Verhuisbedrijf Amsterdam

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

1
2
3

Verhuisbedrijf in Amsterdam

Gaat u verhuizen naar Amsterdam met een verhuisbedrijf? Of woont u al in deze mooie stad, maar gaat u over naar een andere woning? Als u een erkend verhuisbedrijf zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u geniet van een zorgeloze verhuizing. Wij kunnen alle aspecten van een verhuizing voor u uit handen nemen. Zo kunt u bij ons onder andere ook terecht voor tijdelijke opslag, een verhuislift of verhuismaterialen. 

Wij zijn één van de snelst groeiende verhuisbedrijven van Nederland en dat is niet voor niets. Bij ons verhuisbedrijf vindt u specialisten op elk gebied. Wij helpen niet alleen particulieren; ook als uw bedrijf gaat verhuizen met een verhuisbedrijf naar Amsterdam staan wij voor u klaar. Onze verhuizers zijn betrouwbaar en hebben veel ervaring waardoor wij hoge kwaliteit kunnen bieden. Gaat u binnenkort verhuizen in Amsterdam en wilt u meer weten over Oomen verhuizers? Lees dan verder. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Deze is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. 

 

|

Onze verhuisservice in Amsterdam

Verhuizer

Particulier

Uw Erkende Verhuizer voor iedere verhuizing. 

Verhuizers

Zakelijk

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u bij ons terecht. Van eenmanszaak tot multinational.

Verhuizing buitenland

Internationaal

Niet alleen voor verhuizingen binnen Nederland. Wij zijn u wereldwijd van dienst.

tussentijdse opslag

Verhuizen met opslag

Tussentijdse opslag nodig? Ook hiervoor bent u bij Oomen Verhuizers aan het juiste adres.

Verhuisservice in Amsterdam

Wij weten niet alleen met een gewone particuliere verhuizing raad, ons verhuisbedrijf helpt u ook graag bij specifieke projecten in Amsterdam. Wij hebben specialisten op verschillende gebieden en we beschikken over uitgebreid materieel. Hierdoor kunnen wij als verhuisbedrijf in Amsterdam zelfs de meest ingewikkelde en grote verhuizingen aan. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een kantoor- of bedrijfsverhuizing in Amsterdam. Dit zijn complexe verhuizingen, maar dankzij onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat deze soepel verloopt. Ook helpen wij u graag bij een seniorenverhuizing of wanneer u uw piano of vleugel verhuizen in Amsterdam. Kiest u voor Oomen Verhuizers als verhuisbedrijf in Amsterdam? Dan zult u zeker met een tevreden blik terugkijken op uw verhuizing. 

 

Erkende Verhuizers Amsterdam

Bij de zoektocht naar “Erkende Verhuizers Amsterdam” komen mensen vaak bij ons terecht. Wij zijn namelijk aangesloten bij de brancheorganisatie “Erkende Verhuizers”. Dit brengt een aantal voordelen voor u met zich mee. 

Verhuiswagen

Verhuizen naar Amsterdam met opslag

Gaat u verhuizen naar Amsterdam en heeft u (tussentijdse) opslag nodig? Wij slaan uw spullen veilig op in ons geavanceerde opslagcentrum in Katwijk, dit doen wij in combinatie met uw verhuizing. Uw huisraad wordt op locatie zorgvuldig ingeladen in één van onze hygiënische opslagruimtes. Na het inladen vervoert de chauffeur uw opslagruimte naar onze hoofdlocatie. De geautomatiseerde kraan tilt de opslagbox van de vrachtwagen waarna deze zal worden opgestapeld in het opslagcentrum. Heeft u tussentijds toegang nodig tot uw spullen? Dit regelt u eenvoudig via uw telefoon, tablet of computer. Nadat u een sms- bericht heeft ontvangen heeft u toegang tot uw opslagruimte met uw unieke code.

U kunt ook gebruik maken van onze opslagdienst wanneer u gaat verbouwen of onderhoudwerkzaamheden uitvoert aan uw huis. Alle opslagruimtes zijn afzonderlijk van elkaar te vervoeren en kunnen op locatie worden geplaatst en voor u worden in of- uitgeladen. 

Mobiele opslag

Verhuislift Amsterdam

Verhuislift

Onze hoofdstad staat bekend om zijn mooie grachtenpanden. En of u nou naar zo’n mooi grachtenpand of een andere woning gaat verhuizen in Amsterdam, de kans is erg groot dat er meubels naar boven gesjouwd moeten worden. De trap op met grote meubels is niet altijd een goede combi en in sommige gevallen is het gewoon simpelweg niet mogelijk. Een verhuislift huren in Amsterdam is daarom een goed idee. Kiest u ervoor om onze Erkende Verhuizers Amsterdam in te schakelen? Dan kunnen wij een verhuislift voor u meenemen. Het is daarnaast ook mogelijk om alleen de verhuislift en een chauffeur te huren, wanneer u de klus zelf gaat klaren. 

Een verhuislift van ons verhuisbedrijf komt tot wel 29 meter hoog en heeft een draagvermogen tot 400 kilo. Een bank, piano of andere zware meubelstukken naar boven krijgen is dus geen enkel probleem. Twijfelt u of het verstandig is een lift in te schakelen wanneer u gaat verhuizen in Amsterdam? Het huren van een verhuislift heeft verschillende voordelen. 

Grote meubels die niet door het trappenhuis passen brengt u gemakkelijk naar boven. Zit uw appartement niet dichtbij de trap of lift? Dan zal een verhuislift ervoor zorgen dat uw verhuizing een stuk sneller zal verlopen. Daarnaast ondervinden uw buren geen hinder van uw verhuizing, omdat u niet het trappenhuis of de lift van de appartementen bezet houdt. Dus bent u op zoek naar een verhuislift Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Verhuizen uit Amsterdam

Als u gaat verhuizen met ons verhuisbedrijf uit Amsterdam, dan hoeft u dit niet bij Gemeente Amsterdam te melden. Wél is het belangrijk om uw verhuizing aan uw nieuwe gemeente door te geven. Wat u hiervoor nodig hebt en hoe dit moet kunt u navragen bij uw nieuwe woonplaats. Uw kunt uw verhuizing vanaf 4 weken vóór of tot 5 dagen ná uw verhuizing doorgeven. Gaat u uit Gemeente Amsterdam verhuizen, dan geeft uw nieuwe woonplaats dit door aan Amsterdam. Vervolgens wordt u automatisch uitgeschreven, hier krijgt u geen bericht van. Van uw nieuwe gemeente ontvangt u wel een bevestiging van uw inschrijving. De termijn van 5/6 werkdagen gaat pas in op uw verhuisdatum, ook als u de verhuizing al eerder hebt doorgegeven. U kunt uw verhuizing vanaf 4 weken vóór de verhuisdatum doorgeven, tot 5 dagen erna. Als u uw adreswijziging niet of te laat doorgeeft dan riskeert u een boete. Ook goed om te weten: gaat u verhuizen in Amsterdam, dan moet u voor drinkwater zelf uw verhuizing doorgeven bij Waternet.

Internationaal verhuizen

Ruilt u de hoofdstad in voor een woning in het buitenland en verhuist u bijvoorbeeld naar Spanje, Frankrijk of Italië? Oomen Verhuizers voert op grote schaal verhuizing uit zowel in binnen- als buitenland. Met een groot netwerk aan internationale partners is Oomen Verhuizers de geschikte partij voor uw verhuizing naar het buitenland. Wij nemen al uw zorgen uit handen als het gaat om het vergaren van de juiste documentatie en het verschepen van uw huisraad naar het buitenland. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op middels het offerteformulier. 

Verhuizers

Verhuizen met Oomen Verhuizers

Op zoek naar een verhuisbedrijf Amsterdam? Bij ons wordt elke offerte op maat gemaakt. Een groot voordeel hiervan is dat u zelf kiest wat wij voor u uit handen nemen. Wij hebben dus een passende oplossing voor bijna elk project. U kunt alleen een verhuislift huren, maar als u geen zin hebt in stress en sjouwen, dan kunnen wij ook de hele verhuizing van u overnemen. We kunnen verhuisdozen voor u in- en uitpakken en ook meubels voor u demonteren en weer monteren. Het is zélfs mogelijk om onze Handymen-Service in te schakelen zodat wij ook dingen als gordijnen en televisies voor u kunnen ophangen. Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat u uw bezittingen erg lief hebt. Wij zullen er dan ook alles aan doen om deze veilig op de juiste plek te krijgen. Nieuwsgierig geworden wat wij als Erkende Verhuizers Amsterdam voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

Oomen Verhuizers voert dagelijks verhuizingen uit in de hoofdstad. Maar is ook werkzaam in de omgeving van Amsterdam, onder andere in:

 

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen. 

Verhuisbedrijf Amsterdam

1
2
3

Verhuizen naar Amsterdam

Gaat u verhuizen naar Amsterdam? Of woont u al in deze mooie stad, maar gaat u over naar een andere woning? Als u een erkend verhuisbedrijf zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u geniet van een zorgeloze verhuizing. Wij kunnen alle aspecten van een verhuizing voor u uit handen nemen. Zo kunt u bij ons onder andere ook terecht voor tijdelijke opslag, een verhuislift of verhuismaterialen. 

Wij zijn één van de snelst groeiende verhuisbedrijven van Nederland en dat is niet voor niets. Bij ons vindt u specialisten op elk gebied. Wij helpen niet alleen particulieren; ook als uw bedrijf gaat verhuizen naar Amsterdam staan wij voor u klaar. Onze verhuizers zijn betrouwbaar en hebben veel ervaring waardoor wij hoge kwaliteit kunnen bieden. Gaat u binnenkort verhuizen in Amsterdam en wilt u meer weten over Oomen verhuizers? Lees dan verder. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Deze is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. 


Onze verhuisservice in Amsterdam

Verhuizer

Particulier

Verhuizers

Zakelijk

Verhuizing buitenland

Internationaal

tussentijdse opslag

Met opslag

Verhuisservice in Amsterdam

Wij weten niet alleen met een gewone particuliere verhuizing raad, wij helpen u ook graag bij specifieke projecten in Amsterdam. Wij hebben specialisten op verschillende gebieden en we beschikken over uitgebreid materieel. Hierdoor kunnen wij zelfs de meest ingewikkelde en grote verhuizingen aan. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een kantoor- of bedrijfsverhuizing in Amsterdam. Dit zijn complexe verhuizingen, maar dankzij onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat deze soepel verloopt. Ook helpen wij u graag bij een seniorenverhuizing of wanneer u uw piano of vleugel gaat verhuizen in Amsterdam. Kiest u voor Oomen Verhuizers? Dan zult u zeker met een tevreden blik terugkijken op uw verhuizing. 

 

Erkende Verhuizers Amsterdam

Bij de zoektocht naar “Erkende Verhuizers Amsterdam” komen mensen vaak bij ons terecht. Wij zijn namelijk aangesloten bij de brancheorganisatie “Erkende Verhuizers”. Dit brengt een aantal voordelen voor u met zich mee. 

Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuizen naar Amsterdam met opslag

Gaat u verhuizen naar Amsterdam en heeft u (tussentijdse) opslag nodig? Wij slaan uw spullen veilig op in ons geavanceerde opslagcentrum in Katwijk, dit doen wij in combinatie met uw verhuizing. Uw huisraad wordt op locatie zorgvuldig ingeladen in één van onze hygiënische opslagruimtes. Na het inladen vervoert de chauffeur uw opslagruimte naar onze hoofdlocatie. De geautomatiseerde kraan tilt de opslagbox van de vrachtwagen waarna deze zal worden opgestapeld in het opslagcentrum. Heeft u tussentijds toegang nodig tot uw spullen? Dit regelt u eenvoudig via uw telefoon, tablet of computer. Nadat u een sms- bericht heeft ontvangen heeft u toegang tot uw opslagruimte met uw unieke code.

U kunt ook gebruik maken van onze opslagdienst wanneer u gaat verbouwen of onderhoudwerkzaamheden uitvoert aan uw huis. Alle opslagruimtes zijn afzonderlijk van elkaar te vervoeren en kunnen op locatie worden geplaatst en voor u worden in of- uitgeladen. Wilt u meer weten over onze moderne opslagfaciliteit? Klikt u dan hier.

Mobiele opslag
Opslagcentrum pand

Internationaal verhuizen

Ruilt u de hoofdstad in voor een woning in het buitenland en verhuist u bijvoorbeeld naar Spanje, Frankrijk of Italië? Oomen Verhuizers voert op grote schaal verhuizing uit zowel in binnen- als buitenland. Met een groot netwerk aan internationale partners is Oomen Verhuizers de geschikte partij voor uw verhuizing naar het buitenland. Wij nemen al uw zorgen uit handen als het gaat om het vergaren van de juiste documentatie en het verschepen van uw huisraad naar het buitenland. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op middels het offerteformulier.

Verhuizers

Verhuizen uit Amsterdam

Als u gaat verhuizen uit Amsterdam, dan hoeft u dit niet bij Gemeente Amsterdam te melden. Wél is het belangrijk om uw verhuizing aan uw nieuwe gemeente door te geven. Wat u hiervoor nodig hebt en hoe dit moet kunt u navragen bij uw nieuwe woonplaats. Uw kunt uw verhuizing vanaf 4 weken vóór of tot 5 dagen ná uw verhuizing doorgeven. Gaat u uit Gemeente Amsterdam verhuizen, dan geeft uw nieuwe woonplaats dit door aan Amsterdam. Vervolgens wordt u automatisch uitgeschreven, hier krijgt u geen bericht van. Van uw nieuwe gemeente ontvangt u wel een bevestiging van uw inschrijving. De termijn van 5/6 werkdagen gaat pas in op uw verhuisdatum, ook als u de verhuizing al eerder hebt doorgegeven. U kunt uw verhuizing vanaf 4 weken vóór de verhuisdatum doorgeven, tot 5 dagen erna. Als u uw adreswijziging niet of te laat doorgeeft dan riskeert u een boete. Ook goed om te weten: gaat u verhuizen in Amsterdam, dan moet u voor drinkwater zelf uw verhuizing doorgeven bij Waternet.

Verhuislift Amsterdam

Onze hoofdstad staat bekend om zijn mooie grachtenpanden. En of u nou naar zo’n mooi grachtenpand of een andere woning gaat verhuizen in Amsterdam, de kans is erg groot dat er meubels naar boven gesjouwd moeten worden. De trap op met grote meubels is niet altijd een goede combi en in sommige gevallen is het gewoon simpelweg niet mogelijk. Een verhuislift huren in Amsterdam is daarom een goed idee. Kiest u ervoor om onze Erkende Verhuizers Amsterdam in te schakelen? Dan kunnen wij een verhuislift voor u meenemen. Het is daarnaast ook mogelijk om alleen de verhuislift en een chauffeur te huren, wanneer u de klus zelf gaat klaren. 

Verhuislift

 Een verhuislift van ons verhuisbedrijf komt tot wel 29 meter hoog en heeft een draagvermogen tot 400 kilo. Een bank, piano of andere zware meubelstukken naar boven krijgen is dus geen enkel probleem. Twijfelt u of het verstandig is een lift in te schakelen wanneer u gaat verhuizen in Amsterdam? Het huren van een verhuislift heeft verschillende voordelen. 

Grote meubels die niet door het trappenhuis passen brengt u gemakkelijk naar boven. Zit uw appartement niet dichtbij de trap of lift? Dan zal een verhuislift ervoor zorgen dat uw verhuizing een stuk sneller zal verlopen. Daarnaast ondervinden uw buren geen hinder van uw verhuizing, omdat u niet het trappenhuis of de lift van de appartementen bezet houdt. Dus bent u op zoek naar een verhuislift Amsterdam? Neem dan contact met ons op. 

Verhuizen met Oomen Verhuizers

Op zoek naar een verhuisbedrijf Amsterdam? Bij ons wordt elke offerte op maat gemaakt. Een groot voordeel hiervan is dat u zelf kiest wat wij voor u uit handen nemen. Wij hebben dus een passende oplossing voor bijna elk project. U kunt alleen een verhuislift huren, maar als u geen zin hebt in stress en sjouwen, dan kunnen wij ook de hele verhuizing van u overnemen. We kunnen verhuisdozen voor u in- en uitpakken en ook meubels voor u demonteren en weer monteren. Het is zélfs mogelijk om onze Handymen-Service in te schakelen zodat wij ook dingen als gordijnen en televisies voor u kunnen ophangen. Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat u uw bezittingen erg lief hebt. Wij zullen er dan ook alles aan doen om deze veilig op de juiste plek te krijgen. Nieuwsgierig geworden wat wij als Erkende Verhuizers Amsterdam voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen. 

Voor iedere verhuizing

Verhuizer

Particulier

Verhuizers

Zakelijk

Verhuizing buitenland

Internationaal

tussentijdse opslag

Met opslag

Verhuisservice in Amsterdam

Wij weten niet alleen met een gewone particuliere verhuizing raad, wij helpen u ook graag bij specifieke projecten in Amsterdam. Wij hebben specialisten op verschillende gebieden en we beschikken over uitgebreid materieel. Hierdoor kunnen wij zelfs de meest ingewikkelde en grote verhuizingen aan. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een kantoor- of bedrijfsverhuizing in Amsterdam. Dit zijn complexe verhuizingen, maar dankzij onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat deze soepel verloopt. Ook helpen wij u graag bij een seniorenverhuizing of wanneer u uw piano of vleugel gaat verhuizen in Amsterdam. Kiest u voor Oomen Verhuizers? Dan zult u zeker met een tevreden blik terugkijken op uw verhuizing. 

 

Erkende Verhuizers Amsterdam

Bij de zoektocht naar “Erkende Verhuizers Amsterdam” komen mensen vaak bij ons terecht. Wij zijn namelijk aangesloten bij de brancheorganisatie “Erkende Verhuizers”. Dit brengt een aantal voordelen voor u met zich mee. 

Verhuiswagen

Verhuizen naar Amsterdam met opslag

Gaat u verhuizen naar Amsterdam en heeft u (tussentijdse) opslag nodig? Wij slaan uw spullen veilig op in ons geavanceerde opslagcentrum in Katwijk, dit doen wij in combinatie met uw verhuizing. Uw huisraad wordt op locatie zorgvuldig ingeladen in één van onze hygiënische opslagruimtes. Na het inladen vervoert de chauffeur uw opslagruimte naar onze hoofdlocatie. De geautomatiseerde kraan tilt de opslagbox van de vrachtwagen waarna deze zal worden opgestapeld in het opslagcentrum. Heeft u tussentijds toegang nodig tot uw spullen? Dit regelt u eenvoudig via uw telefoon, tablet of computer. Nadat u een sms- bericht heeft ontvangen heeft u toegang tot uw opslagruimte met uw unieke code.

U kunt ook gebruik maken van onze opslagdienst wanneer u gaat verbouwen of onderhoudwerkzaamheden uitvoert aan uw huis. Alle opslagruimtes zijn afzonderlijk van elkaar te vervoeren en kunnen op locatie worden geplaatst en voor u worden in of- uitgeladen. 

Verhuislift Amsterdam

Onze hoofdstad staat bekend om zijn mooie grachtenpanden. En of u nou naar zo’n mooi grachtenpand of een andere woning gaat verhuizen in Amsterdam, de kans is erg groot dat er meubels naar boven gesjouwd moeten worden. De trap op met grote meubels is niet altijd een goede combi en in sommige gevallen is het gewoon simpelweg niet mogelijk. Een verhuislift huren in Amsterdam is daarom een goed idee. Kiest u ervoor om onze Erkende Verhuizers Amsterdam in te schakelen? Dan kunnen wij een verhuislift voor u meenemen. Het is daarnaast ook mogelijk om alleen de verhuislift en een chauffeur te huren, wanneer u de klus zelf gaat klaren. 

Verhuislift

Een verhuislift van ons verhuisbedrijf komt tot wel 29 meter hoog en heeft een draagvermogen tot 400 kilo. Een bank, piano of andere zware meubelstukken naar boven krijgen is dus geen enkel probleem. Twijfelt u of het verstandig is een lift in te schakelen wanneer u gaat verhuizen in Amsterdam? Het huren van een verhuislift heeft verschillende voordelen. 

Grote meubels die niet door het trappenhuis passen brengt u gemakkelijk naar boven. Zit uw appartement niet dichtbij de trap of lift? Dan zal een verhuislift ervoor zorgen dat uw verhuizing een stuk sneller zal verlopen. Daarnaast ondervinden uw buren geen hinder van uw verhuizing, omdat u niet het trappenhuis of de lift van de appartementen bezet houdt. Dus bent u op zoek naar een verhuislift Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Verhuizen uit Amsterdam

Als u gaat verhuizen uit Amsterdam, dan hoeft u dit niet bij Gemeente Amsterdam te melden. Wél is het belangrijk om uw verhuizing aan uw nieuwe gemeente door te geven. Wat u hiervoor nodig hebt en hoe dit moet kunt u navragen bij uw nieuwe woonplaats. Uw kunt uw verhuizing vanaf 4 weken vóór of tot 5 dagen ná uw verhuizing doorgeven. Gaat u uit Gemeente Amsterdam verhuizen, dan geeft uw nieuwe woonplaats dit door aan Amsterdam. Vervolgens wordt u automatisch uitgeschreven, hier krijgt u geen bericht van. Van uw nieuwe gemeente ontvangt u wel een bevestiging van uw inschrijving. De termijn van 5/6 werkdagen gaat pas in op uw verhuisdatum, ook als u de verhuizing al eerder hebt doorgegeven. U kunt uw verhuizing vanaf 4 weken vóór de verhuisdatum doorgeven, tot 5 dagen erna. Als u uw adreswijziging niet of te laat doorgeeft dan riskeert u een boete. Ook goed om te weten: gaat u verhuizen in Amsterdam, dan moet u voor drinkwater zelf uw verhuizing doorgeven bij Waternet.

Verhuizers
Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Ruilt u de hoofdstad in voor een woning in het buitenland en verhuist u bijvoorbeeld naar Spanje, Frankrijk of Italië? Oomen Verhuizers voert op grote schaal verhuizing uit zowel in binnen- als buitenland. Met een groot netwerk aan internationale partners is Oomen Verhuizers de geschikte partij voor uw verhuizing naar het buitenland. Wij nemen al uw zorgen uit handen als het gaat om het vergaren van de juiste documentatie en het verschepen van uw huisraad naar het buitenland. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op middels het offerteformulier. 

Verhuizen met Oomen Verhuizers

Op zoek naar een verhuisbedrijf Amsterdam? Bij ons wordt elke offerte op maat gemaakt. Een groot voordeel hiervan is dat u zelf kiest wat wij voor u uit handen nemen. Wij hebben dus een passende oplossing voor bijna elk project. U kunt alleen een verhuislift huren, maar als u geen zin hebt in stress en sjouwen, dan kunnen wij ook de hele verhuizing van u overnemen. We kunnen verhuisdozen voor u in- en uitpakken en ook meubels voor u demonteren en weer monteren. Het is zélfs mogelijk om onze Handymen-Service in te schakelen zodat wij ook dingen als gordijnen en televisies voor u kunnen ophangen. Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat u uw bezittingen erg lief hebt. Wij zullen er dan ook alles aan doen om deze veilig op de juiste plek te krijgen. Nieuwsgierig geworden wat wij als Erkende Verhuizers Amsterdam voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

Oomen Verhuizers voert dagelijks verhuizingen uit in de hoofdstad. Maar is ook werkzaam in de omgeving van Amsterdam, onder andere in:

 

  • Amstelveen 
  • Haarlem 
  • Hoofddorp
  • Diemen
  • Aalsmeer
Verhuiswagen

Veelgestelde vragen

Het is raadzaam om ongeveer anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuisdatum in de laatste week van een maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig in te plannen. Dit is namelijk altijd de drukste periode. Door ons grote netwerk kunnen wij u met een spoedverhuizing ook vaak van dienst zijn, echter kunnen wij u een scherper tarief aanbieden bij vroegboeken.

De kosten van een verhuizing lopen sterk uiteen. Dit komt omdat verhuizen maatwerk is. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over uw verhuizing.

Zeker, uw verhuizing is standaard verzekerd tot 100.000 euro. Wanneer u wenst dat uw verzekering een hogere dekking heeft, is dit ook mogelijk.

Bij een door ons volledig verzorgde verhuizing krijgt u de verhuisdozen altijd in bruikleen.