Oomen Verhuizers logo

Offerte aanvragen

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Offerte via internet aanvragen

Via deze pagina kunt u eenvoudig een offerte aanvragen via internet. Als u via deze weg een offerte aanvraagt is een huisbezoek niet nodig. Wij adviseren uw offerte alleen via internet aan te vragen als het om een kleine verhuizing gaat (een huishouden van maximaal drie personen). Bij grotere verhuizingen adviseren wij u een gratis taxatiebezoek aan te vragen.

|

|

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.