snel containers en laadbakken te kunnen wisselen
 • Al onze verhuiswagens zijn voorzien van track&trace, gekoppeld aan ons planningssysteem

De beste verhuizers van Wassenaar

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers werkt met de meest ervaren verhuizers uit de regio Wassenaar. Al onze vakmannen zijn goed opgeleid door het verhuiscollege van Erkende Verhuizers. De meeste medewerkers van ons verhuisbedrijf zitten al tientallen jaren in het vak en draaien hun hand niet meer om voor verhuizen. Zij weten daardoor als geen ander uw verhuizing zo soepel mogelijk uit te voeren. Ze worden met onze verhuisservice daarnaast ondersteunt door de meest moderne hulpmiddelen uit de branche.

Naast zeer ervaren verhuizers, beschikken wij over specialisten op de volgende gebieden:

 • Demontage en montage van uw huisraad
 • Inpakken van uw inboedel en serviesgoed
 • Extra diensten zoals afhalen van lampen en gordijnen
 • Kunstverhuizingen en Art-handling

Bedrijfsverhuizing in Wassenaar

Een zakelijke verhuizing in Wassenaar kan erg hectisch zijn. Om u en uw personeel zoveel mogelijk te ontlasten, kunnen wij de gehele verhuizing op ons nemen. Door een projectplan op te stellen met daarin een planning en uw wensen, kan de bedrijfsverhuizing vlekkeloos verlopen. Op deze manier kunt u zich blijven richten op de bedrijfsvoering van uw bedrijf en heeft u geen omkijken naar de verhuizing. Voor een goede communicatie krijgt u altijd een vast aanspreekpunt bij ons.

Schaalbare verhuisservice in Wassenaar

Onze verhuisservice is 100% schaalbaar. Wanneer u ervoor kiest om uw inboedel zelf in te pakken, verzorgt ons verhuisbedrijf in Wassenaar voor u de volgende inpakmaterialen bij het verhuizen:

 • Professionele, zeer stevige verhuisdozen
 • Inpakpapier voor uw servies
 • Extra grote dozen voor beddengoed, lampenkappen, etc.
 • Dozen voor spiegels, schilderijen en tv’s
 • Mastrashoezen van plastic

Als u klaar bent met het uitpakken, komen wij de overgebleven verpakkingsmaterialen weer bij u ophalen.

Ziet u op tegen het inpakken van alle dozen, of heeft u hier simpelweg geen tijd voor? Dan kunnen wij u een ‘full-service’ verhuizing aanbieden. Ons verhuisbedrijf draagt dan zorg voor het inpakken van de verhuisdozen en alle demontage en montage. En in uw nieuwe woning zetten onze verhuizers alles weer in elkaar op de juiste plek, en pakken zij de dozen voor u uit. Al met al kiest u waarvoor u onze verhuisservice inschakelt en waarvoor niet!

Verhuislift huren Wassenaar

Wilt u bij ons verhuisbedrijf ook een verhuislift huren in Wassenaar? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben verhuisliften in diverse soorten en maten. Onze liften gaat tot wel 29 meter hoog, dit is ongeveer de negende etage. Het maximaal te liften gewicht is 400kg, genoeg voor al uw zware stukken dus. En doordat onze liften zeer snel op te bouwen zijn, kunt u ook voor snelservice van één of enkele stukken bij ons terecht. U huurt bij ons al een verhuislift inclusief bediening en voorrijkosten voor €85,00 inclusief btw! Via onze website kunt u direct een verhuislift boeken. Natuurlijk is het handig om voor het boeken onze tips te lezen.

Meer weten over het verhuizen met Oomen Verhuizers en het inschakelen van de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Wassenaar? Neem vrijblijvend contact op!

Veelgestelde vragen

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

Ja, het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor geldt wel een toeslag. Dit omdat onze medewerkers volgens de CAO recht hebben op een hoger salaris in het weekend.