Oomen Verhuizers logo
Wat kost een verhuizing met inpakken?

Wat kost een verhuizing met inpakken?

Verhuizen is een spannende, maar ook vaak stressvolle gebeurtenis. Een van de meest moeilijke taken bij het verhuizen is het inpakken van al je spullen. Hoe lang duurt dat eigenlijk? En wat kost een verhuizing met inpakken? Het lijkt misschien een onschuldige vraag, maar de antwoorden kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de hoeveelheid spullen die je hebt en hoe georganiseerd je bent.

 

In deze blog vertellen we jou graag hoe lang het inpakken voor een verhuizing duurt en we geven handige tips om deze (lastige) klus zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Daarnaast bespreken we waarom het inschakelen van Oomen Verhuizers een slimme keuze kan zijn als je zonder zorgen wilt verhuizen. Dus lees snel verder!

 

Hoelang duurt inpakken verhuizen

Hoe lang duurt het om in te pakken voor een verhuizing?

De tijd die je nodig hebt om in te pakken voor een verhuizing kan sterk variëren. Gemiddeld genomen kost het zo’n paar dagen tot zelfs weken, afhankelijk van de omvang van je inboedel en hoe goed je georganiseerd bent.

 

Als je slechts enkele kamers moet inpakken en al vroeg begint, kun je dit vaak binnen drie tot vijf dagen doen. Voor grotere huizen of als je veel spullen hebt verzameld, kan het echter gemakkelijk twee weken of langer duren.

 

Een belangrijk aspect is ook hoeveel hulp je krijgt. Als vrienden en familie meewerken, gaat alles sneller. Zelfstandig werken vereist meer planning en doorzettingsvermogen.

 

Daarnaast speelt de beschikbare tijd een rol. Heb je alleen de weekenden vrij? Dan duurt het natuurlijk langer dan wanneer je elke dag aan de slag kunt gaan.

 

Neem ook dingen mee zoals het sorteren van niet-essentiële items naar wat echt noodzakelijk is voor dagelijks gebruik. Dit maakt niet alleen het inpakken makkelijker, maar bespaart ook waardevolle tijd op lange termijn.

 

Tips om efficiënt en snel in te pakken

Efficiënt inpakken is de sleutel tot een succesvolle verhuizing. Begin met het creëren van een duidelijke strategie. Maak een lijst van de ruimtes die je als eerste wilt aanpakken en stel prioriteiten.

Verzamel al je verpakkingsmaterialen voordat je begint. Denk aan dozen, tape, bubbelfolie en markers. Zorg ervoor dat alles binnen handbereik is om tijd te besparen.

 

Pak ruimte voor ruimte in plaats van alles door elkaar te mixen. Dit helpt bij het organiseren en maakt het uitpakken later eenvoudiger. Label elke doos duidelijk met de inhoud en de bestemming in het nieuwe huis.

Wees niet bang om spullen weg te doen of te doneren tijdens het proces. Minder spullen betekent minder werk bij het inpakken en verhuizen.

 

Vraag vrienden of familie om hulp als dat mogelijk is. Samenwerken maakt dit proces niet alleen sneller, maar ook leuker.

Tot slot, neem regelmatig pauzes om jezelf op te laden. Een frisse geest pakt taken vaak efficiënter aan dan wanneer je moe bent geraakt tijdens lange sessies van inpakken.

 

Spullen in laten pakken door Oomen Verhuizers

Verhuizen kan een stressvolle ervaring zijn, vooral als het gaat om inpakken. Oomen Verhuizers biedt de mogelijkheid om je spullen professioneel te laten inpakken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie.

 

Als u ook het inpakken van uw spullen door ons wilt laten verzorgen, wordt dit zodanig ingepakt in beschermingsmateriaal dat de kans op beschadiging minimaal is. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan is uw inboedel standaard verzekerd tot € 125.000. Bij dure of grotere inboedels kan dit uiteraard aangepast worden. Dergelijke bijzonderheden komen aan de orde in ons offertegesprek bij u thuis.

 

Meubelstukken die voor u waardevol zijn pakken wij standaard in, in stretchfolie en verhuisdekens. Dit voorkomt beschadigingen aan de meubels, deurkozijnen of trap, en uw inboedel blijft tijdens de verhuizing schoon en droog.

 

Als u ook het inpakken van uw spullen door ons wilt laten verzorgen, wordt dit zodanig ingepakt in beschermingsmateriaal dat de kans op beschadiging minimaal is. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan is uw inboedel standaard verzekerd tot € 125.000. Bij dure of grotere inboedels kan dit uiteraard aangepast worden. Dergelijke bijzonderheden komen aan de orde in ons offertegesprek bij u thuis.

 

Meubelstukken die voor u waardevol zijn pakken wij standaard in, in stretchfolie en verhuisdekens. Dit voorkomt beschadigingen aan de meubels, deurkozijnen of trap, en uw inboedel blijft tijdens de verhuizing schoon en droog.

 

Afhankelijk van uw wensen verstrekken en gebruiken wij:

  1. Garderobeboxen voor het hangend verhuizen van al uw kleding
  2. Verhuisdozen, voor het inpakken van alle losse spullen
  3. Boekendozen, voor grote hoeveelheden boeken
  4. Wijndozen, voor uw wijnkelder
  5. Extra Large ‘barrels’, voor het verhuizen van grote spullen die niet in een verhuisdoos passen, zoals lampenkappen, beelden, etc.
  6. Schilderijboxen, voor grote fotolijsten, spiegels en schilderijen
  7. Hoekbeschermers, bubbelfolie, karton, voor het verpakken van kwetsbare voorwerpen
  8. Matrashoezen voor uw 1- en 2-persoonsmatrassen
  9. Stretchfolie en verhuisdekens voor bescherming tijdens het vervoer
  10. Op maat gemaakte kisten voor oversized flat screens, spiegels en schilderijen

 

Bovendien zorgen zij ervoor dat elk item op de juiste manier wordt ingepakt. Van kwetsbare spullen tot zware meubels; alles krijgt de aandacht die het verdient. Hierdoor kun jij je focussen op andere belangrijke zaken rondom je verhuizing.

 

Het voordeel van deze service is dat je verzekerd bent van een vlotte en georganiseerde verhuisdag. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat er waarheen moet of hoe lang het duurt om alles klaar te krijgen.

Kies voor gemak met Oomen Verhuizers en ervaar zelf het verschil dat professionele hulp kan maken bij jouw volgende verhuizing!

 

Wat kost een verhuizing met inpakken?

Waarschijnlijk denk je dat de verhuizing veel duurder is als je je spullen door ons laat inpakken. Toch valt dit in de praktijk vaak erg mee. Omdat verhuizen een proces van maatwerk is, is het lastig te zeggen hoeveel jouw verhuizing precies gaat kosten.

 

Als je van plan bent om te gaan verhuizen, vraag dan gerust een offerte aan! Oomen Verhuizers denkt graag met jou mee om je naar je nieuwe huis te verhuizen. Voor een snelle prijsindicatie kunt u het formulier hieronder invullen!

1
2
3
4

De voordelen van het inhuren van professionele Verhuizers van Oomen Verhuizers

Het inhuren van professionele verhuizers, zoals Oomen Verhuizers, biedt tal van voordelen die het verhuisproces aanzienlijk kunnen vergemakkelijken. Ten eerste beschikken zij over de nodige ervaring en expertise om eventuele problemen tijdens de verhuizing snel op te lossen. Dit kan je veel stress besparen.

 

Bovendien zorgen deze professionals ervoor dat al jouw spullen veilig en efficiënt worden ingepakt. Ze hebben toegang tot speciaal verpakkingsmateriaal dat niet alleen beschermt, maar ook zorgt voor een snellere inpak- en uitpakprocedure.

Daarnaast is er bij Oomen Verhuizers altijd aandacht voor persoonlijke wensen. Je kunt zelf aangeven welke items extra zorg nodig hebben of waar je specifieke instructies voor hebt. Dit maakt het proces nog soepeler.

 

Door te kiezen voor een professioneel verhuisbedrijf ben je verzekerd van een goed georganiseerde verhuizing zonder gedoe. Het vrijmaken van tijd om andere belangrijke zaken geregeld te krijgen is een groot pluspunt.

Kortom, als je kiest voor Oomen Verhuizers, kies je niet alleen voor kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook voor gemoedsrust tijdens één van de drukste periodes in je leven: verhuizen!

Ik ben Frans, 62 jaar oud en woon in Hilversum. Ik werk al 8 jaar met veel plezier bij Oomen Verhuizers in de rol van Chief Financial Officer (CFO). In deze functie houd ik me bezig met diverse aspecten van personeelszaken, finance, risk en kwaliteit. Daarnaast vind ik het leuk om mijn expertise op het gebied van Verhuizen met jullie te delen in mijn blogs.

Gerelateerde berichten