Verhuisbedrijf Zoetermeer | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Zoetermeer

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend verhuisbedrijf Zoetermeer

Zoekt u een verhuisbedrijf in Zoetermeer? Oomen Verhuizers is een Erkend Verhuisbedrijf met een groot marktaandeel in Zoetermeer. Of u nu opzoek bent naar een particuliere, zakelijke of internationale verhuizing in Zoetermeer: Oomen Verhuizers heeft altijd de juiste oplossing voor uw verhuizing. Ook wanneer u tijdelijk opslag nodig heeft kunnen we u op zeer efficiënte wijze van dienst zijn. Daarnaast kunnen we u op allerlei andere manieren van dienst zijn. Bijvoorbeeld met het verhuizen van uw piano in Zoetermeer, of het huren van een verhuislift in Zoetermeer. Niet voor niets in Oomen Verhuizers al jaren het snelst-groeiende verhuisbedrijf uit de regio!

Vrijblijvende offerte aanvragen voor uw verhuizing in Zoetermeer

1
2
3

Verhuizen in Zoetermeer

Het grootste gedeelte van de verhuizingen van Oomen Verhuizers betreft particuliere verhuizingen. Zo ook in Zoetermeer. Ons verhuisbedrijf voert gemiddeld ruim vijf verhuizingen per dag uit. Door ons zeer uitgebreide wagenpark en ervaren en goed opgeleide verhuizers kunnen wij elke verhuizing in Zoetermeer aan. Van klein appartement tot grote vrijstaande villa, en van eenvoudig verhuizing tot complex verhuisproject. Ons verhuisbedrijf Zoetermeer voert niet alleen de verhuizing zelf uit, maar kan u ook ontzorgen bij allerlei randzaken. Zo kunnen onze verhuizers meubelen voor u demonteren en monteren, en uw inboedel inpakken. We gaan nog een stukje verder met onze Handyman-service in Zoetermeer. Onze Handyman kan voor u extra klusjes uitvoeren, zoals het afhalen en ophangen van lampen en schilderijen. Maar ook gordijnen ophangen en uw televisie aansluiten valt onder het dienstenpakket. Kortom: wij bieden u de meest uitgebreide verhuisservice van Zoetermeer.

Stille Rijn Leiden

Bedrijfsverhuizing in Zoetermeer

Ons verhuisbedrijf in Zoetermeer voert naast particuliere verhuizingen ook bedrijfsverhuizingen en projectverhuizingen in Zoetermeer uit. Het maakt hierbij niet uit of het een verhuizing van een eenmanszaak of van een multinational betreft. Wij hebben altijd het juiste materieel en expertise in huis. Onze ervaren projectverhuizers kunnen elke bedrijfsverhuizing met zo min mogelijk hinder voor uw bedrijf uitvoeren. Ook het uitvoeren van projectverhuizingen in het weekend of ‘s nachts is geen enkel probleem voor ons verhuisbedrijf.

Wanneer u uw bedrijfsverhuizing door onze verhuizers laat uitvoeren, maken wij altijd een draaiboek op voor de verhuizing. Deze wordt door onze projectleider zorgvuldig met u doorgenomen zodat de verhuizing op rolletjes verloopt.

100% garantie op uw verhuizing in Zoetermeer

U kunt elke verhuizing gerust aan ons verhuisbedrijf Zoetermeer toevertrouwen. Wij werken met zeer modern materieel, en onze verhuizers kennen het vak met hun jarenlange ervaring als geen ander. Toch blijft verhuizen mensenwerk, en zit een ongeluk in een klein hoekje. Om ervoor te zorgen dat uw  verhuizing zonder zorgen zal verlopen, sluiten wij voor elke verhuizing een uitgebreide verhuisverzekering voor u af. Met het Garantiecertificaat van Erkende Verhuizers is uw inboedel standaard verzekerd tot €100.000. Wanneer deze dekking niet hoog genoeg is voor uw inboedel, kunnen wij deze uiteraard voor u verhogen.

Bedrijfsverhuizing in Zoetermeer

Een bedrijfsverhuizing in Zoetermeer kan een drukke periode voor uw bedrijf zijn. Om u hierbij te helpen, bieden wij een zakelijke verhuizing aan. Op deze manier heeft u zelf geen omkijken meer naar de verhuizing. Wij verzorgen namelijk het inpakken van alle meubels tot aan het opnieuw installeren van de meubels in uw nieuwe pand. Hierbij houden wij rekening met uw werkzaamheden, zodat die zoveel mogelijk door kunnen gaan.

Verhuislift huren in Zoetermeer

Wilt u een verhuislift huren in Zoetermeer? Bijvoorbeeld omdat u zelf gaat verhuizen, of nieuwe meubels krijgt geleverd? Ook dan is ons verhuisbedrijf de oplossing voor u. Wij hebben diverse verhuisliften met bediening te huur. Onze liften komen tot de 10e etage met een maximaal gewicht van 400kg. Moet er iets zwaarders omhoog? Dan hebben we zelfs een eigen hijskraan waarmee we elke klus aankunnen. Moet de verhuislift in uw achtertuin of andere krappe plek geplaatst worden? Ook dan hebben we een geschikte verhuislift voor u.

Een verhuislift huren in Zoetermeer kunt u direct online boeken via onze website. Het tarief voor één uur is slechts €100 inclusief voorrijkosten en btw. U kunt via onze website direct online boeken. Makkelijk toch?

Veelgestelde vragen

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Ja, uw inboedel is standaard verzekerd tot €100.000. Op verzoek is een hogere dekking ook mogelijk.

De meeste verhuizingen (binnen dezelfde regio) kunnen in één dag worden uitgevoerd.