Erkend Verhuisbedrijf in Noordwijk - Verhuizen met Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Oomen Verhuizers Dé Erkende Verhuizer van Noordwijk Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf in Noordwijk

Direct een verhuisbedrijf in Noordwijk of Noordwijkerhout nodig, omdat u binnenkort gaat verhuizen? Dan is Oomen Verhuizers uw verhuizer. Oomen Verhuizers is de dichtstbijzijnde Erkende Verhuizer voor Noordwijk, en voert de meeste verhuizingen in Noordwijk en Noordwijkerhout uit. Meer weten over ons verhuisbedrijf en onze verhuisservice? Lees hieronder verder, of neem direct contact op!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen naar Noordwijk

Voor elke verhuizing in de regio van Noordwijk en Noordwijkerhout kunt u bij ons verhuisbedrijf terecht. U kunt bij onze verhuisservice onder andere denken aan:

Verhuisbedrijf Den Haag

Bedrijfsverhuizing in Noordwijk

Een bedrijfsverhuizing in Noordwijk moet snel en soepel verlopen. Om dit te kunnen waarborgen, stellen wij samen met u een projectplan op. In dit projectplan wordt er rekening gehouden met uw dagelijkse werkzaamheden en het verloop van de gehele zakelijke verhuizing. Op deze manier kan de verhuizing snel uitgevoerd worden en kunnen uw werkzaamheden zoveel als mogelijk is worden voortgezet. Om alles goed te laten verlopen krijgt u een accountmanager toegewezen gekregen. Deze persoon is de gehele verhuizing uw vaste aanspreekpunt.

Ervaren Verhuizers in Noordwijk

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers werkt met zeer ervaren en goed opgeleide verhuizers. Alle verhuizers volgen via ons verhuisbedrijf een opleiding tot inboedelverhuizer bij het Verhuiscollege van Erkende Verhuizers. Veel van onze verhuizers hebben tientallen jaren ervaring. Door regelmatig bijscholing te volgen op onderdelen zoals fysieke belasting, blijven ze beschikken over veel kennis op het gebied van verhuizen. Naast het uitvoeren van uw verhuizing, kunnen zij ook de volgende zaken voor u uitvoeren:

 • Uit elkaar halen en in elkaar zetten van meubelen
 • Huisraad in- en/of uitpakken in verhuisdozen
 • Afhalen van uw gordijnen en raambekleding
 • Art-handling

Al met al een uitgebreide verhuisservice in Noordwijk en Noordwijkerhout!

Verhuisservice van Oomen Verhuizers in Noordwijk

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers kan u geheel ontzorgen bij uw verhuizing in Noordwijk en Noordwijkerhout. In dat geval van een full-package verhuisservice pakken wij alle verhuisdozen voor u in, halen wij waar nodig uw lampen af, en zorgen wij ervoor dat uw woning bezemschoon wordt opgeleverd. En in het nieuwe huis zetten wij alles op de juiste plek, pakken wij de dozen voor u uit en hangen wij uw lampen weer op. Maar u kunt er ook voor kiezen het inpakken van de dozen en demonteren van meubels zelf te doen om zo kosten te besparen op het verhuizen met ons verhuisbedrijf in Noordwijk. Of een tussenweg, alles is mogelijk.

Kiest u ervoor om de verhuisdozen zelf in te pakken? Dan leveren wij vooraf:

 • Professionele, zeer stevige verhuisdozen
 • Inpakpapier voor uw kwetsbare items
 • Extra grote dozen voor beddengoed, lampenkappen, etc.
 • Dozen voor spiegels, schilderijen en tv’s
 • Mastrashoezen van plastic

Als u klaar bent met het uitpakken, komen wij de overgebleven verpakkingsmaterialen weer bij u ophalen.

Naast ‘ontzorging’ op bovenstaande gebieden, kunnen wij u met onze verhuisservice ook assisteren bij bijvoorbeeld:

 • Verzorgen van parkeerontheffingen ten behoeve van de verhuiswagen(s)
 • Het afvoeren van oude meubelen
 • Tijdelijke huisvesting wanneer u nog geen nieuw onderkomen heeft

Verhuislift huren in Noordwijk en Noordwijkerhout

Heeft u een verhuislift nodig in Noordwijk of Noordwijkerhout? Ook dan kan ons verhuisbedrijf u van dienst zijn. Wij hebben verhuisliften in diverse soorten en maten. Onze liften gaat tot wel 29 meter hoog, dit is ongeveer de negende etage. En het laadvermogen is maximaal 400kg, genoeg voor al uw zware objecten dus. U huurt al een verhuislift inclusief bediening voor slechts €85,00. U kunt een verhuislift bij ons direct online boeken. Ook hebben we een aantal handige tips op onze website gezet voor het huren van een verhuislift.

Meer weten over verhuizen met Oomen en de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Noordwijk? Neem vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden!

Picképlein Noordwijk

Veelgestelde vragen

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Voordat wij een offerte opmaken, dienen wij te weten wat er precies verhuisd moet worden. Wij kunnen bij u langskomen voor een opname, of wij kunnen een opname maken middels een videogesprek.

Ja, dit is geen enkel probleem. Wij kunnen uw inboedel voor uw deur in een container laden en efficiënt opslaan.