• Taanderstraat 18b, 2222 BE, Katwijk
  • 071 889 20 06
  • info@oomenverhuizers.nl
  • Whatsapp: 071 889 20 06

Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers

Zoekt u een verhuisbedrijf? Dan zit u bij Oomen Verhuizers goed. Ons verhuisbedrijf heeft de geheel Nederland als werkgebied, en is niet voor niets één van de grootste verhuisbedrijven in Nederland. Ook wanneer u zoekt naar een verhuisbedrijf met opslag, zijn wij u graag van dienst. Wij beschikken over de grootste en modernste opslagfaciliteiten. Doordat wij het keurmerk “Erkende Verhuizers” hebben, heeft u bij ons tevens garantie op uw verhuizing. Uw inboedel is bij ons verzekerd tot €100.000.

Verhuizen naar andere gemeente Oomen
Offerte aanvragen
1
2
3

Verhuizen in Utrecht

Wanneer u uw verhuizing door Oomen Verhuizers laat uitvoeren, bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing. Ons verhuisbedrijf werkt met de beste vakmensen en beschikt over het meest moderne materieel van Nederland. Dit, in combinatie met onze ervaren en klantgerichte klantenservice zorgt voor de ultieme verhuiservaring.

U kunt met ons verhuisbedrijf van A naar B verhuizen, maar wij kunnen uw inboedel ook tussentijds opslaan wanneer dit gewenst is. Daarnaast kunt u onze verhuizers ook inzetten voor bijkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan het monteren van meubels, inpakken van verhuisdozen en het ophangen van uw lampen.

Ook internationaal verhuizen vanuit of naar Utrecht

Oomen Verhuizers is niet alleen de beste partij voor uw verhuizing, maar is u ook graag van dienst bij uw internationale verhuizing. Wij verhuizen zowel vanuit binnen- naar buitenland en andersom. Wij verhuizen zowel binnen heel Europa als overzees. Met onze internationale partnerships zijn wij meestal in staat uw verhuizing te combineren met andere vrachten. Dit is efficient en kostenbesparend. Voor verhuizingen overzees kunnen wij ook uw gehele inboedel export-verpakken.

Ons verhuisbedrijf is actief in heel Nederland. De meest bezochte provincies zijn: