Oomen Verhuizers neemt nieuwe verhuiswagen in gebruik

Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn heeft een Actros GigaSpace Lowliner mogen afleveren aan Oomen Logistics. De keuze van Oomen Logistics voor de Mercedes-Benz Actros is gemaakt op basis van een combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid, verbruik en uitstoot. Er is hierbij gekozen voor een milieuvriendelijke 12,8 liter OM471 Euro 6 waarmee efficiënter en met minder CO2 uitstoot gereden kan worden.

Zowel het bedrijf als het wagenpark van Oomen Logistics heeft een enorme groei doorgemaakt wat mede te danken is aan het gedreven en enthousiaste team. En het gaat door, momenteel zijn er plannen voor het uitbreidden van de logistieke dienstverlening met als uitgangspunt het inspelen op de wensen en behoeftes van de klanten. Het bedrijf uit Katwijk heeft oog voor de persoonlijke service, verzorgt stipt, veilig en betrouwbaar verhuizingen of transport. Dit doen ze momenteel met name in de randstad maar tevens ook door zowel heel Nederland als internationaal. Om de internationale verhuizingen voor de verhuizers zo comfortabel mogelijk te maken is deze nieuwe Actros rijk uitgerust. Zo heeft de wagen o.a. een automatische versnellingsbak, extra comfortabele stoelen en bedden, een koelkast en een magnetron. Uiteraard beschikt de verhuiswagen ook over de laatste technieken op het gebied van veiligheid. Zo is de auto onder andere voorzien van een automatisch noodrem-systeem.

Op het chassis met gesloten opbouw kan de gehele zijkant door middel van een harmonicadeur geopend worden. Op deze manier kunnen de opslagcontainers vanaf de zijkant in- en uitgeladen worden met behulp van een heftruck. In de laadruimte is plaats voor maar liefst 60m3! Om ervoor te zorgen dat inboedels uiterst stabiel en veilig vervoerd worden is de Actros zowel aan de voor- als achterzijde met luchtvering uitgerust.

Gerelateerde berichten