Oomen Verhuizers logo

Reserveren verhuisdatum De Ananas

Gaat u verhuizen naar De Ananas in Leiden? Oomen Verhuizers heeft aangeboden op vrijwillige basis de regie te voeren ten aanzien van de verhuisplanning. Op deze manier wordt voorkomen dat er meerdere verhuisbedrijven tegelijkertijd gebruik moeten maken van liften en openbare ruimten. Door via onze verhuisplanner een dagdeel te reserveren worden “opstoppingen” voorkomen. Guido Baalbergen van Oomen Verhuizers is aangewezen als verhuiscoördinator.

Uw gegevens worden conform ons privacybeleid uiterlijk een maand na uw verhuizing verwijderd.

[ea_bootstrap width="800px" scroll_off="true" layout_cols="2"]

Verhuizing reserveren

Hierboven kunt u direct uw verhuisplek reserveren voor uw verhuizing naar De Ananas. Om alle verhuizingen naar De Ananas zorgvuldig te laten verlopen vragen wij om een dagdeel te kiezen. Per dagdeel kan er één verhuizing in het complex plaatsvinden. We hebben twee standaard tijdvakken geselecteerd voor de verhuizingen. De tijdvakken:

 

  • Verhuizen in de ochtend: van 7:00 uur tot 12:00 uur (kies 7:00 uur)
  • Verhuizen in de middag: van 12:00 uur tot 17:00 uur (kies 12:00 uur)
De Ananas

Offerte aanvragen bij Oomen Verhuizers

1Gegevens
2Adressen
3Informatie

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.