[vc_row][vc_column][heading subtitle=”” size=”2″ heading_class=”heading” heading_style=”style-1″]Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers[/heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Zoekt u een verhuisbedrijf? Dan zit u bij Oomen Verhuizers goed. Ons verhuisbedrijf heeft de geheel Nederland als werkgebied, en is niet voor niets één van de grootste verhuisbedrijven in Nederland. Ook wanneer u zoekt naar een verhuisbedrijf met opslag, zijn wij u graag van dienst. Wij beschikken over de grootste en modernste opslagfaciliteiten. Doordat wij het keurmerk “Erkende Verhuizers” hebben, heeft u bij ons tevens garantie op uw verhuizing. Uw inboedel is bij ons verzekerd tot €100.000.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”17619″ img_size=”large” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Offerte aanvragen
1
2
3
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Gaat u verhuizen?” use_theme_fonts=”yes” el_class=”title”][vc_column_text]Wanneer u uw verhuizing door Oomen Verhuizers laat uitvoeren, bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing. Ons verhuisbedrijf werkt met de beste vakmensen en beschikt over het meest moderne materieel van Nederland. Dit, in combinatie met onze ervaren en klantgerichte klantenservice zorgt voor de ultieme verhuiservaring.

U kunt met ons verhuisbedrijf van A naar B verhuizen, maar wij kunnen uw inboedel ook tussentijds opslaan wanneer dit gewenst is. Daarnaast kunt u onze verhuizers ook inzetten voor bijkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan het monteren van meubels, inpakken van verhuisdozen en het ophangen van uw lampen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Ook internationaal verhuizen” use_theme_fonts=”yes” el_class=”title”][vc_column_text]Oomen Verhuizers is niet alleen de beste partij voor uw verhuizing, maar is u ook graag van dienst bij uw internationale verhuizing. Wij verhuizen zowel vanuit binnen- naar buitenland en andersom. Wij verhuizen zowel binnen heel Europa als overzees. Met onze internationale partnerships zijn wij meestal in staat uw verhuizing te combineren met andere vrachten. Dit is efficient en kostenbesparend. Voor verhuizingen overzees kunnen wij ook uw gehele inboedel export-verpakken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Zorgeloos verhuizen met Oomen Verhuizers” use_theme_fonts=”yes” el_class=”title”][vc_column_text]Met verhuisbedrijf Oomen Verhuizers verloopt uw verhuizing snel en efficiënt. U verhuizing verloopt zo comfortabel mogelijk voor uw gezin. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten verhuisbedrijven; student verhuisbedrijven en familiebedrijven. Als u wilt dat uw verhuizing zonder zorgen verloopt is het van groot belang dat u kiest voor een erkend verhuisbedrijf. Een erkende verhuizer zoals Oomen Verhuizers moet aan strikte voorwaarden voldoen. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing. Oomen Verhuizers staat voor hoge kwaliteit, expertise en persoonlijke service. Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers begrijpt dat verhuizen maatwerk is en dat elke verhuizing vraagt om persoonlijke aandacht. Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers biedt een oplossing voor elk budget. Ons verhuisbedrijf biedt verhuizingen aan door heel Nederland, of u nu Zuid-Holland, Noord-Holland, Groningen of Limburg woont, Oomen Verhuizers staat voor u klaar![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Wat kost een verhuisbedrijf?” use_theme_fonts=”yes” el_class=”title”][vc_column_text]U vraagt zich vast af wat uw verhuizing bij Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers kost. Het inhuren van een verhuisbedrijf bestaat uit verschillende onderdelen. Daarbij is het ook afhankelijk of uw wenst dat u inboedel wordt opgeslagen of niet. Oomen Verhuizers biedt alle mogelijkheden aan voor uw verhuizing en heeft voor alles en oplossing. Hieronder hebben wij de verschillende onderdelen voor u op een rijtje gezet.

Hoeveel verhuizers er nodig zijn voor uw verhuizing is geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Hierdoor kunnen de kosten ook erg variëren. Voor een efficiënte verhuizing zijn er gemiddeld gezien 3 verhuizers nodig. In sommige gevallen, afhankelijk van uw situatie, kan het zelf goedkoper zijn om uw verhuizing door meer dan 3 verhuizers uit te laten voeren. Bij Oomen Verhuizers begrijpen we dat verhuizen maatwerk is. Hierdoor kijken we samen met u wat de beste oplossing is voor uw persoonlijke situatie. 

Bij verhuisbedrijf Oomen Verhuizers maken we gebruik van zeer moderne verhuiswagens. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit. De kosten van de verhuiswagen zijn ook afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Des te meer u gaat verhuizen, des te grotere verhuiswagen u nodig heeft. Bespreek uw persoonlijke situatie daarom altijd uitgebreid met ons. 

Ons verhuisbedrijf begrijpt dat verhuizen maatwerk. Hierdoor bieden wij naast de standaard services ook aanvullende verhuisservices aan zoals bijvoorbeeld opslag van uw goederen. Bij aanvullende kosten kan worden gedacht aan liftservice, klusservice (handyman service), in- en uitpakservice en eventuele parkeervergunningen die aangevraagd dienen te worden. 

De kosten voor een verhuizing kunnen erg verschillen. Bij Oomen Verhuizers bent u altijd verzekerd van een zorgeloze verhuizing. Bent u benieuwd wat Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers voor u kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen met u door te nemen wat er verhuist dient te worden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ons verhuisbedrijf is actief in heel Nederland. De meest bezochte provincies zijn:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column][/vc_column]