Oomen Verhuizers logo

Nieuw pand in gebruik

18 december 2020

Op 1 april 2020 is de bouw van ons nieuwe pand van start gegaan. Nu, nog geen jaar later kunnen wij u met trots mededelen dat fase 1 is opgeleverd en in gebruik is genomen. Dit prachtige pand is voorzien van de nieuwste technologieën en is vooruitstrevend op het gebied van efficiëntie en veiligheid. 

De voorgaande opslaglocaties uit Katwijk, Leiden en Sassenheim zijn samengevoegd in de nieuwe opslagruimte van Oomen Opslag die een capaciteit biedt voor circa 500 containers. Door middel van een volledig geautomatiseerde kraan wordt uw opslagcontainer bij de gewenste laaddock geplaatst, dit kunt u zelf gemakkelijk regelen via onze nieuwe app. Parkeer uw auto binnen één meter van uw opslagcontainer om onnodig sjouwen te voorkomen.

Naast de opslaglocatie zijn ook die nieuwe kantoorruimtes in gebruik genomen. Een volledig transparante werkplaats met prachtig uitzicht op de Katwijkse duinen. Een vernieuwde werkplek waar onderling contact centraal staat, dit biedt ons de mogelijkheid u nog sneller en efficiënter van dienst te kunnen zijn.