Oomen Verhuizers logo
Nieuwe verhuislift

Nieuwe verhuislift

Oomen Verhuizers heeft een order geplaatst voor een nieuwe verhuislift. Dit is de derde nieuwe verhuislift in een jaar tijd.

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Nieuwe verhuislift” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” el_class=”title”][vc_column_text]Oomen Verhuizers heeft opnieuw een order geplaatst voor een nieuwe verhuislift. Daarmee is dit de derde nieuwe verhuislift in één jaar tijd.

Deze nieuwe verhuislift wordt de hoogste en meest uitgebreide lift in het verhuisbedrijf. De verhuislift is op een auto gebouwd, en heeft een reikwijdte tot de tiende etage met een laadvermogen van 400kg. Verder is de lift voorzien van vele handige extra’s, om alle verhuizingen zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ik ben Frans, 62 jaar oud en woon in Hilversum. Ik werk al 8 jaar met veel plezier bij Oomen Verhuizers in de rol van Chief Financial Officer (CFO). In deze functie houd ik me bezig met diverse aspecten van personeelszaken, finance, risk en kwaliteit. Daarnaast vind ik het leuk om mijn expertise op het gebied van Verhuizen met jullie te delen in mijn blogs.

Gerelateerde berichten