Bezoek Koningin Máxima

Afgelopen november bracht onze koningin een bezoekje aan Oomen Opslag en Oomen Verhuizers. Ook Micky Adriaansens, Minister van Economische Zaken en Klimaat, was aanwezig. Tijdens het werkbezoek overhandigde het Comité voor Ondernemerschap het jaarbericht ‘Staat van het mkb 2023’ aan de minister.

Er is voor Oomen Verhuizers en Oomen Opslag gekozen, omdat we ons al jaren inzetten voor duurzaamheid en innovatie. Verduurzamen is volgens de mannen van Oomen B.V. hard nodig, omdat we de binnensteden schoon en leefbaar moeten houden. De verschoning van de leefomgeving is een belangrijk doel, vooral voor de omwonenden. Dit vergt grote investeringen, daarom zijn wij geen prijsvechters.

Oomen B.V. loopt voorop wanneer het draait om duurzaamheid. De eerste paal van ons duurzame pand werd geslagen op 16 maart 2020. Sinds dien dragen we graag ons steentje bij op gebied van duurzaamheid. We bieden namelijk de meest efficiënte, veilige én groene mogelijkheid voor opslagruimte huren Katwijk.

Naast dat onze automatische self storage op de meest duurzame manier ingericht is, maken wij ook gebruik van zonnepanelen. Ruim 500 zonnepanelen maken het gebouw energie neutraal. Zowel ons dak als de luifel zijn bedekt met zonnepanelen. De kraan bijvoorbeeld, kan zo direct draaien op deze gewonnen energie. We wekken zelfs meer energie op dan we verbruiken.

Oomen Opslag werkt volledig gasloos en is voorzien van een hypermodern eigen energieopslag systeem. Zo kunnen we de zonnestroom die niet direct wordt gebruikt, opslaan in onze accupacks.

Daarom kan ook Oomen Verhuizers, ons Verhuisbedrijf Katwijk op een zeer duurzame manier te werk gaan. We hebben diverse laadpalen voor de deur en een elektrisch wagenpark. We beschikken over twaalf volledig elektrische voertuigen, waarmee we onze klanten bezoeken op zelf gewonnen energie. Wanneer de elektrische voertuigen ’s nachts opladen, gebeurt dit met de overdag opgewekte energie. Zo kunnen wij uw verhuizing volledig elektrisch en uitstootvrij te verzorgen.