Verhuisbedrijf Amsterdam | Verhuizen in Amsterdam | Oomen Verhuizers
 • Taanderstraat 2, 2222 BE, Katwijk
 • 088 321 99 00
 • info@oomenverhuizers.nl

Verhuisbedrijf Amsterdam

Dé Erkende Verhuizer uit de regio Offerte aanvragen

Erkend Verhuisbedrijf Amsterdam

Wanneer u een verhuisbedrijf in Amsterdam nodig heeft, is Oomen Verhuizers u graag van dienst. Wij leveren een bijzonder hoge kwaliteit tegen een nette prijs. Onze verhuizers in Amsterdam zijn ervaren en betrouwbaar. Het maakt niet uit of u een particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizing in Amsterdam heeft, want wij hebben specialisten op elk gebied. Niet voor niets zijn wij al jaren één van de snelst-groeiende verhuisbedrijven van Nederland. Meer over ons verhuisbedrijf in Amsterdam weten? Lees dan hieronder verder of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Erkend Verhuisbedrijf

Vrijblijvende offerte voor uw verhuizing aanvragen

1
2
3

Verhuizen in heel Amsterdam

Van de Grachtengordel tot Oud Zuid, en van het Centrum tot aan De Pijp: onze verhuisservice is u in heel Amsterdam graag van dienst. Verhuizen in Amsterdam werkt heel anders dan in de rest van Nederland. Zo heb je veel te maken met smalle straten, krappe woningen, drukte en parkeervergunningen. Een verhuisbedrijf moet dus goed de weg weten in Amsterdam, anders wordt de verhuizing geen succes. Gelukkig heeft ons verhuisbedrijf jarenlange ervaring met verhuizen in Amsterdam. Wekelijks voeren wij veel verhuizingen in de hoofdstad uit, die allemaal vlekkeloos verlopen.

Ons verhuisbedrijf heeft speciale verhuiswagens voor in smalle straten, diverse soorten verhuisliften en hijsmiddelen, en heeft wekelijks contact met de Gemeente Amsterdam om alle verhuizingen door te nemen. Doordat onze verhuisservice ook de parkeervergunningen in Amsterdam regelt, is alles optimaal op elkaar afgestemd.

Doordat wij beschikken over uitgebreid materieel en verhuisspecialisten op elk gebied, kunnen wij de meest grote en complexe verhuizingen in Amsterdam aan. Maar ook voor een relatief eenvoudige verhuizing van een appartement komen we graag bij u langs.

Wij doen vele soorten verhuizingen in Amsterdam. Naast alle gebruikelijk verhuizingen, kunt u onder andere voor de volgende zaken bij ons terecht:

 • Bedrijfsverhuizing Amsterdam;
 • Kantoorverhuizing Amsterdam;
 • Piano verhuizen Amsterdam;
 • Vleugel verhuizen Amsterdam;
 • Container verhuizing in Amsterdam;
 • Verhuizing met opslag in Amsterdam;
 • Autolaadkraan in Amsterdam.

Bedrijfsverhuizing in Amsterdam

Het verhuizen van een bedrijf in Amsterdam is vaak niet gemakkelijk wegens de drukte in de stad. Wij zorgen ervoor dat de bedrijfsverhuizing toch gemakkelijk kan verlopen. Dit doen wij door vooraf een projectplan op te stellen. Door middel van dit plan zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsverhuizing soepel verloopt en dat uw dagelijkse werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Op deze manier hoeft u weinig hinder te ondervinden van het bedrijf verhuizen in Amsterdam.

Het beste verhuisbedrijf van Amsterdam

Het prettige aan onze verhuisservice in Amsterdam is dat elke offerte op maat gemaakt wordt. Doordat elke offerte -samen met u- op maat gemaakt wordt, kunt u zoveel uit handen geven als u zelf wilt. Op die manier hebben wij voor bijna elk budget een passende oplossing. U kunt bijvoorbeeld zeer voordelig “samen met ons verhuizen”, waarbij u op uurbasis met ons afrekent. Hoe meer u voorbereid en tijdens de verhuizing meehelpt, des te voordeliger uw verhuizing in Amsterdam wordt uitgevoerd.

Maar u kunt uzelf ook compleet laten ontzorgen door onze ervaren verhuizers in Amsterdam. Naast het verhuizen kunnen wij meubels voor u demonteren en monteren. We kunnen ook een stapje verder gaan door de verhuisdozen ook voor u in te pakken en eventueel uit te pakken. En we kunnen het ook helemaal afmaken met onze Handymen-Service, waarbij we televisies, schilderijen en gordijnen voor u kunnen ophangen. U kunt uw verhuizing zo gek maken als u zelf wilt. De verhuisadviseur van ons verhuisbedrijf in Amsterdam komt graag vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Verhuizen met opslag in Amsterdam

Het komt regelmatig voor dat een verhuizing in Amsterdam niet direct van A naar B kan. Om die reden biedt ons verhuisbedrijf in Amsterdam ook opslag aan. Wanneer u tijdelijke opslag van uw inboedel nodig heeft, komen wij met een speciale verhuiswagen voor opslag. Op deze verhuiswagen staat een verhuiscontainer, welke wij bij u in Amsterdam voor de deur kunnen inladen. Wanneer onze verhuizers alles netjes hebben verpakt en ingeladen in de opslagcontainer, wordt deze overgebracht naar ons moderne, verwarmde en beveiligde opslagcentrum. Hier kan uw inboedel zo lang worden opgeslagen als nodig is.

Wanneer u uw inboedel weer terug wilt hebben vanuit de opslag, plaatsen wij de opslagcontainer weer op één van de verhuiswagens van ons verhuisbedrijf, en leveren wij uw inboedel weer af in uw nieuwe woning. Dat kan in Amsterdam zijn, maar ook in elke andere locatie in Europa of zelfs wereldwijd.

Onze opslagruimte kan uitkomst bieden in de volgende situaties:

 • Opslagruimte tijdens verbouwing;
 • Opslagruimte tijdens een scheiding;
 • Opslagruimte wanneer uw nieuwbouwwoning nog niet is opgeleverd;
 • Opslagruimte omdat u nog geen nieuwe woning heeft gevonden.

Laat u ontzorgen door onze verhuisservice in Amsterdam

Laat u verrassen door de uitstekende kwaliteit van de verhuizers van onze verhuisservice in Amsterdam. Wij komen graag geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte op maat bij u opmaken. Heeft u nog vragen, of wilt u direct een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 071-8892006, of vraag een verhuisofferte aan via de website van ons verhuisbedrijf in Amsterdam

particulier verhuizen

Veelgestelde vragen

De meeste mensen vragen tussen de 6 en 12 weken voor de verhuizing een offerte aan. Vanaf dit moment begint onze planning ook vol te lopen. Maar, ook voor verhuizingen op korte termijn staan we voor u klaar.

Omdat volumes en omstandigheden van verhuizingen sterk uiteenlopen, wordt voor elke verhuizing een offerte op maat opgesteld. Gemiddeld kost een verhuizing (zonder inpakken of opslag) tussen de €1.200 en €2.000.

Ja, het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

Voordat wij een offerte opmaken, dienen wij te weten wat er precies verhuisd moet worden. Wij kunnen bij u langskomen voor een opname, of wij kunnen een opname maken middels een videogesprek.