Verhuisbedrijf Katwijk - Verhuizen in Katwijk met Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf in Katwijk

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Katwijk

Gaat u verhuizen van, naar of binnen Katwijk en zoekt u een professioneel verhuisbedrijf? Dan is Oomen Verhuizers uit Katwijk uw verhuizer. Als enig Erkend Verhuisbedrijf in Katwijk is er geen betere verhuisservice voor uw verhuizing denkbaar. Wij zijn hét verhuisbedrijf voor de gehele Gemeente Katwijk, dus ook voor Rijnsburg en Valkenburg.

Direct een offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen naar Katwijk

Voor elke verhuizing in de regio van Katwijk kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt dan onder andere denken aan:

 • Particulier verhuizen in Katwijk
 • Zakelijk verhuizen in Katwijk
 • Internationaal verhuizen in Katwijk
 • Verhuizing met opslag in Katwijk
 • Huren van een verhuislift in Katwijk
 • Speciale projecten in Katwijk
Bomschuitstraat Katwijk

Bedrijfsverhuizing in Katwijk

Bij een bedrijfsverhuizing in Katwijk gaat het om een vlekkeloze en snelle uitvoering. De werkzaamheden die bij een zakelijke verhuizing komen kijken, moeten uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk verstoren. Daarom stellen wij, in samenwerking met u, een projectplan op. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de verhuizing snel verloopt en dat uw werkzaamheden zoveel mogelijk voortgezet kunnen worden. Daarnaast krijgt u bij ons een accountmanager toegewezen die het gehele traject uw vaste aanspreekpunt is.

Ervaren Verhuizers in Katwijk

Oomen Verhuizers werkt met zeer ervaren verhuismedewerkers. Alle verhuizers volgen via ons verhuisbedrijf een opleiding tot inboedelverhuizer bij het Verhuiscollege van Erkende Verhuizers. De verhuizers van onze verhuisservice zijn niet alleen in het bezit van een verhuisdiploma, maar zij hebben ook vele jaren ervaring net verhuizen. Naast het verzorgen van uw verhuizing, kan ons verhuisbedrijf in Katwijk en Valkenburg u onder andere ondersteunen met:

 • Demontage en montage van meubels
 • Inpakken en uitpakken van de verhuisdozen
 • Afhalen en/of ophangen van uw lampen en gordijnen
 • Verpakken en inkratten van kostbare en kwetsbare zaken, zoals schilderijen en spiegels.

De verhuisservice van Oomen Verhuizers

Oomen Verhuizers regelt alles voor uw verhuizing in Katwijk. U kunt ervoor kiezen om uzelf totaal te laten ontzorgen door ons verhuisbedrijf. In dat geval pakken wij alle verhuisdozen voor u in, halen wij waar nodig uw lampen af, en zorgen wij ervoor dat uw woning bezemschoon wordt opgeleverd. En in het nieuwe huis verhuizen wij alles naar juiste plek, pakken wij de dozen voor u uit en hangen wij uw lampen weer op. – Een verhuisservice die u van A tot Z ontlast!

Kiest u ervoor om de verhuisdozen zelf in te pakken? Dan levert ons verhuisbedrijf vooraf:

Als u klaar bent met het uitpakken, komen wij het overgebleven verpakkingsmateriaal weer ophalen.

Naast ‘ontzorging’ op bovenstaande gebieden, kan onze verhuisservice u ook assisteren bij bijvoorbeeld:

 • Het verzorgen van een parkeerontheffing ten behoeve van de verhuiswagen
 • Afvoeren van overtollige huisraad
 • Tijdelijke huisvesting wanneer u uw nieuwe woning nog niet in kunt

Verhuislift huren in Katwijk

Heeft u een verhuislift nodig bij het verhuizen in Katwijk of Valkenburg? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben verhuisliften in diverse soorten en maten. Onze liften gaat tot wel 29 meter hoog; dit is ongeveer de negende etage. En het laadvermogen is maximaal 400kg, genoeg voor al uw zware objecten dus. Via onze website kunt u direct een verhuislift boeken. Natuurlijk is het handig om voor het boeken onze tips te lezen omtrent het verhuizen. Neem daarom direct contact op met ons verhuisbedrijf in Katwijk en bespreek de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor geldt wel een toeslag. Dit omdat onze medewerkers volgens de CAO recht hebben op een hoger salaris in het weekend.

Ja, uw inboedel is standaard verzekerd tot €100.000. Op verzoek is een hogere dekking ook mogelijk.