Oomen Verhuizers logo
Wat te doen in Oegstgeest?

Wat te doen in Oegstgeest?

Wat te doen in Oegstgeest?

Als je van plan bent te verhuizen naar het mooie Oegstgeest, ben je vast op zoek naar een goed verhuisbedrijf Oegstgeest! Daarnaast kan je je ook afvragen wat er allemaal in dit dorp te doen is? Van prachtige natuur tot historische bezienswaardigheden, er valt genoeg te beleven in Oegstgeest. Lees verder voor onze top tips over wat je allemaal kunt doen in deze betoverende plaats.

Het tolhuis in Oegstgeest

Wat te doen in Oegstgeest?

Op zoek naar leuke activiteiten in Oegstgeest? Hier zijn enkele suggesties om je verblijf onvergetelijk te maken. Begin je dag met een wandeling door De Bosrand, een prachtig tuincentrum waar je kunt genieten van groen en mooie bloemen.

 

Breng vervolgens een bezoek aan De Gouwe, een gezellige kroeg in het centrum van Oegstgeest. Zeker op vrijdagmiddag een ware aanrader voor iedereen die gezellig het weekend in wil gaan!

 

Voor wat rust en bezinning kun je terecht bij De Beukenhof, een restaurant van grote klasse. Grote groepen mensen komen hier bij een om gezellig te lunchen of te dineren.

 

Om meer te weten te komen over lokale kunstenaars, breng zeker een bezoek aan De Kler Kunstgalerie. Bewonder unieke werken van talentvolle creatievelingen uit de regio en laat je inspireren door hun artistieke visies.

 

Sluit je dag af met heerlijke gerechten bij De Kring Restaurant, waar smaakvolle menu’s worden geserveerd in een warme ambiance. Geniet van culinaire hoogstandjes en maak kennis met de lokale gastronomie tijdens jouw verblijf in Oegstgeest!

De Bosrand Oegstgeest

Tuincentrum De Bosrand in Oegstgeest is een ware oase voor tuinliefhebbers. Gelegen te midden van groene weelde, biedt het een uitgebreid assortiment aan planten, bloemen, tuinaccessoires en alles wat een tuin tot leven brengt. Met deskundig advies en een warme sfeer is het niet alleen een plek om inkopen te doen, maar ook om inspiratie op te doen voor de tuininrichting.

 

Of je nu op zoek bent naar kleurrijke bloemen voor een bloemenperk of naar praktische tuingereedschappen, Tuincentrum De Bosrand biedt alles wat nodig is om van elke tuin een prachtig paradijs te maken.

De Gouwe Oegstgeest

De Gouwe in Oegstgeest is een gezellige kroeg waar mensen samenkomen om te genieten van een drankje en goed gezelschap. Met zijn warme sfeer en gastvrije uitstraling is het een geliefde plek voor zowel locals als bezoekers. Of je nu zin hebt in een verfrissend biertje na een lange dag of een gezellige avond met vrienden wilt doorbrengen, De Gouwe biedt een ontspannen setting waar iedereen zich thuis kan voelen. Met regelmatige evenementen en live muziek is er altijd wel iets te beleven in deze levendige kroeg in het hart van Oegstgeest.

De Beukenhof Oegstgeest

Ontdek de betoverende De Beukenhof in Oegstgeest, een prachtig landgoed dat doordrenkt is van geschiedenis en schoonheid. Wandel door de weelderige tuinen met kleurrijke bloemen en majestueuze bomen die een rustige sfeer creƫren. Het is een oase van rust en sereniteit waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

 

Breng een bezoek aan het indrukwekkende landhuis op het terrein, dat dateert uit de 18e eeuw en nog steeds zijn authentieke charme behouden heeft. Bewonder de prachtige architectuur en leer meer over de rijke geschiedenis van deze plek. Vergeet niet om ook langs de vijver te wandelen, waar je misschien wel wat eenden ziet zwemmen of gewoon geniet van het rustgevende geluid van kabbelend water.

 

De Beukenhof biedt ook regelmatig verschillende culturele evenementen en tentoonstellingen aan, waardoor er altijd iets interessants te zien of te doen is tijdens een bezoek. Of je nu alleen wilt rondwandelen in alle stilte of juist geĆÆnteresseerd bent in kunst en cultuur, De Beukenhof heeft voor ieder wat wils. Kom langs en laat je betoveren door deze unieke plek!

De Kler Oegstgeest

De Kler in Oegstgeest is een charmante boetiek die een unieke selectie aan kleding en accessoires biedt. Met zijn trendy interieur en vriendelijke medewerkers, is het de perfecte plek om je garderobe op te frissen. Of je nu op zoek bent naar casual outfits voor overdag of elegante avondkleding, De Kler heeft voor elk wat wils.

 

Het assortiment van De Kler weerspiegelt de laatste modetrends en biedt hoogwaardige stukken van bekende merken. Van tijdloze klassiekers tot gedurfde statement items, hier vind je zeker iets dat bij jouw stijl past. Bovendien kun je rekenen op deskundig advies van het personeel om outfits samen te stellen die bij jouw persoonlijkheid passen.

 

Naast kleding biedt De Kler ook een prachtige collectie accessoires zoals tassen, sieraden en schoenen om je look compleet te maken. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, deze boetiek zal zeker aan al je verwachtingen voldoen.

 

Breng een bezoek aan De Kler in Oegstgeest en ontdek zelf de magie van deze modebestemming!

De Kring Oegstgeest

In het pittoreske Oegstgeest is De Kring een plek die je niet mag missen. Deze gezellige ontmoetingsplaats biedt een diversiteit aan activiteiten voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar een lekker kopje koffie met vrienden of geĆÆnteresseerd bent in culturele evenementen, bij De Kring vind je het allemaal.

 

Het historische gebouw van De Kring ademt karakter en nodigt uit tot ontdekken. Met zijn knusse sfeer en warme uitstraling voel je je hier direct thuis. Geniet van de lokale gerechten en drankjes terwijl je omringd wordt door de charmante ambiance.

 

De verschillende evenementen die regelmatig worden georganiseerd zorgen ervoor dat er altijd iets te beleven valt bij De Kring. Van live muziekoptredens tot interessante lezingen, er is voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de creativiteit en gastvrijheid die deze plek te bieden heeft.

 

Of je nu alleen langskomt of met vrienden, bij De Kring staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Kom langs en laat je onderdompelen in de unieke sfeer van deze bijzondere locatie in Oegstgeest.

Waar ligt Oegstgeest?

Ben je op zoek naar een charmante en rustige plek om te verkennen in Nederland? Oegstgeest heeft zeker veel te bieden voor bezoekers die op zoek zijn naar historische locaties, prachtige natuur en culturele ervaringen. Of je nu van wandelen houdt in De bosrand, geniet van kunst in De Beukenhof of gewoon wilt ontspannen aan De Gouwe – er is voor elk wat wils in dit pittoreske stadje.

 

Waar ligt Oegstgeest? Gelegen in Zuid-Holland, ten noorden van Leiden, is Oegstgeest gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Met zijn rijke geschiedenis en diverse bezienswaardigheden zal een bezoek aan Oegstgeest zeker een onvergetelijke ervaring zijn. Dus waar wacht je nog op? Plan vandaag nog je trip naar deze verborgen parel en ontdek alles wat Oegstgeest te bieden heeft!

Hallo, ik ben Guido Baalbergen, 30 jaar oud en woonachtig in Rijnsburg. Sinds 6,5 jaar ben ik werkzaam bij Oomen Verhuizers, waar ik de rol van Directeur vervul. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor zowel de operationele als de commerciƫle leiding van het bedrijf. Vanuit mijn ervaring, vind ik het ook leuk om advies te geven, vandaar dat jullie hier regelmatig blogs van mij zullen terugvinden!

Gerelateerde berichten