Verhuisbedrijf Voorhout - Verhuizen met Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Oomen Verhuizers Dé Erkende Verhuizer van Voorhout Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Voorhout

Binnenkort van of naar Voorhout verhuizen en op zoek naar een goed verhuisbedrijf uit de regio? Een verhuizer die goed werk levert en afspraken nakomt voor een goede prijs? In dat geval kan Oomen Verhuizers u een verhuisservice in Voorhout bieden waar u niet omheen kunt. Niet voor niets zijn wij met afstand het snelst-groeiende verhuisbedrijf van de kuststreek. Meer weten over verhuizingen met ons verhuisbedrijf in Voorhout en meer weten over het verhuizen met onze vakmannen? Lees hieronder verder!

Vrijblijvende offerte aanvragen

1
2
3

Verhuizen naar Voorhout

Binnenkort naar Voorhout verhuizen? U kunt onder andere voor de volgende soorten verhuizingen in Voorhout bij ons verhuisbedrijf terecht:

particulier verhuizen

Het modernste verhuisbedrijf van Voorhout

Ons Oomen Verhuizers in Voorhout is het meest moderne en innovatieve verhuisbedrijf uit de regio. Doordat wij zo innovatief zijn, zijn wij in staat erg efficiënt en met lage overheadkosten te verhuizen. U profiteert hiervan doordat wij u de hoogste kwaliteit kunnen bieden bij een verhuizing, zonder daarvoor ook de hoogste kosten te rekenen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Volledig geautomatiseerde processen op ons kantoor
 • De modernste verhuiswagens uit de regio, met hierdoor een zeer laag brandstofverbruik. 89% van onze auto’s is voorzien van een Euro 6 motor. Dit is met afstand het hoogste percentage uit de Duin- en Bollenstreek.
 • De snelste en automatische verhuisliften
 • Verhuiswagens met wisselsystemen om snel containers en laadbakken te kunnen wisselen
 • Al onze verhuiswagens zijn voorzien van track & trace, gekoppeld aan ons planningssysteem

Al met al kunt u voor uiteenlopende zaken omtrent verhuizen terecht bij ons verhuisbedrijf in Voorhout!

De beste verhuizers van Voorhout

Bij Oomen Verhuizers werken we met echte vakmensen. Verhuizers van ons verhuisbedrijf hebben jarenlange ervaring in en om Voorhout, en weten als geen ander hoe met uw kostbaarheden om te gaan.

Naast zeer ervaren verhuizers, beschikken wij over specialisten op de volgende gebieden:

 • Uit elkaar en in elkaar zetten van uw meubelen
 • In- en/of uitpakken van uw verhuisdozen
 • Handyman-service
 • Verhuizen van kunst

Schaalbare verhuisservice van ons verhuisbedrijf

Ons verhuisbedrijf in Voorhout biedt een volledig schaalbare verhuisservice. Als u uw inboedel zelf inpakt, brengen wij vooraf de volgende verhuismaterialen als hulpmiddel bij het verhuizen:

Wanneer u klaar bent met uitpakken, komen wij het overgebleven materiaal weer bij u ophalen na de verhuizing.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om u volledig te laten ontzorgen door verhuisbedrijf Oomen Verhuizers in Voorhout. Onze verhuizers pakken dan vooraf alle dozen voor u in, en in uw nieuwe woning wordt alles weer uitgepakt.

Verhuislift huren Voorhout

Wilt u een verhuislift huren in Voorhout als hulpmiddel bij de verhuizing? Ook dan kan ons verhuisbedrijf u van dienst zijn. Wij hebben verhuisliften in diverse soorten en maten. Onze verhuisliften bereiken maximaal de negende etage, en het maximaal te liften gewicht is 400kg. Ook voor het liften van slechts enkele meubels kunt u bij ons terecht.  U huurt bij ons al een verhuislift voor €85,- inclusief bediening en voorrijkosten! Via onze website kunt u direct een verhuislift boeken. Meestal is het ook mogelijk nog voor dezelfde dag een verhuislift te boeken. Natuurlijk is het handig om voor het boeken onze tips te lezen.

Meer weten over verhuizen met Oomen en de verhuisservice van ons verhuisbedrijf in Voorhout? Neem vrijblijvend contact op!

Zakelijke verhuizing in Voorhout

Bij een bedrijfsverhuizing in Voorhout kan veel komen kijken. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens de verhuizing, kan Oomen Verhuizers de gehele verhuizing op zich nemen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes en veilig wordt ingepakt, om vervolgens in uw nieuwe pand weer alles netjes te installeren. Op deze manier kunt u zelf door blijven gaan met de dagelijkse werkzaamheden. Ook krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt, zodat de communicatie goed blijft verlopen.

Veelgestelde vragen

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

Ja, het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

Ja, uw inboedel is standaard verzekerd tot €100.000. Op verzoek is een hogere dekking ook mogelijk.