Verhuisbedrijf Voorhout

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1
2
3

Verhuisbedrijf Voorhout

Binnenkort van of naar Voorhout verhuizen en op zoek naar een goed verhuisbedrijf uit Voorhout? Een verhuizer die goed werk levert en afspraken nakomt voor een goede prijs? In dat geval kan Oomen Verhuizers u een verhuisservice in Voorhout bieden waar u niet omheen kunt. Niet voor niets zijn wij met afstand het snelst-groeiende verhuisbedrijf van de kuststreek. Meer weten over verhuizingen met ons verhuisbedrijf in Voorhout en meer weten over het verhuizen met onze vakmannen? Lees hieronder verder!

|

Onze verhuisservice in Voorhout

Verhuisbedrijf helpt met verhuizing

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Bedrijfsverhuizing

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuiswagen voor internationale verhuizing

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

Het verhuisbedrijf in Den haag biedt tussentijdse opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuizen naar Voorhout

Binnenkort naar Voorhout verhuizen? U kunt onder andere voor de volgende soorten verhuizingen in Voorhout bij ons verhuisbedrijf terecht:

Naast verhuisbedrijf Voorhout zijn wij ook acties als verhuisbedrijf Leiden, verhuisbedrijf Den Haag en verhuisbedrijf Haarlem. Wij voeren dagelijks verhuizingen uit in de grote steden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. 

Verhuisbedrijf Voorhout
Verhuiswagens

Modern verhuisbedrijf

Oomen Verhuizers in Voorhout is het meest moderne en innovatieve verhuisbedrijf uit de regio. Doordat wij zo innovatief zijn, zijn wij in staat erg efficiënt en met lage overheadkosten te verhuizen. U profiteert hiervan doordat wij u de hoogste kwaliteit kunnen bieden bij een verhuizing, zonder daarvoor ook de hoogste kosten te rekenen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Volledig geautomatiseerde processen op ons kantoor
  • De modernste verhuiswagens uit de regio, met hierdoor een zeer laag brandstofverbruik. 89% van onze auto’s is voorzien van een Euro 6 motor. Dit is met afstand het hoogste percentage uit de Duin- en Bollenstreek.
  • De snelste en automatische verhuisliften
  • Verhuiswagens met wisselsystemen om snel containers en laadbakken te kunnen wisselen
  • Al onze verhuiswagens zijn voorzien van track & trace, gekoppeld aan ons planningssysteem

Al met al kunt u voor uiteenlopende zaken omtrent verhuizen terecht bij ons verhuisbedrijf in Voorhout!

Verhuislift huren Voorhout

Wilt u een verhuislift huren in Voorhout als hulpmiddel bij de verhuizing? Ook dan kan ons verhuisbedrijf u van dienst zijn. Wij hebben verhuisliften in diverse soorten en maten. Onze verhuisliften bereiken maximaal de negende etage, en het maximaal te liften gewicht is 400kg. Ook voor het liften van slechts enkele meubels kunt u bij ons terecht.  U huurt bij ons al een verhuislift voor €85,- inclusief bediening en voorrijkosten! Via onze website kunt u direct een verhuislift boeken. Meestal is het ook mogelijk nog voor dezelfde dag een verhuislift te boeken. Natuurlijk is het handig om voor het boeken onze tips te lezen.

Meer weten over verhuizen met Oomen en de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Voorhout? Neem vrijblijvend contact op!

Zakelijke verhuizing in Voorhout

Bij een bedrijfsverhuizing in Voorhout kan veel komen kijken. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens de verhuizing, kan Oomen Verhuizers de gehele verhuizing op zich nemen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes en veilig wordt ingepakt, om vervolgens in uw nieuwe pand weer alles netjes te installeren. Op deze manier kunt u zelf door blijven gaan met de dagelijkse werkzaamheden. Ook krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt, zodat de communicatie goed blijft verlopen.

Schaalbare verhuisservice van ons verhuisbedrijf

Ons verhuisbedrijf in Voorhout biedt een volledig schaalbare verhuisservice. Als u uw inboedel zelf inpakt, brengen wij vooraf de volgende verhuismaterialen als hulpmiddel bij het verhuizen:

Wanneer u klaar bent met uitpakken, komen wij het overgebleven materiaal weer bij u ophalen na de verhuizing.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om u volledig te laten ontzorgen door verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in Voorhout. Onze verhuizers pakken dan vooraf alle dozen voor u in, en in uw nieuwe woning wordt alles weer uitgepakt.

Verhuisservice Leidschendam

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.