• Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Maatregelen wegens Coronavirus

Wegens het Coronavirus nemen wij diverse maatregelen binnen ons bedrijf. Hieronder vindt u welke maatregelen dit zijn.

Zonder tegenbericht gaat uw verhuizing gewoon door

Wat ons betreft gaan alle verhuizingen voorlopig gewoon door. Alleen in het geval van een door de overheid opgelegde totale lockdown zullen wij onze werkzaamheden staken. Wanneer uw verhuizing door zulke omstandigheden niet door kan gaan, nemen wij direct contact met u op om samen tot een oplossing te komen.

Offertes worden op afstand opgesteld

Omdat onze accountmanagers dagelijks met vele klanten in aanraking komen, zijn wij tot nader order gestopt met huisbezoeken. Dit om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Wij maken uw offerte vanaf heden op door het voeren van een videogesprek of aan de hand van foto’s van uw inboedel.

Meldplicht bij ziekteverschijnselen voor onze klanten

Wij vragen onze klanten zich bij ons te melden wanneer zij ziekteverschijnselen krijgen. Het melden is voor klanten niet vrijblijvend. Artikel 8, lid 2 van onze Algemene Voorwaarden regelt dat de klant omstandigheden die voor de Erkende Verhuizer van belang zijn om te weten ten behoeve van de verhuizing, moet melden. Het dragen van een besmettelijke ziekte is een zeer relevante omstandigheid voor een Erkende Verhuizer en zijn verhuisteam. Wanneer een klant ziekteverschijnselen krijgt, wordt de verhuizing uitgesteld om besmetting en verspreiding te voorkomen.

Spreiding van verhuisteams

Wij hebben vaste verhuisploegen samengesteld, en deze ploegen komen niet met elkaar in contact. De ploegen starten en eindigen op verschillende tijden, om op die manier elk contact te vermijden. In het geval van een besmetting in ons bedrijf, valt er slechts één verhuisteam uit, en blijft de rest van het bedrijf operationeel.

Dagelijkse reiniging van verhuiswagens

Onze verhuiswagens worden dagelijks gereinigd om besmetting tegen te gaan.

Geen handen schudden

Onze verhuisploegen schudden bij aankomst geen handen meer bij het voorstellen. Ook proberen ze zoveel mogelijk afstand tot elkaar en tot u te bewaren.

Extra handen wassen tijdens werkzaamheden

Onze verhuizers wassen op onze vestiging bij aankomst en vertrek hun handen. Dit doen zij ook bij klanten thuis. Wij vragen onze klanten daarom te zorgen voor voldoende handzeep.

Vermijd dat er onnodig veel mensen in huis zijn

Wij verzoeken u er rekening mee te houden dat er niet onnodig veel mensen in huis zijn. Probeer kinderen elders onder te brengen, en nodig geen vrienden en familie uit om te helpen zolang de verhuisploeg nog aanwezig is.

1
2
3