Oomen Verhuizers logo
Wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen – dit moet je weten!

Ga binnenkort verhuizen naar een nieuwe plek, en wil je je wasmachine meenemen naar jouw nieuwe huis? Bij Oomen Verhuizers hebben we veel ervaring in piano’s verhuizen, koelkasten, wasmachines en aquariums. Omdat het gaat om een groot en zwaar object, zijn er best wat dingen om rekening mee te houden. Lees snel verder om te weten wat belangrijk is bij het verhuizen van jouw wasmachine!

 

Wasmachine verhuizen

Wasmachine verhuizen met Oomen Verhuizers

Het is slim om een verhuisbedrijf in te huren bij het verhuizen van je wasmachine. Bij Oomen Verhuizers staan we bekend om onze professionele aanpak en ervaring in verhuizingen, ook als het gaat om kwetsbare spullen zoals aquariums en wasmachines.

 

Door deze jarenlange expertise weet Oomen Verhuizers maar al te goed hoe we jouw kostbare spullen moeten verhuizen. Het inpakken en verhuizen van een wasmachine vergt namelijk veel vakmanschap. Het vakkundig tillen en plaatsen van een wasmachine is een van de specialiteiten van onze ervaren verhuizers.

 

Dus, Oomen Verhuizers is hét bedrijf voor het verhuizen van jouw wasmachine naar je nieuwe stulpje. Bij Oomen Verhuizers ben je gegarandeerd van professionaliteit en vakmanschap.

 

Zelf een wasmachine verhuizen

Jij denkt vast bij het verhuizen van een wasmachine, dit kan ik zelf toch ook? Wij raden aan om echt rekening te houden dat het niet makkelijk is om een wasmachine te verhuizen. Een wasmachine is namelijk niet bepaald licht, vaak weegt een wasmachine al snel meer dan honderd kilo.

 

Daarnaast is het een erg onhandig object om te tillen. Een wasmachine is ook erg kwetsbaar, onderdelen kunnen gemakkelijk beschadigd raken. Het verhuizen van een wasmachine van de trap af is extra moeilijk en kan zelfs uw veiligheid in gevaar brengen. Om jou een handje te helpen met het verhuizen van je wasmachine heeft Oomen Veruizers een stappenplan gemaakt zodat jij weet hoe je je wasmachine het beste kan verhuizen:

  • Inladen:
    • Voorbereiding: Koppel de wasmachine los van de watertoevoer en elektriciteit. Zorg ervoor dat de trommel leeg is en gebruik transportbouten om de trommel te vergrendelen.
    • Verpakking: Bescherm de wasmachine met noppenfolie of dekens om krassen en beschadigingen te voorkomen. Bevestig alle losse onderdelen zoals slangen en kabels.
    • Inladen: Gebruik een meubelkarretje of steekwagen om de wasmachine voorzichtig naar het vervoersmiddel te verplaatsen. Zorg dat de machine stevig vastgezet wordt in het voertuig om verschuiving tijdens het transport te voorkomen.
  • Verhuizen:
    • Veiligheid: Zorg ervoor dat het vervoersmiddel geschikt is voor zware apparaten en rijd voorzichtig om schokken te minimaliseren.
    • Begeleiding: Vraag indien mogelijk iemand om mee te helpen bij het verplaatsen van de wasmachine om ongelukken of schade te voorkomen.
    • Route: Plan de route zodat je geen onnodige obstakels tegenkomt en vermijd ruwe wegen waar mogelijk.
  • Uitladen:
    • Wees voorzichtig: Haal de wasmachine voorzichtig uit het voertuig met behulp van een meubelkarretje of steekwagen.
    • Plaatsing: Verplaats de wasmachine naar de gewenste plek en verwijder de beschermmaterialen.
    • Installatie: Sluit de wasmachine aan op de watertoevoer en elektriciteit, verwijder de transportbouten en zorg dat de machine waterpas staat voordat je hem weer in gebruik neemt.

 

Dus, een wasmachine is vaak een kostbaar object, maar bovenal is een wasmachine een van de eerste apparaten die je wil gebruiken. Het zou daarom zonde zijn als uw wasmachine tijdens de verhuizing beschadigt! Wij raden u daarom aan om dit niet zelf te doen, maar om hiervoor professionele verhuizers in te schakelen. Heeft u vragen over hoe Oomen Verhuizers u hierbij kan helpen? Neem gerust contact met ons op.

 

Wasmachine verhuizen met een verhuislift

Omdat wasmachines hele grote objecten zijn, kan het lastig zijn om deze te verhuizen. Wasmachines kunnen soms moeilijk door een trapgat. Het kan daarom een erg goed idee zijn om een verhuislift van Oomen Verhuizers te raadplegen.

 

Een verhuislift brengt veel voordelen bij het verhuizen van een wasmachine. Het versnelt en maakt het makkelijker, op deze manier bespaar je tijd en moeite. Bovendien vermindert het gebruik van een verhuislift het risico op schade aan zowel de wasmachine als uw woning.

 

Kies dus voor professionele hulp van Oomen Verhuizers bij het verhuizen van uw wasmachine met behulp van een verhuislift, kunt u ervoor zorgen dat alles soepel en zonder problemen verloopt. Oomen Verhuizers heeft ervaring in grote verhuizingen en verhuist vaker dit soort grote waardevolle objecten. Bovendien is bij Oomen Verhuizers jouw inboedel verzekerd, wel een prettig gevoel toch?

 

Kies dus voor de ervaring van Oomen Verhuizers wanneer u overweegt uw wasmachine te verhuizen. Wij beschikken over de spullen om jouw inboedel zo veilig mogelijk van A naar B te verplaatsen.

 

Verhuislift

 

Wasmachine verhuizen met opslag

Als je nou niet weet hoe je het moet aanpakken met je wasmachine, overweeg dan het huren van een opslagruimte. Er zijn namelijk opties zoals het verhuizen van je wasmachine met Oomen opslag. Dit kan handig zijn als je tijdelijk geen ruimte hebt voor de wasmachine in je nieuwe huis of als je eerst andere zaken wilt regelen.

 

De verhuizers van Oomen zijn getraind in het verhuizen van jouw wasmachine, daarom kun je erop vertrouwen dat alles goed wordt afgehandeld. Dit betekent dat jij zonder zorgen kan genieten van jouw wasmachine in jouw nieuwe huis!

 

Ik ben Frans, 62 jaar oud en woon in Hilversum. Ik werk al 8 jaar met veel plezier bij Oomen Verhuizers in de rol van Chief Financial Officer (CFO). In deze functie houd ik me bezig met diverse aspecten van personeelszaken, finance, risk en kwaliteit. Daarnaast vind ik het leuk om mijn expertise op het gebied van Verhuizen met jullie te delen in mijn blogs.

Gerelateerde berichten