Oomen Verhuizers logo

Laatste nieuws

1 april 2020

Onlangs is de bouw van het nieuwe bedrijfspand van Oomen Verhuizers gestart. Ons verhuisbedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid, waardoor extra bedrijfsruimte hard nodig is. Op dit moment hebben wij opslaglocaties in Katwijk, Leiden en Sassenheim. Wanneer de nieuwbouw gereed is, verhuizen alle drie de opslaglocaties naar de nieuwe locatie. Het nieuwe pand wordt in twee fases gebouwd (op de foto is enkel de eerste fase te zien). Uiteindelijk komt er ruimte voor circa 500 opslagcontainers, die via een geautomatiseerde kraan worden opgeslagen en gestapeld. Daarnaast is er ook ruimte voor andere typen opslagboxen, palletopslag en kantoorruimte. Het wordt hiermee met afstand het grootste verhuis- en/of opslaggebouw uit de regio.

Via ons zusterbedrijf Oomen Opslag wordt tevens de modernste self-storage ter wereld aangeboden. Klanten kunnen via een app hun opslagbox oproepen, waarna deze automatisch naar de auto komt. Ook onze webshop, verhuisdozen.store wordt in het pand gehuisvest.

De oplevering zal plaatsvinden in de tweede helft van 2020. Binnen een jaar na oplevering zal gestart worden met de uitbreiding naar de tweede fase.