Garantiecertificaat Erkende Verhuizers | Oomen Verhuizers
  • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
  • 088 321 99 00
  • info@oomenverhuizers.nl

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

Wanneer u uw (binnenlandse) verhuizing laat verzorgen door Oomen Verhuizers, vragen wij het Garantiecertificaat van Erkende Verhuizers aan voor uw verhuizing. Het Garantiecertificaat biedt u een aantal unieke garanties.

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

De zekerheden van het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

Een uitgebreide verhuisverzekering

Uw (particuliere) inboedel is bij ons standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000. Wanneer deze standaard dekking niet voldoende is, kunnen wij dit bedrag verhogen naar de dekking die u wenst. Enkele dagen voor uw verhuizing ontvangt u van ons per email een kopie van de verzekeringspolis. De verzekeringsvoorwaarden kunt u hier raadplegen.

Verhuisgarantie

Dankzij het garantiecertificaat, bent u er zeker van dat uw verhuizing te allen tijden doorgaat. Dat is zelfs het geval bij calamiteiten of een faillissement van het verhuisbedrijf. Wanneer uw verhuizing om welke reden dan ook niet door kan gaan, regelt de Organisatie van Erkende Verhuizers dat een andere Erkende Verhuizer uw verhuizing alsnog uitvoert. Hoewel het bij Oomen Verhuizers nog nooit is voorgekomen dat een verhuizing niet door kon gaan, toch een prettige gedachte.

Aanbetalingsgarantie

In sommige gevallen kunnen wij u om een aanbetaling vragen. Wanneer u bij ons een aanbetaling doet, is deze aanbetaling via het Garantiecertificaat verzekerd. Mocht het zo zijn dan een verhuisbedrijf in een faillissement of surséance van betaling komt, garandeert de Organisatie van Erkende Verhuizers uw aanbetaling tot maximaal 25% en €1.000.

Uw verhuizing wordt CO₂-neutraal uitgevoerd

Bij Oomen Verhuizers wordt uw verhuizing standaard CO₂-neutraal uitgevoerd. Dit doen wij door de CO₂-uitstoot welke tijdens uw verhuizing wordt geproduceerd, compenseren. Dit doen wij via een Cook Stoves Project in Ghana.